KUP JADRANSKO-PODUNAVSKIH ZEMALJA, GRADAC 2018

markomilacic

Junior member
Učlanjen(a)
14.03.2015.
Broj reagovanja
0
Zlatovcica je napisao(la):
LJUDI.....ja sam mislio da se ovde radi o nekim ozbiljnim parama.....400000 dinara? pa to je jebenih 3390 Eura oko kojih se posvadjalo mnostvo ljudi koji nisu mogli da se dogovore sta ce da urade s tim pisljivim parama.....a pogledajte stetu koja je napravljena?!!?

Ej 3390 Eura......a ovakav picvajz i bruka..

Pa da li sada možeš da poveruješ da tu išta može da se ućari?

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
E sad hipoteticko pitanje. Kotizacije iznose 5000 e. Odvojeno je za MSZ 500 e. Ostalo je 4500 e. Za organizaciju je dato 3700 e i dostavljeni su racuni. Kome ostaje onih 800 e? Idu li Ekodu npr?

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Ili ostaju Savezu ili MSZ. Savez rekao ne treba mi nista. Platicu racune koje doatavite?? Kome idu onih 800 e?? MSZ isto?? Ili Ekodu? I ako idu Ekodu na osnovu cega??

markomilacic

Junior member
Učlanjen(a)
14.03.2015.
Broj reagovanja
0
Mariću scenario je bio da troškovi prevazilaze kotizaciju... tako da se ovome nije ni razmišljalo...

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Pa pitam Mare. Npr uzecu Djetinju. Ti si npr donirao 2 praseta za rucak, Tihi prevoz , Maric Zlatiborac prsutu. Troskovi organizacije posto smo nabavili sve ovo su 3500. Ekipe uplatile 5250 e Msz dobio 525 e. Kome je ostalo 1200 e?? Djetinji ili Savezu??

markomilacic

Junior member
Učlanjen(a)
14.03.2015.
Broj reagovanja
0
Ako je to tako onda su predracuni aposlutno palamudjenje.......novac se prbacuje po osnovu organizacije takmicenja i po predvidjenom troskovniku.....

Nije to savez ni u najvlaznijim snovima mogao da organizuje i uzme deseterac od tih sredstava tek tako. To je krivicno delo nenamenskog trosenja sredstava. Rekao sam ti mogli su da naprave dogovor da dobiju sponzorstva i pokriju od sponzora razliku a da EKOD onda vrati savezu za reprzentaciju 10% koje bi u zavrsnom racunu ispale okvirno kao visak novca koji je ostao....

Jebalo vas 450 evra sve od reda ;) ne mislim samo na tebe da se ne uvredis Mare nego na svakoga ko je u zivotu uzeo musicarski stap u ruku....

Ovde mi se dopada deo gde kažeš mogli su da naprave dogovor... mogli da su seli ovako su sve nas natakli na kurac.

Pominješ mi 450 evra... samo je moj maleni klub od decembra platio 70.000 dinara da bi mogao da učestvuje u ligi... od trenera i svega ostalog... imao sam izbor hoću neću... ja sam hteo volim naša takmičenja i druženja. Istini za volju to ne krijem Gradcu sam se uvek najviše radovao... jebeš ga...

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
maric je napisao(la):
Pa pitam Mare. Npr uzecu Djetinju. Ti si npr donirao 2 praseta za rucak, Tihi prevoz , Maric Zlatiborac prsutu. Troskovi organizacije posto smo nabavili sve ovo su 3500. Ekipe uplatile 5250 e Msz dobio 525 e. Kome je ostalo 1200 e?? Djetinji ili Savezu??

Cekam odgovor.

markomilacic

Junior member
Učlanjen(a)
14.03.2015.
Broj reagovanja
0
maric je napisao(la):

Ja dva jagnjeta da budemo politički korektni... :) Za ovaj scenario moraš da pozoveš Savez... ali u najavi obzirom da znam koliki su troškovi znam da se ovaj scenario nikad neće desiti. Nemam odgovor.

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Znam da si donirao 2 jagnjeta ;) Hvala na iskrenosti. Cekam Tihomira.

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
A reci mi molim te koliko je sve kostalo na kraju ako nije tajna i koliko su sponzori donirali?

Zlatovcica

Junior member
Učlanjen(a)
12.04.2018.
Broj reagovanja
0
Ne taj scenario je itekako realan...odnosno itekako je realno da iz sponozsrstava pokrijes troskove koji jesu mnogo veci nego sto kotizacija moze da pokrije ali takodje te ostavlja u procepu da nemas racune za te troskove vec eventualno ugovore o sponzorstvu....

Ej bre, kakvi jagnjici? Ovo sad postaje ozbiljan kriminal! ;) Gde vam je pretop i loj? Daj racun...;)

markomilacic

Junior member
Učlanjen(a)
14.03.2015.
Broj reagovanja
0
Nisam sad kupovao jagnjiće... to će biti na temskoj... to je bilo hipotetički umesto prasića... ali smo iz svojih izvora kupovali neke druge stvari koje su nam bile potrebne...
Tačno ću moći da ti kažem tek kad Savez izbaci zvaničan finansijski izveštaj...

Ok razuemo sam Vas da su imali više donacija... e onda se radi ono što se ne piše na forumu ako se razumemo... :)

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
Onda su svi predracuni i svo ovo sviranje klincu cisto palamudjenje i izgovori...

Tvoje misljenje!

Predracuni nisu napravili nikakav problem, jeftin spin...

Sent from my iPad using Tapatalk

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Samo 2 stvari me interesuju. Troskovnik koliko je sve kostalo po stavkama. I koliko su donirali sponzori para i za sta. Nista vise.

Vrh Dno