Radojica-pop je napisao(la):Grujo znas koji musicarski stapovi postoje?
Ako ne znas!?
SAGE i ostali![]()
Gruja je napisao(la):Na kraju stap visoke klase je stvar licnog izbora. Nikako se ne slazem sa "Sage pa svi ostali"! Zasto, pa prosto, ko ima Sage za njega je on najbolji i jednostavno ostali stapovi su losiji... Dosta ljudi moze da kaze da je shoot out 2013 test stvar marketinga, politike ili cega sve ne al u jednom delu videa onaj dekica ide od stapa do stapa, zabacuje pokusavajuci da pogodi cilj na odredjenoj daljini, kada odjednom posle zabacaja sa stapom iz naslova odusevljeno pita kolege koji je ovo stap ;-) ... Kolege hvala na odgovorima a evo i videa ;-)
Totalna nebuloza i neistina.sasats je napisao(la):uporedjivanje karakteristika stapova ce uvek biti neobjektivno bilo ko da ga radi. samo poredjenje stapova je veoma nemerljiva stvar a uvek ce uticaj imati interes ili simpatije.
Tacno ali tako je kako je. Na nama je da prihvatimo ili ne. Medjutim ima stapova vrhunskih karakteristika koji kostaju skoro duplo manje od onih iz top cenovnih kategorija a nimalo ne zaostaju svojim kvalitetom i izradom za njima.Baki-Pa je napisao(la):Svi ti štapovi imaju jedno zajedničko: DEBELO SU PRECENJENI. :yeswink:
ja mislim da nije , a ti me ubedi da je neko...mozda ti ? ... merodavan da uporedi 20 stapova i poredja ih nepristrasno i realno po karakteristikama i kvalitetu. verovatno posedujes tu sposobnost cim tvrdis da postoje jeftini stapovi vrhunskih karakteristika. kako si im ti izmerio karakteristike? kako proverio kvalitet materijala i izrade?simpson H je napisao(la):Totalna nebuloza i neistina.
Jelnespetro je napisao(la):He, he.... Sage ima samo jedan stap, sve ostalo steroidne pritke bez finesa.
Samo ZXL-u skidam kapu da je dobar. I u svoj svojoj punoj dobroti pomalo se priblizava Evotec-u (MF 905).
sasats je napisao(la):ja mislim da nije , a ti me ubedi
sasats je napisao(la):...da je neko...mozda ti ?... merodavan da uporedi 20 stapova i poredja ih nepristrasno i realno po karakteristikama i kvalitetu.
sasats je napisao(la):verovatno posedujes tu sposobnost cim tvrdis da postoje jeftini stapovi vrhunskih karakteristika. kako si im ti izmerio karakteristike? kako proverio kvalitet materijala i izrade?
jednom prosecnom korisniku uopste neke svemirske karakteristike ne igraju nikakvu ulogu niti ce ih primetiti . jednostavno treba izabrati stap prema potrebama svog ribolova .