Lično saopštenje povodom primedbe na I kolo Moravica 2015

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
MM , gde gledas te podatke? ja pratim ovde http://www.hidmet.gov.rs/ciril/osmotreni/nrt_index.php i nisu dostupni podatci za valjevo a nizvodno jeste reka u porastu ali je mnogo manja nego pre par dana ? jel ima jos negde da se pogleda?

MM

Hero member
Učlanjen(a)
14.02.2009.
Broj reagovanja
639
Klikneš na Izveštajne stanice, redni broj 39 je Kolubara u Valjevu.

Evo link http://www.hidmet.gov.rs/ciril/hidrologija/izvestajne/bezprognoza.php?hm_id=45905

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
sasats je napisao(la):
odrzite i druga dva kola na moravici  :D

Ja bi voleo, da ih profesor Martić još jednom rastrti u njihovoj avliji. Da vide kako banatski pevac trti niške kvočke.  :D

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
baki zar nije bar tebi posle tri dana dosadilo ovo prepucavanje po forumima? ako se kaze da nekoga trtis kada ga pobedis zaboravljas da su mnogi upisali nulu . sta je njima radio ? nije korektno tako komentarisati . ipak je to samo obicno takmicenje u pecanju  :)

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
znači samo će da trti takmičare iz niša i okoline a ostale neće?  daj baki molim te čemu sve to?

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Ostale će da pobedi a ove će da rastrti. Kraj priče na ovu temu.

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
ne bih znao da kazem . ja ni jednog takmicara iz nisa ne poznajem licno niti sam cuo nesto ruzno o njima ....slagao sam , o jednom sam citao ruzne stvari na netu ali dok se licno ne uverim u navedeno postujem coveka i ne verujem u napisano .
kakvi ste svi komplet naopaki nikome nista ne verujem

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
Ma svuda ima stoke. Problem je sto malo ljudi kapira da ovakva komunikacij preko foruma lako krene pogresnim.smerom, cak i kad se.ljudi slazu oko teme ako ne korriste slicnu terminologiju moze doci do sranja....  a onda kad krene..... katastrofa majmun uso u tenk

nikola renegade

Full member
Učlanjen(a)
07.01.2013.
Broj reagovanja
11
Baki-Pa je napisao(la):
Ostale će da pobedi a ove će da rastrti. Kraj priče na ovu temu.

Baki sasats je skroz u pravu stvarno nije u redu to sto kazes , kad bi znao kakvih musicara ima koji su rasli uz pastrmske reke i koji su se takmicili na prvim takmicenjima i koji ce u dzep da stave mnoge musicare koji su zahvatili malo nazovi ''medijskog prostora'' ne bi tako pricao , veruj da juznjaci imaju mnogo vise iskustva sa pastrmkama zbog blizina reka i to iskustva na zavidnom nivou, nemam nista protiv tebe i bilo koga ali malo se preteralo sa tenzijom  :yeswink:

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Ajd onda da skroz razjasnim, rastrtiće Mixerovu MGP. Oni su ciljna grupa. I nemojte mi gurati u usta nešto što nisam rekao zato što niste skapirali, ovde pre svega mislim na Sasats-a.

nikola renegade

Full member
Učlanjen(a)
07.01.2013.
Broj reagovanja
11
Baki-Pa je napisao(la):
Ajd onda da skroz razjasnim, rastrtiće Mixerovu MGP. Oni su ciljna grupa. I nemojte mi gurati u usta nešto što nisam rekao zato što niste skapirali, ovde pre svega mislim na Sasats-a.

Ok tenzije su i dalje prisutne, razumeo sam te sto se tice niske ekipe , to su vase interne stvari zao mi je sto jos neki ljudi nisu dosli , trenutno nemam vremena inace bih sa zadovoljstvom ucestvovao  :yeswink:

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
baki , sta ti licno imas protiv ta tri coveka koja se takmice uopste me ne zanima niti ih poznajem , vise tebe poznajem preko piskaranja . ako imas neki problem sa njima onda razumem , ali ako kojim slucajem reflektujes jednog coveka koji ti smeta na neke druge ljude kojima oci nisi video mozete da se trtite svi slobodno bez mene i necu vise da komentarisem oko ovoga . ajd zdravo

Vrh Dno