Loop OPTi Stream

Gruja

Full member
Učlanjen(a)
08.09.2012.
Broj reagovanja
1
www.yellowstoneangler.com/gear-review/2013-5-weight-shootout-g-loomis-nrx-lp-loop-optistream-hardy-zenith-hardy-artisan-tom-morgan-sage-circa-orvis-helios-2-greys-xf2

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
Svi ti testovi mogu biti objektivni a i malo izrezirani... Koliko je tu objektivnosti ne znam. Kako god okrenuli Loop opti je vrh! Odlican stap. Cak i ja imam neke ideje od kako sam kupio jednog opti da uzmem jos jednog 10' wt3 ili wt4 pa jos jednog  wt7 9'6''.  Vrlo verovatno je da cu i to realizovati ako me neki drugi stapovi ne oduseve malo vise pre toga.

Ako oces kvalitet i garanciju Orvis tu i dalje caruje  ;)

nespetro

Hero member
Učlanjen(a)
25.09.2009.
Broj reagovanja
348
Radojica-pop je napisao(la):
Grujo znas koji musicarski stapovi postoje?
Ako ne znas!?
SAGE i ostali  :)

He, he....  Sage ima samo jedan stap, sve ostalo steroidne pritke bez finesa. 

Samo ZXL-u skidam kapu da je dobar. I u svoj svojoj punoj dobroti pomalo se priblizava Evotec-u (MF 905). 

Gruja

Full member
Učlanjen(a)
08.09.2012.
Broj reagovanja
1
Aj da sam ja to reko pa drvlje i kamenje  :hammer: Nego evo cika Nespetro glavom i bradom  :tbumb:

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
91
Grujane, sta si do sada koristio od stapova???

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Gruja je napisao(la):
Na kraju stap visoke klase je stvar licnog izbora. Nikako se ne slazem sa "Sage pa svi ostali"! Zasto, pa prosto, ko ima Sage za njega je on najbolji i jednostavno ostali stapovi su losiji... Dosta ljudi moze da kaze da je shoot out 2013 test stvar marketinga, politike ili cega sve ne al u jednom delu videa onaj dekica ide od stapa do stapa, zabacuje pokusavajuci da pogodi cilj na odredjenoj daljini, kada odjednom posle zabacaja sa stapom iz naslova odusevljeno pita kolege koji je ovo stap ;-) ...  Kolege hvala na odgovorima a evo i videa ;-)

Yellowstone angler testovi su maksimalno neobjektivni :)

Jedino su im cekrci korisceni u testu prva liga :hammer:

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
28
uporedjivanje karakteristika stapova ce uvek biti neobjektivno bilo ko da ga radi. samo poredjenje stapova je veoma nemerljiva stvar a uvek ce uticaj imati interes ili simpatije.

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Svi ti štapovi imaju jedno zajedničko: DEBELO SU PRECENJENI.  :yeswink:

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
sasats je napisao(la):
uporedjivanje karakteristika stapova ce uvek biti neobjektivno bilo ko da ga radi. samo poredjenje stapova je veoma nemerljiva stvar a uvek ce uticaj imati interes ili simpatije.
Totalna nebuloza i neistina.

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Baki-Pa je napisao(la):
Svi ti štapovi imaju jedno zajedničko: DEBELO SU PRECENJENI.  :yeswink:
Tacno ali tako je kako je. Na nama je da prihvatimo ili ne. Medjutim ima stapova vrhunskih karakteristika koji kostaju skoro duplo manje od onih iz top cenovnih kategorija a nimalo ne zaostaju svojim kvalitetom i izradom za njima.

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
28
simpson H je napisao(la):
Totalna nebuloza i neistina.
ja mislim da nije , a ti me ubedi da je neko...mozda ti ? ... merodavan da uporedi 20 stapova i poredja ih nepristrasno i realno po karakteristikama i kvalitetu. verovatno posedujes tu sposobnost cim tvrdis da postoje jeftini stapovi vrhunskih karakteristika. kako si im ti izmerio karakteristike? kako proverio kvalitet materijala i izrade?
jednom prosecnom korisniku uopste neke svemirske karakteristike ne igraju nikakvu ulogu niti ce ih primetiti . jednostavno treba izabrati stap prema potrebama svog ribolova .
evo za npr. gruju...iz njegovog profila zakljucujem da je decko pocetnik da zivi u vranju i uglavnom peca na moravi koja je gore veoma mala reka i verovatno ponekad ode u okolini na pastrmku. gruji treba medium fast stap max. 5  malo kvalitetniji do 200e iz razloga da bi mu potrajao i da ga ne polomi u 10 pecanja . ako ga bas zuljaju pare neka kupi pomenuti lup stap ali mu garantujem da nista bolje nece bacati i pecati nego sa bilo kojim drugim stapom .

Gruja

Full member
Učlanjen(a)
08.09.2012.
Broj reagovanja
1
Sasa pravo u oko :D Bravo!  :tbumb: Doduse ovo bas za pocetnika treba malo izmeniti  :hammer: :hammer: ali da to je to  :tbumb: Skoro da sam se odlucio za stap tog cenovnog ranga :)

Radojica-pop

Senior member
Učlanjen(a)
21.10.2010.
Broj reagovanja
0
:D
nespetro je napisao(la):
He, he....  Sage ima samo jedan stap, sve ostalo steroidne pritke bez finesa. 

Samo ZXL-u skidam kapu da je dobar. I u svoj svojoj punoj dobroti pomalo se priblizava Evotec-u (MF 905).
Jel  :D

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
sasats je napisao(la):
ja mislim da nije , a ti me ubedi 

Tebe da ubedjujem? Ko si mi ti da bih se uopste potrudio oko tebe?

sasats je napisao(la):
...da je neko...mozda ti ?... merodavan da uporedi 20 stapova i poredja ih nepristrasno i realno po karakteristikama i kvalitetu.

Ima koliko hoces merodavnih koji ce uz malo truda da ih rangiraju, ali pitanje je koji je njihov interes od toga?

sasats je napisao(la):
verovatno posedujes tu sposobnost cim tvrdis da postoje jeftini stapovi vrhunskih karakteristika. kako si im ti izmerio karakteristike? kako proverio kvalitet materijala i izrade?
jednom prosecnom korisniku uopste neke svemirske karakteristike ne igraju nikakvu ulogu niti ce ih primetiti . jednostavno treba izabrati stap prema potrebama svog ribolova .

Pricas nebuloze i lazes, nigde ne tvrdim da postoje dobri i jeftini stapovi. Ponovo dokazujes da si tanak sa citanjem pa procitaj nekoliko puta sta sam prethodno napisao.
Niko ne pominje svemirske karakteristike jer stapovi nisu svemirski brodovi niti imaju bilo kakve veze sa svemirom.

Vrh Dno