Sto puta sam pisao ovde na forumu i nije mi teško da pišem još sto puta. Na kojoj ste jos reci bili a da niste videli kese, đubre,ili bilo šta što ne pripada prirodi.? Osim Gradca
Valjevci i to može se reći retki brinu o svojoj reci bolje nego bilo ko u ovoj zemlji jer da nije tako imali bi još bar nekoliko takvih revija, zašto je to tako zapitajte se. Opet ponavljam ako smatrate da je lako ovakav revir napraviti i održati onda uzmete neku reku u svom kraju, ne mora da bude salmonidna voda, napravite revir, organizujete razne lige,, kupove i ostala takmičenja, uspešna naravno, do čekate svakog gosta kako dolikuje, čak i one koji nisu zaslužili i tek onda kažete,,eto nije istina da samo Valjevci briga u o reci. Pišem sa tel pa mi nije baš ovo dobro.
Mislio sam da ne pišem više o ovome ali me iritira ćutanje krivaca za ovu bruku pa sam još više popizdeo. Žao mi je što ljudi koji mesecima rade na organizaciji ovoga i sakupljanju sport zora neće dočekati goste iz Evrope zbog dva tri tantuza koji su hteli da izvaćare nešto za sebe. E o tome se ovde radi, a ne o tome dal je ko rekao kakva je đetinja i kakve sad veze ima ta reka sa JPK.
Mariću udavicu te da znaš, sve ovo je zbog tebe i onih buba i počelo