sicco je napisao(la):Ja sam osoba koja je javila Maricu cudan jelovnik lipljena (bar je za mene cudan) i zao mi je sto je diskusija otisla u ovom pravcu.
U prethodnim postovima vidim da me postovane kolege prozivaju iako me ne znaju, nikad sa mnom nisu ni poruku razmenili ali pisu cudne insinuacije o meni ali ovo je javni forum tako da svako moze da kaze svoje misljenje i ono sto mu padne na pamet bez obzira da li je to istina ili ne ali bitno je da se nesto pise tj.kucka po tastaturi ili ekranu pametnih telefona.
Maricu sam javio da je rojenje muva na Drini veoma lose vec duze vreme iako sam ocekivao da je u ovom mesecu trebalo da bude mnogo bolje a samim tim i ulov lipca bi bio bolji. Uvidom u sadrzaj zeludca ("kako vi kazete tranziranih, francuski obradjenih") lipljena primetio sam insekte koji su za mene cudni tj. nisu mi cudne muve nego mi je cudno da su na meniju lipljena.
Podelio sam misljenje sa Maricem da je to rezultat verovatno toga sto nema dovoljno hrane ni na dnu a tako ni u ostalim slojevima vode pa on kupi u fazonu "kupi sta naidje" ali to se nazalost pretvorilo i u polemika da sam ja los covek i da Maric laze ali.....
Sad odoh da masem - sto bi rekao Zika Pavlovic "da vatam ribu"
Druze niko te ne proziva, pogotovo to nema veze poznaje li te ili ne. Samo je komentarisano cinjenicno stanje da su liplljani ubijeni. Tako ce biti na vecini musicarsih foruma jer dosta clanova ne voli ubijanje retkih riba sa jos redjih reka koje te ribe nastanjuju. Verujem da niko ne misli da si zbog toga los covek, rade ljudi i gore stvari pa nisu losi. A Maric ne laze vec ne govori istinu