KUP JADRANSKO-PODUNAVSKIH ZEMALJA, GRADAC 2018

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
maric je napisao(la):
I ti umesto da me postujes sto sam tvoj glas razuma I govorim ti u lice ono sto ostali cute I lizu ti bulju, ti prdis I palamudis.

Ne pricam ja ovo zbog sebe mene zaboli. Ja ovo pricam zbog tebe da batalis demagogiju, I licnu sujetu I postanes bolji covek.E sad ako ne budes komandovao u Ligi sta fali.

Ja sam ti vec napisao u nekoj drugoj temi nikom nije zabranjeno da napise program iznese ga i uzme kormilo u svoje ruke, ali ti bi da pricas a drugi da rade!

Podseticu te na tvoj post!

maric je napisao(la):
I opet ti kazem ne mogu ljudi koji su juce uzeli musicarski stap u ruke I nemaju nijedno takmicenje iza sebe da pisu Pravilnik I ostala sranja.

Sent from my iPad using Tapatalk

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
FilipM je napisao(la):
Tihomire kako napreduje analiza, kad je zavrsis mozes li je objaviti jer mene zanima kako sam ja pecao na svojim mjestima a i vjerujem da ima ljudi koje analiza zanima zbog drugih takmicara,poz

Evo detaljno po sektorskim mestima i sektorima.
6fb73f8eaf7ad6ae1c24f0db66cb8c09.jpg
fac5313b77a411be3354a3b9da482383.jpg

80a74f4548cd41d917a2fb353a1c714e.jpg

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
Tihi83 je napisao(la):
Mozda neka tvoja paralelna istina, iz nekog paralelnog univerzuma.

Ti sad ubedjujes mene sta je meni predsednik EKOD-a rekao, a isto to je rekao i predsedniku ZMKS, eto nas dvojca izmisljamo nemamo pametnija posla.

Pa ovo je toliko glupo da je neverovatno, podneses ostavku pa trazis nadoknadu, to moze da padne napamet samo nekom ko se toliko upetljao da vise ne zna sta izmislja...[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] mnogo ste poceli da brljate u vasim neistinama!!!

A drugo daj te vec nekog od tih svedoka, samo se pominju neki svedoci ali ni traga ni glasa od njih!

Jel jel ovo tvrdi isti covek koji tvrdi javno da je menjan bilten, dosad niko nisacim ne potvrdi tu informacij, ja objavio dokumentovano da njije nista menjano.

Jel to tvrdi isti covek koji prica javno kako su do sad uvek pare isle na domacina a ne na savez! Ja dokumentovao da nije istina!

Jel to tvrdi isti covek koji tvrdi da mu je predsednik saveza izjavio nesto a nikad nije imao nijedan telefonski razgovor sa istim!

Jel to tvrdi covek koji javno iznosi laznu cifru predvidjenu za koktel, ja dokumentovao drugacije.

Jel to tvrdi isti covek koji tvrdi da je 99% musicara Srbije pocelo da musicari na Gradcu, ovo je suludo i demantovati!

Jel to tvrdi isti covek koji tvrdi da po Djetinji plivaju skoljke od automobila!

Cisto malo o kredibilitetu vaseg izvora, svedoka itd.

Koju lažnu cifru? Uhvatio si se cifre kao pijan plota jer nemaš šta drugo, ti si rekao da je i 30000 mnogo, kao da ti to daješ iz tvog džepa
Koji bilten?
Koje školjke, plivaju govna, slikao takmičar i poslao snimak, imam ga u tel.
500 evra si pominjao kod žuće u radnji, kao nadoknadu za sve što si radio a oni hoće da puste mitu da se takmiči, jedino mitu mrziš više od ekod a trenutno
Za bilten je traženo da ne stoji račun no1 već saveza i to od strane organizatora,.
Rekoh ti već, pišeš laži i gluposti, koje svedoke to tražiš, dođeš kod žuće u radnju, najavi se lepo i skupe se svi svedoci da im ovo kažeš u lice.
SAD bih mogao da ti kažem da si patološki lažov i osoba koja zahteva medicinsku pomoć ali neću.
Vraćamo se na mitine brkove, bakijevo gajenže i ekodovvu prevaru.
Ne dobih odgovor šta je to savez uradio pa je ekod poslao onakav dopis.
SAD ne pominješ 100000 jer sam napisao istinu,
SAD opet piši kako je lažna cifra od 30000,i kao da to ne sme da se poveća ili po vašoj želji smanji,
Pola ovih sranja gore koja si nabrojao tvrdim ja, ostatak tvrde neki drugi članovi, ovim pozivanjem predsednika ekod pokazuje ko si i šta si, jer si kod njega bio, na gradcu jeo i spavao džabe.

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
Lažeš tiosave lažeš, a kad ne lažeš onda izmišljaš i vređaš.
I da ne zaboravim, radili su ribarski osnovu na gradcu pre neki dan, ribe ima više nego vode, veći deo divljih, iako si se ti u raznim prepiska posrao po reci na kojoj si do juče pecao rečima da ti je draža jedna divlja riba sa lima ili đetinje od 100 sa gradca.

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
pera je napisao(la):
Koju lažnu cifru? Uhvatio si se cifre kao pijan plota jer nemaš šta drugo, ti si rekao da je i 30000 mnogo, kao da ti to daješ iz tvog džepa

Jel i za ovo postoje svedoci? ;)

Cifra je bila 57600, a ne 30000
8a6dca30100ecc9456229bc53064c944.jpg

pera je napisao(la):
Koje školjke, plivaju govna, slikao takmičar i poslao snimak, imam ga u tel.

A po gradskom delu Gradca pliva sta???

pera je napisao(la):
500 evra si pominjao kod žuće u radnji, kao nadoknadu za sve što si radio a oni hoće da puste mitu da se takmiči, jedino mitu mrziš više od ekod a trenutno

Opet ti kazem samo jos vas nepostojeci svedok da posvedoci... ;)

Boze sacuvaj da mrzim Mitu, pa Mita je svetao primer kako covek postane bolji kad mu skrenes paznju na greske. EKOD nisam nikad mrzeo niti cu. Mrzeti nekog je stanje koje je mozda vama poznato meni ne. Ja ljude ne mrzim, samo ih delim na dobre i lose!!!

pera je napisao(la):
Za bilten je traženo da ne stoji račun no1 već saveza i to od strane organizatora,.

Kao sto ti vec napisah No1 nikad nije imao otvoren devizni racun, kako da stoji nesto sto nepostoji...[emoji23][emoji23][emoji23]

pera je napisao(la):
Rekoh ti već, pišeš laži i gluposti, koje svedoke to tražiš, dođeš kod žuće u radnju, najavi se lepo i skupe se svi svedoci da im ovo kažeš u lice.
SAD bih mogao da ti kažem da si patološki lažov i osoba koja zahteva medicinsku pomoć ali neću.
Vraćamo se na mitine brkove, bakijevo gajenže i ekodovvu prevaru.

Sta god da ti mislis da sam tvoje pravo, nigde te nije bilo u organizaciji, ne secam se da sam te i jedan vikend video na Gradcu kad sam dokazio da pripremam JPK a ovde si najglasni, samo prenosis price rekla kazala.

Sta ja imam da trazim kod Zuce u radnji, ja sam u razgovoru sa clanom predsednistva trazio zvanican sastanak sa clanovima predsednistva!

Rekoh ti vec ko ima prljav ves ne prica o tudjem, posto si priznao da ga imas...[emoji6]

Mesec dana ste imali da lazete i mazete narod, dosta vam je, jebe vas druga strana price zato se ti i koprcas! Toliko si gluposti izneo ovde da sad ne mozes jednostavno da se predas.

Samo ti pisi i pricaj o nepostojecim svedocima, kacicu ja idalje dokumenta i demantovati te!

Dosad nijednim argumentom i materjalnim dokazim niste pobili nijednu informaciju koju smo izneli predsednik ZMKS i ja!

pera je napisao(la):
Ne dobih odgovor šta je to savez uradio pa je ekod poslao onakav dopis.

Ovo ne razumem, obrazlozi pa cu ti drage volje odgovoriti!

pera je napisao(la):
SAD ne pominješ 100000 jer sam napisao istinu,
SAD opet piši kako je lažna cifra od 30000,i kao da to ne sme da se poveća ili po vašoj želji smanji,

Uredno sam ti odgovorio na tvoje pisanje o 100.000 ali malo da spinujes nije na odmet.

pera je napisao(la):
Pola ovih sranja gore koja si nabrojao tvrdim ja, ostatak tvrde neki drugi članovi, ovim pozivanjem predsednika ekod pokazuje ko si i šta si, jer si kod njega bio, na gradcu jeo i spavao džabe.

Tvrdis ti kojeg nigde nije bilo, koji nije bio ukljucen ni u jedan segment organizacije a da ja znam za to. Tvrdis ti kojeg nije bilo ni na jednoj akciji gde se pricalo o JPK, pa na osnovu cega ti to tvrdis???

Pa ja sam napisao istinu na vase neistine, sta si ocekivao, da cete moci da izmisljate dok vam ne nestane maste?

Mnogo je bitno da se utvrdi kredibilitet vasih informacija, to sto mozda vi smatrate da slepo treba braniti neodbranjivo vase pravo. Samo pogledaj gde te je to dovelo!

Moj stav je naprimer uvek bio kad zaseres priznaj, izvines se i ides dalje. I nikad, ali apsolutno nikad, nikoga nisam slepo sledio i branio. Smeta ti sto sam izneo neke stvar, znam i zasto! Jebiga ostali ste u nebranim lazima(neobranom grozdju). Ja jos nisam poceo da iznosim te price koje su bile izmedju nas.

Ali jedno pitanje, kad toliko postujete Mitu sto je Mita ispljuvan na sva usta od strane predsednika EKOD-a kad je zvao da trazi besplatne dozvole za reprezentaciju?

Sto je ispljuvan od strane predsednika kad je odma posle izlaska biltena zvao da urgira za Smudj?

I kad predsednik EKOD-a toliko voli Smudj sto se nije zalozio za njih nego ih otkacio i prebacio na SSRS?

Taj neuspeli pokusaj da se sve srusi je propao, pa ne mozete vi sad Mitu ubediti da ga volite najvise na svetu! Mozda i mozete...[emoji6]

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
Možeš da okrećeš i izvrćeš istinu do sutra, džaba momak, džaba. Ja gde sam bio bije tvoje, da li si me viđao za vikend?? Kakve to veze ima sa bilo čime, naravno da ga okači za džaba u, naravno da ga prebaci na savez, pa sve vreme kenja da ste vi organizatori, onda ga vi i ubacite, taj isti mita koga s mazao govnima je nama vrlo drag gost i vrstan takmičar..
Opet si zamazao sve sem koktela, opet ponavljam, prvo je trebalo da bude 30000 ali je utvrđeno da je to malo i cifra je povećana,. Da li je to toliko teško skonrati?

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
pera je napisao(la):
Lažeš tiosave lažeš, a kad ne lažeš onda izmišljaš i vređaš.
I da ne zaboravim, radili su ribarski osnovu na gradcu pre neki dan, ribe ima više nego vode, veći deo divljih, iako si se ti u raznim prepiska posrao po reci na kojoj si do juče pecao rečima da ti je draža jedna divlja riba sa lima ili đetinje od 100 sa gradca.

Vidis Petre razlika izmedju mene i tebe je u tome sto sam ja u besu rekao nesto sto ne mislim, i sto cu se uvek kad shvatim svoju gresku za to i izvinuti.

Da li sam rekao neke uvrede na racun reke, jesam, rekao sam. Ali sam naprimer to i priznao i izvinuo se clanu predsednistva sa kojim sam pricao pre neki dan. Naprimer da sam to napisao negde javno isto bi napisao javno izvinjenje!

Ali ti to nikad neces razumeti!!!

A koliko volim da pecam po raznoraznim divljim rekama Srbije mozes videti kod mene na FB, ima mnogo slika reka za koje nikad nisi ni cuo, ne znas gde se nalaze.

Mogu ti se pohvaliti da sam juce upisao 23 reku na svoj spisak, reka na kojima sam uspesno musicario samo u Srbiji... reka se zove Trgoviski Timok. I imam u planu da posetim jos mnoge!

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
pera je napisao(la):
Opet si zamazao sve sem koktela, opet ponavljam, prvo je trebalo da bude 30000 ali je utvrđeno da je to malo i cifra je povećana,. Da li je to toliko teško skonrati?

Opet neistina, cifra za koktel je oduvek bila 57600, nikad nigde nije ni smanjivana ni povecavana!

Ali ako lazem ja dostavis taj prvi triskovnik gde se vidi cifra od 30000, i demantujes me. Prosta stvar! Jebe te samo sto nemas sta da okacis!

pera je napisao(la):
taj isti mita koga s mazao govnima je nama vrlo drag gost i vrstan takmičar..

Evo kad nemate sta vi okrecete pricu na Mitu, sta ja mislim o Miti zna Mita odlicno sve mu ja u lice rekao. Ono sto ne zna je sta mu vi mislite, jer pricate iza ledja! A onda vam ja kriv kad stvari izadju na videlo!

pera je napisao(la):
Ja gde sam bio bije tvoje, da li si me viđao za vikend?? Kakve to veze ima sa bilo čime

Nije moje naravno, ja to cisto provukao da se vidi da ti kojeg nije bilo nigde mene koji sam uredno dolazio i radio ubedjujes da ne znam a ti da znas...[emoji6]

bane

Junior member
Učlanjen(a)
02.07.2006.
Broj reagovanja
5
Ovde je činjenica jedna:
" Gradac" je Tihog precrtao ma koliko se on trudio da se  kao opravda i ubedi javnost da je ispravan.
Gradac je izgubio tamičenje.....
Na Đetinji je sve bilo mnogo loše osim Alasa....
I ništa se neće rešiti osim da se se sedne oči u oči (a ne verujem ni i tada)
Zalud 50 strana pisanije.....niko neće reći IZVINI u pravu si....

Sent from my SM-T585 using Tapatalk

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
bane je napisao(la):
Ovde je činjenica jedna:
" Gradac" je Tihog precrtao ma koliko se on trudio da se  kao opravda i ubedi javnost da je ispravan.
Gradac je izgubio tamičenje.....
Na Đetinji je sve bilo mnogo loše osim Alasa....
I ništa se neće rešiti osim da se se sedne oči u oči (a ne verujem ni i tada)
Zalud 50 strana pisanije.....niko neće reći IZVINI u pravu si....

Sent from my SM-T585 using Tapatalk
Bane to nije cinjenica to je presuda na osnovu nepostojecih dokaza... lepo je sro se ljudi koji veze sa pricom.nemaju javljaju i nesto kao polemisu dok ucesnici cute, po nekad puste koju fotku svojim poslusnicima a oni ovde nesto mlate..

Petre, govna na djetinji plivaju po gradu, isto kao sto ima strokavih mesta na gradcu u gradu....

Gore nema nigde kanalizacije.... mutna voda je bila od pranja ulica,mozda neceg treceg kako mi je jedan takmicar rekao.... prepisku jednog takmicara kog si naveo da je pljuvao djetinju sam ti licno poslao i demantovao to pricanje koje su tebi preneli.. necu kaciti tu prepisku ovde al je pominjem jer za to vise nemas da se hvatas....

Sent from my DUK-AL20 using Tapatalk

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Još jedno je sigurno, Bošković je završio sa Tiosavom.
P. S. Tiosave, ono nije analiza, to su samo rezultati xaxaxa. E vidiš zato treba da se što pre povučeš u ilegalu. Za dobrobit srpskog mušučarenja....

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Tihi jbg kad imas jednog clana u klubu i taj clan si sam logicno da te svi postuju. A to sto sam ja pozvan da budem u klubu ne znaci da mogu da serem po njemu i odmah samoproklamovano da donosim odluke. Kao ti sto si istripovao od onih pecurki na Gradcu. Moras da budes i ponasas se kao gost. Za Nis sam naveo 50 a ljudi mozda imaju i 500 totalno nebitno jer nisam ja taj koji ne postuje njihov broj clanova vec ti.
Sto se tice Mite evo javno govorim jedini stav koji smo sva 4 ca ispred No1 zauzeli je ta da Mita sa Smudjem ucestvuje i nije ovde samo Mita u pitanju vec i Salex i Vlada. Tada mi je receno da si penio da ces napustiti organizaciju ako Smudj bude ucestvovao a poznavajuci tebe iz 2015 verujem da je tako bilo a posle je Vlada poceo dalobira kod klubova sa pricom da nema mesta itd da ce morati nekog drugog od stranih ekipa da izbace zbog toga a to nije lepo. Nek potvrdi Vlada da nije tako bilo.

Sto se tice mene i mog znanja o musicarenju tu ti i ja nemamo sta da pricamo. Covek koji je u zivotu procitao samo Druzina Pere Kvrzice i Orlovi rano lete nema sa mnom niti moze imati zajednicku temu.

Ja ti opet pricam a ti prdis po obicaju jer si ogranicen kao taraba iz Bogovadje da batalis pricu jer se ukopavas svaki dan sve vise i  da pokusas da ljude iz Ekoda savatas i lepo raspravite pricu. Zuca ce ti vrv oprostiti jer te covek gotivio ali si ga prejebao ali Predstavnistvo tesko ali boli te stojko imas druge 22 reke pa pecaj.

I opet ti kazem batali demagogiju nismo bas svi debili i necemo da ti lizemo dupe zbog usrane Lige. Uci da pecas i uzivaj.

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
A sto se mene tice licno dodji bre i pecaj gde hoces. Voleo bih da te vidim i na Open Gradcu uopste nemam problem sa tim.

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Oholi ako si pametan zakljucaj ovu temu. Pusti Tihog nek odgovori ja necu vise komentarisati sta god da napise i zakljucaj temu. Dosta je bilo.

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
maric je napisao(la):
Sto se tice Mite evo javno govorim jedini stav koji smo sva 4 ca ispred No1 zauzeli je ta da Mita sa Smudjem ucestvuje i nije ovde samo Mita u pitanju vec i Salex i Vlada. Tada mi je receno da si penio da ces napustiti organizaciju ako Smudj bude ucestvovao a poznavajuci tebe iz 2015 verujem da je tako bilo a posle je Vlada poceo dalobira kod klubova sa pricom da nema mesta itd da ce morati nekog drugog od stranih ekipa da izbace zbog toga a to nije lepo. Nek potvrdi Vlada da nije tako bilo.

Vlada se nece oglasavati jer nema sta da prica sa likovima kao sto si ti. A to sto ste ovde upetljali pricu oko Mite koja nema nikakve veze sa bilo cim oko organizacije JPK govori o vasim namerama, zelite da sve posvadjate. Nikad se nije govorilo Miti i to je jedna velika laz!

A da sam bio protiv cetvrte domace ekipe dok se ne vidi broj gostujucih ekipa jesam. Reka Gradac je bila ogranicena na max 20 sektorskih mesta.

Nigde ja nisam penio kako ti to navodis, znam da ti se nikako ne svidja sto ZMKS funkcionise jedinstveno i pokazuje vam da vase spletke niko ne uzima za ozbiljno!

A tvoj stav koji javno govoris danas u zelji da se Miti uvuces u dupe je krajnje nebitan.

Kad je bilo tako sto, taj stav nije iznet nigde! Cekao si da sve prodje pa onda da izmisljas po forumu neki stav!

maric je napisao(la):
Sto se tice mene i mog znanja o musicarenju tu ti i ja nemamo sta da pricamo. Covek koji je u zivotu procitao samo Druzina Pere Kvrzice i Orlovi rano lete nema sa mnom niti moze imati zajednicku temu.

Ovde se slazemo apsolutno, drago mi je da si shvatio da ti i ja nemamo sta da pricamo o musicarenju!

maric je napisao(la):
Ja ti opet pricam a ti prdis po obicaju jer si ogranicen kao taraba iz Bogovadje da batalis pricu jer se ukopavas svaki dan sve vise i  da pokusas da ljude iz Ekoda savatas i lepo raspravite pricu. Zuca ce ti vrv oprostiti jer te covek gotivio ali si ga prejebao ali Predstavnistvo tesko ali boli te stojko imas druge 22 reke pa pecaj.

Ja nemam bilo koga za sta da savatavam, pre neki dan sam imao poziv jednog clana predsednistva kojem posle citanja postova na forumu nista nije bilo jasno i covek me okrenuo da cuje sve ostalo. A kad je cuo i drugu stranu price tek se iznenadio.

To sto bi vi da me ne vidite na Gradcu, sto bi vam srce bilo puno da nanesete nekom zlo, mo govori o vama. Samo trebas da znas da cu ja nastaviti da odlazim na Gradac svidjalo se to tebi ili ne!

maric je napisao(la):
I opet ti kazem batali demagogiju nismo bas svi debili i necemo da ti lizemo dupe zbog usrane Lige. Uci da pecas i uzivaj.

Lizanje dupeta je tvoj fah nekad nisat postovao taj nacin postovanja koji ti propagiras!!!

Vrh Dno