Lično saopštenje povodom primedbe na I kolo Moravica 2015

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
japi, ovp prepucvanje mi je ok...al samo da ne odemo u klasicnu pljuvacinu... koji ce nam to....ja se nadam jednom pecanju na gracu u nedelju.... o tome da se pise...jedan drugar pali na nz...ako bude kakva slika pitau ga da okacim ovde...

japanac

Full member
Učlanjen(a)
08.03.2009.
Broj reagovanja
23
Vlajko, pitaj ga da prvo okacis na .net da te veverica iz Ice Age ne nazove nekim imenom iz Parova.  :-\

Ako nisi banovan, naravno.

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Milanče je napisao(la):
Uz odobrenje Ivice Rajkovića evo njegovog posta kao odgovor na moje "Lično saopštenje..." objavljenog na www.mus

Ako kontroloru-mjeracu nesto nije jasno on poziva sektorskog sudiju koji donosi odluku o ispravnosti kompletnog pribora za ribolov. Ako ti dozvole da pecas onda je sve regularno.
Posle zavrsene runde ti mozes da uzmes stap za varalicu i da ides na okupljanje  :lol:[/i]
"

P.S. Ivica je CG reprezentativac, učesnik EP,...

Iako tada nisam znao sva FIPS pravila oko predveza trte mrte znao sam ovo sto kaze Ivica za meraca í sudije i to sam pitao ú nedelju vécé..jbg sta cu kad se muda otegla da póda.

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Naravski sto Mitu ne oslobadja odgovornosti. Al kaznio bih ga í sto im je pruzio sansu da ga zajebu..Pa gde ces go pred meckinu rupu jos mrdas guzicu usitnio samo.

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
maric je napisao(la):
Naravski sto Mitu ne oslobadja odgovornosti. Al kaznio bih ga í sto im je pruzio sansu da ga zajebu..Pa gde ces go pred meckinu rupu jos mrdas guzicu usitnio samo.

Ha,ha,ha kakva si ti budala.Pa gde se ovoga seti idi u PM.
Oholi,da sam na tvom mestu ne bih se ja baš nadao Gradcu u nedelju  :hammer: :hammer:

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
Cuh pero da je voda sjebana....al nada poslednja umire

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
jos da ti ja padnem kao merac i bog da te vidi  :D imam specijalan alat za rastezanje riba  :whistle:

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
I nasao sam novu Vlahinju ona stara nije ni za klinac cim je to Prota raskantao..a I Baki ce da napuni gace tako da smo Sasast PRVI  :hammer: :hammer:

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
oholi je napisao(la):
Cuh pero da je voda sjebana....al nada poslednja umire

Nocas je bilo extra nevreme,vetar ,kiša kao iz kabla ma haos .Jutros Ljubostinja skoro napunila korito a sinoć bila pri dnu korita ,Kolubara čujem ogromna,a Gile mi kaže d anije imao gde da pređe Gradac jer su mostovi okruga Medison otplovili ka zalasku ,negde.

MM

Hero member
Učlanjen(a)
14.02.2009.
Broj reagovanja
639
Vidim na rhmz sajtu da je Kolubara u VA od juče nadošla za 75 cm.  :doh:

Trenutno joj je vodostaj 200 cm, a to je sama granica vanredne odbrane od poplava i ubedljivo najveći vodostaj ove godine.
Jasno je iz toga da ni od Gradca u skorije vreme nema ništa, sem ako je neko rapoložen za rafting.

Vrh Dno