Debelo nisi u pravu sa ovakvim nacinom razmisljanja. Ali treba postovati tvoje misljenje, kakvo je da je!
Nema sanse da ti zivot ucini lepsim (makar sto se pecanja tice) nista ni blizu kao "disuci" kombinezon. NI jedan stap, ni jedna struna, cekrk, prsluk ili bilo sta slicno. Po meni, kombinezoni od ovih materijala su ultimativna stvar za svakog musicara koji provodi dosta vremena na omiljenoj vodi. E sad hoce li izbor pasti na najskuplji ili razmisljati i racionalnije, i to je individualna stvar. Ja sam za drugu varijantu i dalje mislim da ima sasvim solidnih drugih firmi koje nisu preterano skupe.
I provlace se razne neistinite stvari u vezi ovih kombinezona koje pocetnike vrlo lako mogu da dovedu u zabludu. Tacnije, oni uopste nisu toliko osetljivi koliko se ovde prica. Spoljni slojevi su obicno od vrlo dobre cordure a nije retko da ima i pojacanu zastitu od abrazije u donjem delu. Naravno, ne treba lezati na kupinama ili sedeti na bodljikavoj zici ali istina je da su kombinezoni daleko osetljiviji na nepravilno izabranu velicinu nego na abraziju.
I na kraju Strashnom odgovor, ne verujem da iko pokusava da te ubedi koliko je Simms bolji od tvog Behra, to je toliko ocigledno i jasno da je prosto besmisleno razmisljati na taj nacin.
Ne radi se uopste o lepoti, kroju ili necem slicnom. Sustina je u komforu tokom cele godine bez obzira na tip vode. Podobukom se regulise sve, da ti leti ne bude vruce ili zimi hladno. Cim si limitiran (kao sto si kod neoprena), gubi se na komforu.