maric je napisao(la):I ja jurim vec duze vreme 2 sulje I nikako da izleti nesto povoljno posto mi je iluzorno da platim kosulju 100e
maric je napisao(la):Ne izgleda lose ali zadovoljicu se ipak Simmsom xaaxaxaxaxaax..kad je bal nek je oficirski a ispadne mi ista ta neka lova![]()
![]()
![]()
strashni je napisao(la):Ja ne pricam o klasičnim košuljama koje je moguće nositi u ribolov jer su takvog dezena ili imaju puno džepova...
Pričam o dišućim materijalima koji pružaju komfor da posle celodnevnog pecanja budeš suv, a još ako štiti od sunca još bolje...
Tu dodajem i veš i duge gaće...i jaknu, dišuću a nepromočivu... može bilo koji proizvođač samo da je suvo dupe![]()
Mafke Fly je napisao(la):Ja sam odavno nabavio u Holandiji vojne kosulje 100% pamuk. Izuzetno su prijatne za nosenje s'obzirom da uvek nosim duge rukave u ribolovu. Kao neki armi sop secam se,cene su smesne pa ima lepih i kvalitetnih odevnih detalja od 2-4.5 e.
Pokusacu da kupim nesto garderobe od savremenijih materijala,verovatno vrede tog novca :-\ Kamuflaza i prijatan osecaj u garderobi su mi najbitniji u ribolovu. Nije zgoreg i da se lepo izgleda na vodi![]()