Dosta sam tupio al ajde i ovo pa ću se smirim. Puno puta mi se dešavalo da neispravan uđem u box, što zbog jurnjave s posla na takmičenje, što zbog ne znanja, što zbog lenjosti i NIKADA me sudija nije kaznio već me naterao da se dovedem u ispravno stanje. Viđao sam x puta da se to i drugima dešavalo i iskreno se ne sećam da je iko bio kažnjen zbog toga. Pozajmljivao sam delove opreme konkurentu kako bi se doveo u ispravno stanje, pozajmljivali su i meni. Dolazio sam na tekme sa sistemima koji nisu dozvoljeni na takmičenjima ( ostalo od nekog slobodnog pecanja ) ko zna kolko puta, jedino što mi je sudija rekao je bilo aj bre skidaj to sa štapova. I opet nisam bivao kažnjen ali sam morao da poslušam sudiju. Siguran sam da bi i Mita isto postupio, da ga je sudija opomenuo. I nikakav problem ne bi bio da je Mita u startu sankcionisan ili kartonom ili udaljavanjem sa mesta. Problem je u tome što mu je dozvoljeno da peca, a onda mu je u pola takmičenja naprasno otkriven zabranjen sistem. Da sam ja bio umesto Žakule, Mita ne bi ušao u box i samim tim bi bio prinuđen da ispravi pribor. Dakle elegantno i bez drakonskih kazni. Tim činom bi ujedno sprečio žalbe drugih takmičara, sudija, delegata, kapitena..... i ne bi došlo do nemile situacije. Ali ja imam skoro 20 godina takmičarskog staža, Žakula na žalost nema. Jebi ga....