pera je napisao(la):
Koju lažnu cifru? Uhvatio si se cifre kao pijan plota jer nemaš šta drugo, ti si rekao da je i 30000 mnogo, kao da ti to daješ iz tvog džepa
Jel i za ovo postoje svedoci?
Cifra je bila 57600, a ne 30000
pera je napisao(la):
Koje školjke, plivaju govna, slikao takmičar i poslao snimak, imam ga u tel.
A po gradskom delu Gradca pliva sta???
pera je napisao(la):
500 evra si pominjao kod žuće u radnji, kao nadoknadu za sve što si radio a oni hoće da puste mitu da se takmiči, jedino mitu mrziš više od ekod a trenutno
Opet ti kazem samo jos vas nepostojeci svedok da posvedoci...
Boze sacuvaj da mrzim Mitu, pa Mita je svetao primer kako covek postane bolji kad mu skrenes paznju na greske. EKOD nisam nikad mrzeo niti cu. Mrzeti nekog je stanje koje je mozda vama poznato meni ne. Ja ljude ne mrzim, samo ih delim na dobre i lose!!!
pera je napisao(la):
Za bilten je traženo da ne stoji račun no1 već saveza i to od strane organizatora,.
Kao sto ti vec napisah No1 nikad nije imao otvoren devizni racun, kako da stoji nesto sto nepostoji...[emoji23][emoji23][emoji23]
pera je napisao(la):
Rekoh ti već, pišeš laži i gluposti, koje svedoke to tražiš, dođeš kod žuće u radnju, najavi se lepo i skupe se svi svedoci da im ovo kažeš u lice.
SAD bih mogao da ti kažem da si patološki lažov i osoba koja zahteva medicinsku pomoć ali neću.
Vraćamo se na mitine brkove, bakijevo gajenže i ekodovvu prevaru.
Sta god da ti mislis da sam tvoje pravo, nigde te nije bilo u organizaciji, ne secam se da sam te i jedan vikend video na Gradcu kad sam dokazio da pripremam JPK a ovde si najglasni, samo prenosis price rekla kazala.
Sta ja imam da trazim kod Zuce u radnji, ja sam u razgovoru sa clanom predsednistva trazio zvanican sastanak sa clanovima predsednistva!
Rekoh ti vec ko ima prljav ves ne prica o tudjem, posto si priznao da ga imas...[emoji6]
Mesec dana ste imali da lazete i mazete narod, dosta vam je, jebe vas druga strana price zato se ti i koprcas! Toliko si gluposti izneo ovde da sad ne mozes jednostavno da se predas.
Samo ti pisi i pricaj o nepostojecim svedocima, kacicu ja idalje dokumenta i demantovati te!
Dosad nijednim argumentom i materjalnim dokazim niste pobili nijednu informaciju koju smo izneli predsednik ZMKS i ja!
pera je napisao(la):
Ne dobih odgovor šta je to savez uradio pa je ekod poslao onakav dopis.
Ovo ne razumem, obrazlozi pa cu ti drage volje odgovoriti!
pera je napisao(la):
SAD ne pominješ 100000 jer sam napisao istinu,
SAD opet piši kako je lažna cifra od 30000,i kao da to ne sme da se poveća ili po vašoj želji smanji,
Uredno sam ti odgovorio na tvoje pisanje o 100.000 ali malo da spinujes nije na odmet.
pera je napisao(la):
Pola ovih sranja gore koja si nabrojao tvrdim ja, ostatak tvrde neki drugi članovi, ovim pozivanjem predsednika ekod pokazuje ko si i šta si, jer si kod njega bio, na gradcu jeo i spavao džabe.
Tvrdis ti kojeg nigde nije bilo, koji nije bio ukljucen ni u jedan segment organizacije a da ja znam za to. Tvrdis ti kojeg nije bilo ni na jednoj akciji gde se pricalo o JPK, pa na osnovu cega ti to tvrdis???
Pa ja sam napisao istinu na vase neistine, sta si ocekivao, da cete moci da izmisljate dok vam ne nestane maste?
Mnogo je bitno da se utvrdi kredibilitet vasih informacija, to sto mozda vi smatrate da slepo treba braniti neodbranjivo vase pravo. Samo pogledaj gde te je to dovelo!
Moj stav je naprimer uvek bio kad zaseres priznaj, izvines se i ides dalje. I nikad, ali apsolutno nikad, nikoga nisam slepo sledio i branio. Smeta ti sto sam izneo neke stvar, znam i zasto! Jebiga ostali ste u nebranim lazima(neobranom grozdju). Ja jos nisam poceo da iznosim te price koje su bile izmedju nas.
Ali jedno pitanje, kad toliko postujete Mitu sto je Mita ispljuvan na sva usta od strane predsednika EKOD-a kad je zvao da trazi besplatne dozvole za reprezentaciju?
Sto je ispljuvan od strane predsednika kad je odma posle izlaska biltena zvao da urgira za Smudj?
I kad predsednik EKOD-a toliko voli Smudj sto se nije zalozio za njih nego ih otkacio i prebacio na SSRS?
Taj neuspeli pokusaj da se sve srusi je propao, pa ne mozete vi sad Mitu ubediti da ga volite najvise na svetu! Mozda i mozete...[emoji6]
Sent from my iPad using Tapatalk