Nisam tu otišo sam u krivolovPROTA71 je napisao(la):Da je neka druga reka bila u opticaju.....Djetinja recimo u startu...dali bi dobio SSRS JPK???
Ako vec kazu da su "oni" toliko uticali a ne sam pojam i status kakav Gradac i.a kod nas, u okruzenju i belome svetu!!
pera je napisao(la):Naravno da bi,meni krivo što ispade da mi napadosmo reku,a nije tako.
Nisam tu otišo sam u krivolov![]()
jesko78 je napisao(la):Kakvu poruku ste poslali u ovih pedeset i kusur strana... Svaka cast.
jesko78 je napisao(la):Kakvu poruku ste poslali u ovih pedeset i kusur strana... Svaka cast.
Molim te, ne osecaj se prozvanim. Na umu mi jecelokupna atmosfera oko takmicenja, liga, kupova, trange frange, organizacija, dilova, talova i ugradnji...pera je napisao(la):Kakvu ? PARTIZAN iznad svih,takvu
Šalim se malo,uopšte se nisam osetio prozvanim.jesko78 je napisao(la):Molim te, ne osecaj se prozvanim. Na umu mi jecelokupna atmosfera oko takmicenja, liga, kupova, trange frange, organizacija, dilova, talova i ugradnji...
I ja to cekam sve vreme ali kolko vidim samo jedan veliki palamud... Samo se prica: "Tihi je zeznuo stvar", dobar uvod, ali nigde razrade, nigde zakljucka..sasats je napisao(la):Cekaj bre? Nemoj sad da mi skrecete pricu na partizan!
Sta bi na kraju? Sta je tacno tihi uradio ? Koji njegov pogresan potez je doveo do ove situacije?
Uopste nema direktnih udaraca....uradio si to , maznuo si lovu, pravio duple racune i zaradio...dajte neke prljave detalje. Samo neki kokteli se pominju
Ma za.ebi pricu. Ja moje kutije, ako budem blizu njega vezem za vezicu. I ako mu se ne svide on moze udicu da iskoristi :lol: :lol:oholi je napisao(la):Nece vise, obecao je hahahha
Sent from my DUK-AL20 using Tapatalk