Tihi83 je napisao(la):Covek moze ukazevati na rupe kad je svestan svojih.
Evo lepo te pitam, ko si ti da tebi neko polaze racune?
Meni to predsednik EKOD-a nikad nije rekao, kao i mnoge druge stvari koje okolo prica da mi je rekao!
Isto tako prica i da sam ja rekao nesto sto nisam, kao naprimer da sam trazio od EKOD-a 500€ od organizacije JPK, ko me zna i zna moj rad u EKOD-u proteklih nekoliko godina zna da je to velika laz!
Stvar njegovog odraza sto to radi, sve ce polako izaci na cistinu.
Ili naprimer laz da je u biltenima bilo sta menjano, isto izjave predsednika EKOD-a, ja imam oba biltena, jedan od jednog clana predsednistva drugi od coveka kog je angazovan od strane EKOD-a.
Polako, nemogu sve da objavim odjednom, ima vremena, interesantni dani su pred nama.
Ja sam postavio gomilu pitanja na koje niko nije ni pokusao da odgovori!!!
Sent from my iPad using Tapatalk
oholi je napisao(la):A sasvim slucajno si se uclanio na forum bas kad je ovo krenulo, i kao neupucen postavljas pitanja.....
Klasicna SNS taktika...
I naravno ne odgovaras na pitanje....
Cisto ako koga mrzi nek pogleda.... uclanjen pre neki dan... postovi... bla bla bla.....
Sent from my DUK-AL20 using Tapatalk
![]()
maric je napisao(la):Tiosave ja sam bre Maric. Izgleda da postoji samo jedan ku.ac na bicikli. Covece ne mogu da verujem da stvarno verujes da sve sto ti kazes treba da bude ono sto svi moraju da prihvate.
Nemam nista protiv da izneses sve dokaze ali isto tako mi je nepojmljivo da je Zuca sve izmislio u pm. Pa onda je zajebao i Bracu Grim.
Nista tu nije puklo i to je izmisljotina.maric je napisao(la):[email protected]
Ali moras mi dati jedan dan sad odoh u grad a sutra imam svadbu neku. Ne mogu da savatam Zucu da mi objasni o cemu je ta fora sa biltenima. Ja sam mislio da je relacija Ekod-Tihi, Vlada- Savez bitna jer tu je puklo ali neka ti bude. Pusti na mail
Reči koje se navode a nije u pitanju upravni govor se boldiraju ili pišu kurzivom a iza znakova interpunkcije obavezno mora da stoji razmakLuka 94 je napisao(la):Kad papula pomisli da je cipela,ponasa se kao cizma!
Na primer,ne mogu,sa mnom se pise odvojeno.Bode mi oci kad je neko nepismen.
Samo jako i bez sekiracije![]()