Znaš kako Tihomire ,kada vidim ko ga napada ,a opet znajući neke druge stvari nije ni čudo što sumnjam u to,a opet vidim da nisam jedini i to baš iz istog razloga.
Pitam za taj FIPS jer sam razumeo da smo mi kao organizacija u njegovom članstvu,kao FSS U UEFA I FIFA i naravno da mora da poštuje pravila FIFE a ne da sudija dođe i kaže pre utakmice može 3 kornera penal ili nešto slično,ja samo zbog takvog tumačenja svega ovoga pitam za taj fipšs,ako sam u zabludi onda ok ,onda ostaje ova prva rečenica

,posebno kada BANem na net i vidim kako se piše.
Svako ima pravo na svoje mišljenje ,na kompu svako ima pravo i da pljuje svakoga bez pardona,krijući se iza tastature i monitora,za neke od nas znamo ko smo,a opet za neke ne znamo jer se uspešno kriju iza nickoca,mene svi znaju (oni koji treba da znaju) ko sam i šta sam,o tome kakav sam nećemo javno (nema vređanja) .
Takođe smatram da sa Tihim i Oholim i Marićem mogu da se ne složim u svemu i da se raspravljamo i branimo svoje stavove bez prave svađe i vređanja,i ne samo sa njim već sa većinom ovde i da se posle na vodi nećemo gledati popreko,ali ima nekih koji ne zaslužuju ni pomen imena a kamoli šta drugo.
Ne mogu da se nerviram više.
ŽIVEO PARTIZAN I DULE VUJOŠEVIĆ