strashni
Hero member
E ovako nesto je za mene raj, kad pukne preliv a sitnije kamenje po dnu da ne lomim noge, ma ete mene tamo 

strashni je napisao(la):E ovako nesto je za mene raj, kad pukne preliv a sitnije kamenje po dnu da ne lomim noge, ma ete mene tamo![]()
MM je napisao(la):Raduju me ovakvi postovi. Lim, ali i ostale reke treba cuvati, ali i pribliziti ostalim ljudima, posebno onima koji ce to znati da cene. To je i bio moj razlog da malo pisem o "mojim" vodama. Ja sam sa zadovoljstvom citao o Nisavi, Mrtvici, Savi Bohinjki i svim ostalim rekama koje ( jos ) nisam posetio. Ako neko bar upola toliko uziva citajuci o Limu ja sam zadovoljan. :lol:
Mixmaster je napisao(la):MM je napisao(la):Raduju me ovakvi postovi. Lim, ali i ostale reke treba cuvati, ali i pribliziti ostalim ljudima, posebno onima koji ce to znati da cene. To je i bio moj razlog da malo pisem o "mojim" vodama. Ja sam sa zadovoljstvom citao o Nisavi, Mrtvici, Savi Bohinjki i svim ostalim rekama koje ( jos ) nisam posetio. Ako neko bar upola toliko uziva citajuci o Limu ja sam zadovoljan. :lol:
Itekako uživamo i "primamo se" na ove priče i slike. Priznajem da sam počeo da razmišljam o ponovnoj poseti Sućesci, a možda i toku iznad klisure, gde Lim protiče kroz neke livade (tako su mi pričali).
Daj neku sliku iz tog dela, ako imaš.
I treba da se "primate", to mi je i bio cilj.
Nazalost, nemam slike uzvodno od Suceske. Ako te zanimaju mesta "gde Lim tece kroz livade", poseti Lim kod sela Brezojevice. Ides od Andrijevice prema Plavu, prodjes varosicu Murino i tu si. Zaista nije daleko. Kad stignes uputi se uzvodno, jer je nizvodno jos jedan kanjon. Takodje Lim nakon sto istekne iz jezera, je pristupacan i tih. Ne lici na sebe. Uopste, retka su mesta gde ova reka tece kroz livade.
Sad se lepo izvini coveku posto nije ukrao slikeSale Župa je napisao(la):Stvarno nema smisla da se radi ovako nešto,pa nek ovo bude opomena drugim kolegama da ne uzimaju autorstvo,bilo nad fotografijama terena ili mušica.
Pozdrav,Sale