Lično saopštenje povodom primedbe na I kolo Moravica 2015

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
Pero ozbiljan sam
Upravo zbog ovog sto tihomir pise

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
a se vratim na pricu o policajcu...

Ako pitas policajca a li smes ta se parkiras na mesto na kom je to jasno obelzno a ne smes, moze a ti kaze parkiraj se i a ti cim stanes omah pise kaznu... jer si duzan da znas sva pravila u saobracaju...

Zamisli oje englez kod nas vozi levom stranom i ubije petoclanu porodicu u direktnom sudaru, i kao odbranu iznese da nije znao da nije bilo jasno i da se kod njih u englskoj vozi levom stranom... i da s nasa pravila glupa i lose prepisana i prevedena!!!

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
Znaš kako Tihomire ,kada vidim ko ga napada ,a opet znajući neke druge stvari nije ni čudo što sumnjam u to,a opet vidim da nisam jedini i to baš iz istog razloga.

Pitam za taj FIPS jer sam razumeo da smo mi kao organizacija u njegovom članstvu,kao FSS U UEFA I FIFA i naravno da mora da poštuje pravila FIFE a ne da sudija dođe i kaže pre utakmice može 3 kornera penal ili nešto slično,ja samo zbog takvog tumačenja svega ovoga pitam za taj fipšs,ako sam u zabludi onda ok ,onda ostaje ova prva rečenica  :hammer: :hammer:,posebno kada BANem na net i vidim kako se piše.
Svako ima pravo na svoje mišljenje ,na kompu svako ima pravo i da pljuje svakoga bez pardona,krijući se iza tastature i monitora,za neke od nas znamo ko smo,a opet za neke ne znamo jer se uspešno kriju iza nickoca,mene svi znaju (oni koji treba da znaju) ko sam i šta sam,o tome kakav sam nećemo javno (nema vređanja) .
Takođe smatram da  sa Tihim i Oholim i Marićem mogu da se ne složim u svemu i da se raspravljamo i branimo svoje stavove bez prave svađe i vređanja,i ne samo sa njim već sa većinom ovde i da se posle na vodi nećemo gledati popreko,ali ima nekih koji ne zaslužuju ni pomen imena a kamoli šta drugo.

Ne mogu da se nerviram više.
ŽIVEO PARTIZAN I DULE VUJOŠEVIĆ

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
Ajd u kurac ,dok ja napišem čaršav budu tri odgovora i onda opet moram da objašnjavam.
Moraćemo o ovome uživo da  pričamo jer po meni nema svrhe više pisati posebno sa vama dvojicom jer ćemo se uskoro videti pa uz pivo i rakijicu videti čija nana crnu vunu prede i đe ba zapelo  :hammer:

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
Pero jesmo li mi u domacim ligama u obavezi da postujemo pravila medjunarodnih organizacija...?

ili su nam one preporucene a mozemo sami sebi propisati i tri kornera penal!!!

Jeste lud sam da se svadjam sa tobom da mi sipas ricinus u pasulj... :)

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
Tihi83 je napisao(la):
Pero jesmo li mi u domacim ligama u obavezi da postujemo pravila medjunarodnih organizacija...?

sviđa mi se kako razmišljaš (zadnji pasus)
a stvarno ćemo ovo pretresti uživo, više me mrzi da pišem 

sašaPI

Full member
Učlanjen(a)
25.03.2009.
Broj reagovanja
124
Nisam mogao da izdržim da ne napišem nešto a da ne stajem na ničiju stranu ,mada je to u srbiji zemlji prosto nemoguće u bilo kom segmentu društva:sportu,politici,kulturi...da ne nabrajam više jer je to ušlo u svaku poru društva u kome živimo.Svuda imate dve strane suprostavljenih mišljenja koji iz svog ugla i tumačeći zakone(na svoj način) rade jednu istu stvar na dva suprotna načina i uvek bolje nego oni drugi,svoje neuspehe nikad ne priznaju-doživeli su ih -naravno zbog onih iz suprotnog tabora, a neke mizerne uspehe- zanemarljive u normalnom društvu veličaju do zvezda.Svako gleda da izvuče neku ličnu korist iz grešaka drugih ne obraćajući pažnju  na ostale i gazeći preko "mrtvih" stiče neku vrstu lažne veličine(totalno nebitne u društvu u kome živi) a neki bogami i veliki kapital.Svi uspešni i POŠTENI u svom nekom poslu u ovoj zemlji su predmet zavisti,sprdnje pa i mržnje čak.Poznati smo kao tromuda i naj najpametnija nacija na planeti spremna da kritikuje sve i svašta a da pritom nemamo ama baš NIŠTA čime bi se mogli pohvaliti-zato smo tu gde jesmo.Svi pametni i pošteni već su odavno napustili ovu zemlju i dalje je napuštaju ostavljajući nas ovakvim raspravama prisutnim u svakom segmentu društva i zakonima koje tumači ko kako hoće.Da ne dužim previše ko hoće razumeće ko neće-nema mu pomoći.I na ovom forumu su prisutne očigledne podele koje se preslikavaju iz samog života tipa: moranje da se peca samo extra skupim priborom,svi koji to ne koriste nema šta da traže po našim rekama,drugi pecaju sa čim imaju uživaju u onome što rade i pomalo se stide da napišu nešto jer će biti napušeni od onih drugih ,nije u pitanju samo pribor,to sam naveo kao primer- podele se odnose na baš svaku temu na ovom forumu a mislim da je i na ostalima tako.Nema teme u kojoj nije bilo polemike sa toliko vređanja da mislim da bi bilo makljaže samo tako da su bili u istoj prostoriji.U takvim uslovima organizovati neko takmičenje sa nejasnim propisima koji se mogu tumačiti i tako i onako je po meni sizifov poso,ČAST onima koji su pokušali da urade nešto i utrošili novac,vreme i imali ŽELJU da se približimo normalnom svetu,ali na žalost kao i do sada ništa kod nas ne može da prođe bez skandala,cirkusa,nameštaljki...Nismo još uvek sazreli da uradimo nešto kako valja-verujem da je velika većina među vama koji ste bili tamo pošteni ali....Što se tiče ovog slučaja sve je po meni jasno taj koji je bio zadužen da kontroliše pribor trebao je da reaguje odmah a ne sutradan i to iz priča rekla-kazala. I još jedno pitanje:
Da li sa tim predvezom sme da se peca na svetskom prvenstvu koje bi bilo posledica svega ovoga???

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
pera je napisao(la):
Tihi83 je napisao(la):

sviđa mi se kako razmišljaš (zadnji pasus)
a stvarno ćemo ovo pretresti uživo, više me mrzi da pišem

Diskusija ide iskljucivo pre jela...

Sent from my iPhone using Tapatalk

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Naravski pa nisi lud posle jela pa da diskutujes iz cucavca  :hammer: :hammer:

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
Pa bolje da iskulira pa kad jede da se kurci hahahhaha

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
sašaPI je napisao(la):
I još jedno pitanje:
Da li sa tim predvezom sme da se peca na svetskom prvenstvu koje bi bilo posledica svega ovoga???
Naravno DA SME! I na svetskom I na evropskom, I u svim ligama I kupovima. Jedino ogranicenje je u razmaku izmedju cvorova.

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
simpsone , ti ocigledno smatras da milance nije napravio ni jedan prekrsaj i da su za nesporazuim krivi sale zupa i delegat saveza?

Vrh Dno