Lično saopštenje povodom primedbe na I kolo Moravica 2015

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
molim te udostoji me odgovorom  :) sta je konkretno tvoje misljenje ? kratko i precizno

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
Ne zna, ja da ti kazem... :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
tihi , nervira me sto svi pisu svasta , tumace pravilnik ovako onako , navijaju , optuzuju  a niko nece konkretno da kaze sta stvarno misli  :mad:
moje misljenje kao ucesnika dogadjaja je sledece...
milance je prekrsio pravilnik i instrukcije sudije i delegata i izjasnio se ispred svih prisutnih da je to svesno uradio . mada nije ni bitno da li je svesno . sudija merac nije reagovao na vreme i verovatno je tako spasio milanceta jer ce to sigurno biti olaksavajuca okolnost . zato treba da zahvali coveku . ako je stvarno dozvolio da peca na te cvorove to je jos jedan njegov prekrsaj i takmicar je trebao da ga prijavi odmah na pocetku ...to je milancetov propust.
delegat i sudija su izmenili pravilnik . ako nemaju na to pravo a ja pojma nemam da li imaju neka odgovaraju i neka se takmicenje ponisti .
da li treba kazniti ili ne milanceta , o tome nemam stav , bar necu javno da ga kazem jer nisam ni predsednik sekcije ni funkcioner saveza . neka odluci ko treba da odluci

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
Pa i ja o tome tupim sam vec neko vreme... :) niko da prevali preko tastature da je Mita kriv, sem Bakija da ne gresim dusu... Svima krive sudije delegati, babe vange, mixmasteri...

Vidim ja da je opet Srbijom zavladala teska bolest zvana mixomrzoza, nastala od dve kljucne reci mix i mrzeti!!! Anti biotici odkazali i bolest pocela da hvata maha... :)

Salu na stranu, mene samo nervira nepravda izazvana Milancetovim postupkom i stavom... A sto ja da mu sudim, sudice mu oni po kojima je pljuvao...

crni

Hero member
Učlanjen(a)
10.09.2007.
Broj reagovanja
0
A ne smeta ti sudija koji ne zna pravila i onaj ko ga je bez obzira na to postavio da kontrolise ... nesto ... i sam ne zna sta?!

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
Ako se meni obracas, da sam imao takvog sudiju sam bi se zalio da neradi svoj posao i trazio da ga iskljuce iz organizacije. Moj sudija me je pratio, kontrolisao i nije imao propusta. Opet ti kazem ne mogu osudjivati nekog za nesto sto nisam video i nisam cuo, i nema dokaza da me ubede u to...  Ali ako se ispostavi tako ja sam prvi za kazni i odma pisem ssrs...

Crni mita je meni licno u lice priznao sve i na osnovu toga ja ovde pisem, nista ne nagadjam nista ne predpostavljam i nista nije pod sumnjom... Mita je priznao sve sta je uradio i priznao da zna da gresi, i priznao da nepostuje nasa pravila neko neka tamo koja su njemu validna... U tome je caka, i ja nebranim nikog verovao ti meni ili ne...

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
I jos da dodam, za ovo se zalazem zato sto ulazem sebe u pokretanje lige, ne zato sto mrzim Mitu a volim Mix-a i Zakulu... Licno sam izjavio na vise postova i vise foruma da mi njie bitno mesto, makar Marica zamenio na mestu fenjerasa... :)) i da je Mita ispred mene svetlosnu godinu... Ali neopravdava to Mitu... :(

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Dosta sam tupio al ajde i ovo pa ću se smirim. Puno puta mi se dešavalo da neispravan uđem u box, što zbog jurnjave s posla na takmičenje, što zbog ne znanja, što zbog lenjosti i NIKADA me sudija nije kaznio već me naterao da se dovedem u ispravno stanje. Viđao sam x puta da se to i drugima dešavalo i iskreno se ne sećam da je iko bio kažnjen zbog toga. Pozajmljivao sam delove opreme konkurentu kako bi se doveo u ispravno stanje, pozajmljivali su i meni. Dolazio sam na tekme sa sistemima koji nisu dozvoljeni na takmičenjima ( ostalo od nekog slobodnog pecanja ) ko zna kolko puta, jedino što mi je sudija rekao je bilo aj bre skidaj to sa štapova. I opet nisam bivao kažnjen ali sam morao da poslušam sudiju. Siguran sam da bi i Mita isto postupio, da ga je sudija opomenuo. I nikakav problem ne bi bio da je Mita u startu sankcionisan ili kartonom ili udaljavanjem sa mesta. Problem je u tome što mu je dozvoljeno da peca, a onda mu je u pola takmičenja naprasno otkriven zabranjen sistem. Da sam ja bio umesto Žakule, Mita ne bi ušao u box i samim tim bi bio prinuđen da ispravi pribor. Dakle elegantno i bez drakonskih kazni. Tim činom bi ujedno sprečio žalbe drugih takmičara, sudija, delegata, kapitena..... i ne bi došlo do nemile situacije. Ali ja imam skoro 20 godina takmičarskog staža, Žakula na žalost nema. Jebi ga....

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Maric nije fenjeras al ti ces da visis ú poljskom wc-ú ..PEROOOOOO..

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Jbt uhvate ljudi ribu jednom ú zivotu od toga mu jednu nategnu na 20 cm druga je bas dobra í odmah palamude..É moj palamar  :p

nikola renegade

Full member
Učlanjen(a)
07.01.2013.
Broj reagovanja
11
Vidim ja bilo zajebano ovo takmicenje  :D , realno mislim da smo dosta iza nekih suseda u ovakvim organizacijama iako imamo potencijala i u musicarima i u rekama, al sad ajde bice valjda bolje...nekad  :blush:

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Dzoni ú rekama nemamo a ni ú musicarima posto kao sto vidis ovde covek cim uhvati ribu na takmicenju postaje master Xaxaxaxa  :p :p

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
nikola renegade je napisao(la):
Vidim ja bilo zajebano ovo takmicenje  :D , realno mislim da smo dosta iza nekih suseda u ovakvim organizacijama iako imamo potencijala i u musicarima i u rekama, al sad ajde bice valjda bolje...nekad  :blush:

Svaka cast za razmisljanje...

nikola renegade

Full member
Učlanjen(a)
07.01.2013.
Broj reagovanja
11
maric je napisao(la):
Dzoni ú rekama nemamo a ni ú musicarima posto kao sto vidis ovde covek cim uhvati ribu na takmicenju postaje master Xaxaxaxa  :p :p

Ma ima Maric samo da se malo sredi stvar u drzavi u ribolovnoj kulturi  :) ,imamo prelepe reke  :yeswink:

Vrh Dno