Lično saopštenje povodom primedbe na I kolo Moravica 2015

MMartic

Hero member
Učlanjen(a)
16.05.2006.
Broj reagovanja
136
Fotografija predveza osvajača trećeg mesta na WFFC 2015, reprezentativca USA, Devin Olsena... Svaka sličnost je namerna...

Prilozi

• DavinOlsenLeader.jpg
    DavinOlsenLeader.jpg
    81,3 KB · Pregleda: 143

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
eeeee pa ti nisi amerikanac...ti si nas.. :doh:

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
Odmah onaj znaš več koji da to prijavi cia,bia,fbi i fips i ako treba još kome da je to nedozvoljeno i da ne sme tako da se ponaša. :whistle:

A Marić da se raspita u ambasadi sme li tako da se peca.

MMartic

Hero member
Učlanjen(a)
16.05.2006.
Broj reagovanja
136
Onaj drugi "fantomski" topic sa istim naslovom i nepotpunim saopštenjem je brisan od strane administracije... Šta je bilo i otkud takav topic ne zna se, nije editovan od strane administrator a ja ga do danas nisam ni primetio  :eek:
Kako god niko ni reč o predvezu... Da su ga ovi naši primetili ne bi on do medalje... :D

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Obavestio sam Kirbija, rekao je da ce uciniti sve da se situacija razjasni do kraja I da li je doticni predvez uopste americki. Skrenuo bih paznju svim kolegama koji zele da se takmice da se ne zajebavaju sa ovakvim predvezima jer ce I premijer Vucic licno uzeti ucesce kao posmatrac buduce Lige. S toga da ne bi bilo posle kukanja nisam znao, koji me djavo jebo ili to moze po Fipsu, Felpsu I ostalim spekulantima sad vas opominjem. Toliko od mene u ovom javljanju.

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
Milanče je napisao(la):
Fotografija predveza osvajača trećeg mesta na WFFC 2015, reprezentativca USA, Devin Olsena... Svaka sličnost je namerna...

Cestitke Devinu, ali ti nisi Amerikanac, a i ako jesi takmicio si se u musicarskoj ligi Saveza Sportskih Ribolovaca Srbije gde je ovo pravilnikom zabranjeno, svaka slicnost, poistovecivanje i poredjenja su blego receno glupa, jos to nisi shvatio...  :doh:

eko

Hero member
Učlanjen(a)
19.02.2009.
Broj reagovanja
95
Tako je to kad nam pravilnik nije usaglasen sa FIPS pravilnikom.
Sve drzave u okruzenju drze se pavilnika FIPS a mi imamo neki svoj pravilnik koji je pun nesuglasica a clanica smo FIPS-a/

Problema smo imali sa brojem cvorova na predvezu.
Zatim sa prstencicima koji su po FIPS-u dozvoljeni, maksimum 3 kom na predvezu.

Postavljali smo pitanja da li smemo da pecamo na wormove, i niko nije znao da nam kaze konkretan odgovor jer muva kao muva tijelo joj prolazi duzinu udice a na svetskom prvenstvu ljudi iz FIPS-e su jasno rekli da je ta muva dozvoljena ako je uradjena od shenila ili silikona namenjenog za to Squirmy Worms dok je zabranjen worm koji je uradjen npr od gotovog silikonskog crva-gliste.

japanac

Full member
Učlanjen(a)
08.03.2009.
Broj reagovanja
23
Pa sramota da se pita da neko pismen prevede pravilnik bilo koje zemlje koja ima iskustva u takmicenju.

Nista cudno, jer nam i zakone od kojih egzistencija zavisi pisu, glasaju i aminuju usijane lave prosecne inteligencije- klasicni mediokriteti.

Ali dzabe mi sve to komentarisemo, jer kao sto rekoh, sramota je da se prepise Pravilnik od neke takmicarske zemlje, i opet moramo da budemo "posebni". :whistle:

eko

Hero member
Učlanjen(a)
19.02.2009.
Broj reagovanja
95
Japanac, ne treba da prepisemo od ni jedne zemlje, dovoljno je da ga prepisemo od organizacije ciji smo clanovi.

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
75
Eeeeeee boj bratac iz dalekog Japana, pa kako da se pita neko normalan, ili da se upotrebi stara skola prepusivanja iz lepe nam Resave....Moralo se ispostovati i progurati sedamnesto koleno velikog gurua, vodje tradicionalne i drevne skole Mix-fuu, iz daleeeeke planete Mixovizije, sazvezdja planeta Mix 1, Mix 2 i Mix 3....
Lepo Eko zbori, covek je u svemu ucestvovao, Savez ko savez...al zato ljubomora pojedinaca, zavist, mnogi asocijalni aspekti....pa i Lomnica, zasto da ne!!!

japanac

Full member
Učlanjen(a)
08.03.2009.
Broj reagovanja
23
@Eko
To je to, nema dalje.  :tbumb:
Ustvari, ima dalje- prevesce Pravilnik neka budala koja enleski poznaje koliko i Tarzan i eto ti belaja.
Jedva cekam prijave tipa "JA znam engleski, JA cu da prevedem, JA sam najbolji...", pa da imam sta da citam i kad se okonca ova zima.  8)

Cika Slavisa, meni je... ne mogu ti to opisati... neizmerno krivo, jer originalni Lomnica nije musicar, ali i u nasem svetu postoji pandan njemu, pa sto da se i ne nazove THE Lomnica.  :lol:

I pazi, vidi, cuj, molim te poradi malo na promociji musicarenja kod nas... za promenu. Da ne kazem da se ugledas na neke druge. :smoke:

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
75
U ostavci sam, tako da se ne sme....jbg kvorum zaseda...monopolisticko bi bilo, botova previse ima, pravim sendvice trenutno i sok od sljiva pakujem u manje doze, adekvatne za konzumaciju u sitne sate...
Svaka/slucnost sa Lomnicom je skoro pa nenamerna...

japanac

Full member
Učlanjen(a)
08.03.2009.
Broj reagovanja
23
Cekaj bre- "(JA) pravim sendvice..." ?
Ni manje ni vise, ti odmah na Wolfijevo mesto? :hammer: :hammer:

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
75
Zakon vazo za sve, pa i za mene....evo spremam se za otvor sezone....brzo ce 1.mart....reizbori, takmicenja, tovim ono prase za Famoznog "Gradackog lipljena", autohtonu vrstu, lat. Gradacius cmaricius popusios, malo tesko za prevesti sa engleskog al potrudicu se u sledecem 15-to godisnjem mandatu....

Vrh Dno