Lično saopštenje povodom primedbe na I kolo Moravica 2015

eko

Hero member
Učlanjen(a)
19.02.2009.
Broj reagovanja
95
Japanac, dovoljno je prevesti max 5 clanova pravilnika, nista vise.

Takmicimo se po FIPS-u a koristimo svoj pravilnik u kojem se FIPS spominje samo u uvodu a veze nema sa istim.

Ako fudbal, kosarku... igramo po svetskim pravilima zasto ne bi se i mi musicari takmicili u skladu sa ostalim svijetom?

U Bosnu sam stigao pre ostalih clanova nase ekipe i vec sam bio obisao neke vode i gledao treninge ostalih reprezentativaca, predvez im je manje-vise poput ovoga sto je Mita okacio.

Sa nekim sam imao i polemiku oko brka "indikatora" kojeg je Mita imao na predvezu i skoro niko ne sece visak nailona do samoga cvora, kod svakog je normalno da viri po par cm nailona na spoju sa ringlicom-cvorom i to niko ne smatra indikatorom.

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
75
Biiiiiingo!!!!!! To je to Eko, svi znamo celu pricu, i ovo je samo dodatni dokaz kompletno pripramane negativne ekspanzije jednoumlja...zna se iz cije radionice!!

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
75
Samo slep kod otvorenih ociju nece da procita sve ono sto je/bilo jasno napisano...

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
Mene sve ovo podseca na zivotinjsku farmu. Neki bi da budu jednakiji od drugih itd. Bilo sta je bilo. Na kraju se dobro zavrsilo. Steta sto nije bilo bez trzavica al jbga toga uvek ima. Uvek ce neko tvrditi da je jednoumlje umesalo svoje prste. Nikada necemo svi biti zadovoljni. Pravilnik kakav je takav je, tada je morao da se postuje. Sad smo jos na vreme da se bar ta greska ispravi....

Cuveni viskovi na cvorovima su samo jedan od oblika indikatora ker sluze da se lakse primeti i najmanji trzaj. Istina je ziva da su ga na.svetskom koristili, i mi smo-bar ja jesam.... al.kod nas je u datom momentu taj predvez bio sporan. Po meni steta, mnogo se energije utrosilo da se taj predvez razjasni.... i i dalje nije resen.

Bakija bih poslusao, dal uzivo ili na forumu, covek lepo rekao da se sad lepo organizujemo na vreme..... svi smo u istom timu, samo jos da se uskladimo....bice bolje....

Sent from my LG-D320 using Tapatalk

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
eko je napisao(la):
Japanac, dovoljno je prevesti max 5 clanova pravilnika, nista vise.

Takmicimo se po FIPS-u a koristimo svoj pravilnik u kojem se FIPS spominje samo u uvodu a veze nema sa istim.

Ako fudbal, kosarku... igramo po svetskim pravilima zasto ne bi se i mi musicari takmicili u skladu sa ostalim svijetom?

U Bosnu sam stigao pre ostalih clanova nase ekipe i vec sam bio obisao neke vode i gledao treninge ostalih reprezentativaca, predvez im je manje-vise poput ovoga sto je Mita okacio.

Sa nekim sam imao i polemiku oko brka "indikatora" kojeg je Mita imao na predvezu i skoro niko ne sece visak nailona do samoga cvora, kod svakog je normalno da viri po par cm nailona na spoju sa ringlicom-cvorom i to niko ne smatra indikatorom.

Eko po kom pravilniku se takmicimo mi u nasoj domacoj ligi?

Po FIPS-ovom ili po pravilniku saveza sprtskih ribolovaca Srbije?

Sve si ti upravu da je prosto da bi trebalo ili ne ali kod nas u nasoj domacoj ligi vaze nasa domaca pravila...

Da ti uporedim NBA nisu usaglasena sa FIBA pravilima ali se NBA igraci uredno takmice u takmicenjima pod pokroviteljstvom FIBA, i koja pravila postuju, pa naravno FIBA i niko nema problem sa tim sto oni u svojoj zemlji igraju totalno neku drugu kosarku... Mislim imaju probleme svi jer su neprikosnoveni, ali nemogu se buniti i zaliti ni po kom osnovu...

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Zamisli Oholi da se sad promeni taj nakaradni pravilnik, rumenige i mix bi trebali zauvek da se pokriju usima :hammer:

Zamisli da jos Mitu pogledaju u oci i da mu kazu "bio si u pravu " umesto "onaj moler iz Panceva".

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
simpson H je napisao(la):
Zamisli Oholi da se sad promeni taj nakaradni pravilnik, rumenige i mix bi trebali zauvek da se pokriju usima :hammer:

Zamisli da jos Mitu pogledaju u oci i da mu kazu "bio si u pravu " umesto "onaj moler iz Panceva".

Boze sacuvaj dokazanom prekrsiocu da kazem da je bio upravu...ccc ti stvarno nisi normalan!

Nego simsone nesto ne primecujem da ste komentarisali ostvarene rezultate na svetskom nasih reprezentativaca, pulen vam podbacio totalno. Tu temu sam zaboravio skroz, trebao sam otici umesto Vladimira i po reolnoj proporci bio bih medju nasim najbolje plasiran ili u vrhu...

Nego ti reci meni tvoje strucno misljenje sto se vas pulen Mita za koga se toliko zalazete i borite onako osramoti...?

japanac

Full member
Učlanjen(a)
08.03.2009.
Broj reagovanja
23
Tihi83 je napisao(la):
Da ti uporedim NBA nisu usaglasena sa FIBA pravilima ali se NBA igraci uredno takmice u takmicenjima pod pokroviteljstvom FIBA, i koja pravila postuju, pa naravno FIBA i niko nema problem sa tim sto oni u svojoj zemlji igraju totalno neku drugu kosarku... Mislim imaju probleme svi jer su neprikosnoveni, ali nemogu se buniti i zaliti ni po kom osnovu...

Znas kako, Tihi- ne mozes Srbiju (barem trenutno) kao takmicarsku zemlju u musicarenju da uporedis sa Amerima u basketu.
Fiba-i imponuje, kao i svim gledaocima sirom sveta, svim sponzorima... da NBA igraci dodju na OI ili SP.
A za nas ih u FIPS-u zabole stojko.
Mozda nekada i mi postanemo velesila u takmicarskom musicarenju, ali to sigurno necemo da postanemo tako sto teramo mak na qrac celom svetu, imamo svoja pravila i sl.

Ma sta ja pa pricam, pa i u nasem Savezu ih zabole za musicare, a kamoli van zemlje.  :whistle:

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Tihi83 je napisao(la):
Nego ti reci meni tvoje strucno misljenje sto se vas pulen Mita za koga se toliko zalazete i borite onako osramoti...?

Hoces posteno i u glavu da ti kazem svoje misljenje? Najmanje mu riba dopisali!!!

Jel moze? Dosta se cutalo o ovome.

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
ma mi smo uvek imali svoja pravila protiv celog sveta  :) ko ih jebe da pecamo kako oni kazu  ;) ja ne bi namerno usaglasio pravilnik  :D
mrzi me da trazim pa da pitam ? jel dozvoljeno po stranim propisima pecati na vise od jedne muve? ako jeste kako to usaglasiti kada je kod nas zakonom zabranjeno? ako jednu stavku ne usaglasis gubi smisao bilo kakvo usaglasavanje ?
ovo je vec pitanje za nekog pravnika  :(

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
Hoces posteno i u glavu da ti kazem svoje misljenje? Najmanje mu riba dopisali!!!

Jel moze? Dosta se cutalo o ovome.

:tbumb: nista gluplje a opet orginalno nisi mogao reci... :hammer: :hammer: :hammer:

Evo da iskoristim edit opciju, znaci i Bosanci mrze Mitu? Ili smo klan/tajno udruzenje(lazarevac/nis) umesali prste u samu organizaciju svetskog prvenstva a sve pod zlom namerom da naskodimo Miti?

Posto je dokazano da posten nije, pa varijantu bio posten nije hteo moramo izbaciti na samom pocetku...

Divim ti se...

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
sasats je napisao(la):
jel dozvoljeno po stranim propisima pecati na vise od jedne muve? ako jeste kako to usaglasiti kada je kod nas zakonom zabranjeno?

Gde je to kod nas zabranjeno po kom pravilniku? U revirima jeste ali za revire upravljac propisuje pravila. Niko ne tera takmicare da se takmice po revirima.

Alati, oprema i sredstva za rekreativni ribolov

Član 10.

Rekreativni ribolov obavlja se udičarskim alatima, i to sa najviše tri štapa sa po dve udice na svakom štapu.

Član 11.

Rekreativni ribolov svih vrsta pastrmki, mladice Hucho hucho i lipljana Thymallus thymallus obavlja se samo veštačkim ribolovnim mamcem, osim sistema sa vodenom kuglom i tirolskim drvcetom.

Dakle nigde se ne pominje zabrana dve musice.

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
Gde je to kod nas zabranjeno po kom pravilniku? U revirima jeste ali za revire upravljac propisuje pravila. Niko ne tera takmicare da se takmice po revirima.

Dakle nigde se ne pominje zabrana dve musice.
ja sam do ovog trenutka bio ubedjen da je kod nas zabranjeno pecati na dve muve . npr. na moravici posto je ona pod drzavnom upravom .  :)

Vrh Dno