U pravu je Simpson
..zadnje alkoholisanje sa Peckim je bilo 9 januara 1999, posle je pocelo bombardovanje..jbg,,mada sam pre pola godine dobio limenku Peckog doneli mi likovi iz Peci al jbg propalo posto ne pijem..
kakve veze ima ko ga je objavio? jel ovo prva zagadjema tema na forumu?otvorio je covek drugu pod istim naslovom pa tamo moze da se daje podrska a ova je vec propala i zato samo zajebancija dolazi u obzirsimpson H je napisao(la):Dobro bre koji vam je vise?
Pogledajte naslov threada, ko ga je objavio, pa recite ima li smisla ovoliko ici u off topic? Mislim ok da se malo skene ali ovo se pretvori u ruglo, imajte obzira prema onome ko je postavio ovu temu.
Namerno je napravio dva čvora viška na krajevima drečavog, lako uočljivog monofila, koji se vidi iz helikoptera, i za koji je 100% siguran da će biti primećen i da će on biti diskvalifikovan?Tihi83 je napisao(la):Jeste sve lepo napisano samo nije uzeo u obzir da greska nije slucajna, nec smisljena i namerna, a to znacajno menja pogled na ceo slucaj...
Bar nam je tako sam Mita rekao na licu mesta...
Bahus je napisao(la):Stvarno kad smo kod piva ,onaj dan na Moravici bilo je bas bez veze,kao nemoze i nesme da se popije alkohol a ja gajbu piva u autu sa Stimulatorom,jebiga ni tu nismo mogli ,morali smo barem po dva da zdimomo Zajecarskog.
nemoj da mi menjas sadasimpson H je napisao(la):Alo sale, naslov je "LICNO saopstenje...", kapiras? Mislim nemam ja nista protiv off-a nekoj meri ali se ovde u LICNOM saopstenju na dve strane prica samo o pivu (uzgred, ja bih trebao da budem zaintersovan za to pivo obzirom da treba 4 da ih popijem)
Nisam zaboravio, evo dodacu ti jos jedno pa delimo na ravne casti.sasats je napisao(la):nemoj da mi menjas sadatacno se secam da si obecao da mi das jedno od ta 4 :'( ali imamo i opkladu za gradac
jos mogu da se izvadim ako se maric uozbilji ?
![]()