Reka koja me je dok sam bio klinac i putovao ka cg prvlacila. Delovala zanimljivo. Uvek sam hteo da zabacim... igrom slucaja otisao sam u Pribojsku banju, poneo stap dok volju za pecanjem uvek imam
. Prekljuce sam.imao dva tri sata. Poveo sam jednog klinca i otisao u gradski deo. Cuo sam price da lipca ima ali da ga niko ne lovi... u medjuvremenu saznam da ga poneko cepa na tirolca....
U gradu sa mosta pogledam... mrena, jedno 5kg.... ambiciozno sam pokusao da je dobijem. Probao lipce-nista, klenove-jedan omasaj, pliskice... eldorado. Cujem se predvece sa Ekom, on me uputi na drugara i tako tek danas, nakon promasenih terena ujutru, rece mi taj monak iz Priboja da sam pecao sve skobaljaska mesta pa me je uputio gde treba, stizem na mesto i polako cesljam. Voda kao da je mutnija nego jutros. Cini se i veca. Na sredini lima riba se javi. Pa prek puta. Pokusavam al corak. Promenim malo mesto napokon uze suvu.. dve sekunde i solidan lipac od kakvih 30-35 spada. Nema veze.... bice. Nakon kraceg vremena dolazi Ekov drugar pricamo, covek domacin doneo.pivce
, dok pricamo ja pokusavam i dalje na suvu bez ikakvih rezultata. Kazem mu kako posto za par min treba da krenemo iz ocaja cu staviti manju ultra tesku nimfu.... prvi zabacaj udarac.... riba... odusevljen sam. Samo da nisam nulu upisao
Generalno reka je odlicna ali kao i svaka reka ima svoja mesta. Lokalni ljudi su izuzetno korisni, poput Adnana, jer da nije njega bilo uhvatio bih.... ovako nadam se skorom povratku na reku iz mojih decackih snova i mastanja tokom putovanja.