strashni
Hero member
E ovako nesto je za mene raj, kad pukne preliv a sitnije kamenje po dnu da ne lomim noge, ma ete mene tamo 

strashni je napisao(la):E ovako nesto je za mene raj, kad pukne preliv a sitnije kamenje po dnu da ne lomim noge, ma ete mene tamo![]()
MM je napisao(la):Raduju me ovakvi postovi. Lim, ali i ostale reke treba cuvati, ali i pribliziti ostalim ljudima, posebno onima koji ce to znati da cene. To je i bio moj razlog da malo pisem o "mojim" vodama. Ja sam sa zadovoljstvom citao o Nisavi, Mrtvici, Savi Bohinjki i svim ostalim rekama koje ( jos ) nisam posetio. Ako neko bar upola toliko uziva citajuci o Limu ja sam zadovoljan. :lol:
Mixmaster je napisao(la):MM je napisao(la):Raduju me ovakvi postovi. Lim, ali i ostale reke treba cuvati, ali i pribliziti ostalim ljudima, posebno onima koji ce to znati da cene. To je i bio moj razlog da malo pisem o "mojim" vodama. Ja sam sa zadovoljstvom citao o Nisavi, Mrtvici, Savi Bohinjki i svim ostalim rekama koje ( jos ) nisam posetio. Ako neko bar upola toliko uziva citajuci o Limu ja sam zadovoljan. :lol:
Itekako uživamo i "primamo se" na ove priče i slike. Priznajem da sam počeo da razmišljam o ponovnoj poseti Sućesci, a možda i toku iznad klisure, gde Lim protiče kroz neke livade (tako su mi pričali).
Daj neku sliku iz tog dela, ako imaš.
I treba da se "primate", to mi je i bio cilj.
Nazalost, nemam slike uzvodno od Suceske. Ako te zanimaju mesta "gde Lim tece kroz livade", poseti Lim kod sela Brezojevice. Ides od Andrijevice prema Plavu, prodjes varosicu Murino i tu si. Zaista nije daleko. Kad stignes uputi se uzvodno, jer je nizvodno jos jedan kanjon. Takodje Lim nakon sto istekne iz jezera, je pristupacan i tih. Ne lici na sebe. Uopste, retka su mesta gde ova reka tece kroz livade.
dajem dozvolu svakome da ih gleda, kopira, posalje na bilo koji drugi sajt... Moj cilj je da te slike vidi ko god hoce i da u njima uziva. PozdravSad se lepo izvini coveku posto nije ukrao slikeSale Župa je napisao(la):Stvarno nema smisla da se radi ovako nešto,pa nek ovo bude opomena drugim kolegama da ne uzimaju autorstvo,bilo nad fotografijama terena ili mušica.
Pozdrav,Sale