maric je napisao(la):
Ovako Japanac ili se ja druzim sa barabama ili je tebe bas sjebala Fukusima axxaaxxaax..lepo kazem pre dve nedelje je uhvacen onaj sa pcelama a danas onaj sa smrdibubom// veleo bi i on da hvata svaki dan ali i mnogo bolji ribari su ostali mokrih gaca na Drini ove godine..
Bravooooooooooooooo japanac, brate crveni, pogodiiiiio si u sridu...viš kakav je ricMa, prošli put njegov drugar je upecao jednog i poneo ga, to jest pala je francuska obrada...a sad je obradio i drugog, nigde nema reči da je upecao 15-150 komada a poneo samo ova dva prijavljena!!!!!Hmmmmmmmmmmmmmmmm...
Dva pecanja, dva komada, poneta sa vode, tj istražena šta su manđare pa je pao C&R u tiganj....da, da, da...da razmislim, ricMa kenjaš ili se družiš sa nekim Mladim istraživačima Srbije,Ihtiolozima ili šta je po sredi!!??
Nek jedu mučenici šta oće da jedu, dođi jednom do Galovice petkom pa ćeš dobiti jednu smrdibubu Made in Dži DŽi( profesor Goran Grubić) evo Ja ću se založiti za tebe kod dotičnog nam i svetski priznatog profesora za tebe, druže moj balkanski
I jedno pitanje, nije u svitanje ali.....prcaš li ti šta??
Kredita nema, pare na sunce inaaaaaaaaaače biće belaja, majmun ušao u tenak..