Loop OPTi Stream

Nikolavb96

Senior member
Učlanjen(a)
18.02.2014.
Broj reagovanja
0
Mrzim ljude koji izvlace samo kontekst ali nebitno, uglavnom povlacim se iz ove rasprave posto nemam zivaca da dokazujem nesto zasta sam upravu.

ivke037

Hero member
Učlanjen(a)
11.06.2009.
Broj reagovanja
269
Nikolavb96 je napisao(la):
Mrzim ljude koji izvlace samo kontekst ali nebitno, uglavnom povlacim se iz ove rasprave posto nemam zivaca da dokazujem nesto zasta sam upravu.
Mudro

ado bl.

Senior member
Učlanjen(a)
21.02.2011.
Broj reagovanja
0
LJudi hebeli iko ista od vas....?  :p Dajte popijte jedno pivce za zivce  :D Znam da vam je vrijeme lose i vode velike,ali strpite se sad ce da ugrije i rijeke ce da se povuku  :tbumb:

Nikolavb96

Senior member
Učlanjen(a)
18.02.2014.
Broj reagovanja
0
ado bl. je napisao(la):
LJudi hebeli iko ista od vas....?  :p Dajte popijte jedno pivce za zivce  :D Znam da vam je vrijeme lose i vode velike,ali strpite se sad ce da ugrije i rijeke ce da se povuku  :tbumb:
Nazalost do cetvrtka lepo.... Sutra mi stizu musice majstora Masica tako da ce to morati odmah da se testira.. Voda nije na nekome zavidnom nivou ali bice ulova :)) barem se nadam :-\

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
28
ivke037 je napisao(la):
Za ostale forumase: " Simpson je jedan od najboljih poznavalaca pribora u Srbiji ". Svaki stap koji je opisao opisao ga je do jaja, bez greske. Mnogo  pribora (stapova, struna, cekrka...) je proslo kroz njegove ruke. Treba ga poslusati,  necete pogresiti. Iz iskustva ovo pricam.
P.S. Ne treba mu advokat.  I pustite to malogradjansko vredjanje po forumima .
ivke , da te ne poznajem pomislio bi da se simpsonu uvlacis u dupe  ;)

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
28
ivke037 je napisao(la):
Rekao sam da nije los. Ima mnogo boljih stapova od njega i u Sage podici a i od drgih proizvodjaca. A to sto ne bacas " sa heliosom nista ni bolje ni dalje ni  lepse " nije problem u stapu nego u bacacu. Stap ne baca nego covek i treba poraditi na FC. A nije isto pecati sa VT2  i sa Heliosom sat vremena a kamoli ceo dan.
gresim li ako zakljucim iz tvog posta da si jedan od onih poznavalaca pribora koje simps pominje neki post gore ? stvarno , ali bas iskreno bi voleo da umem da prodrmam stap , bacim nekoliko puta i kazem sage vt2 nije los ali ima boljih stapova od ovog proizvodjaca  :yeswink: ja ne prepoznajem neku posebnu razliku izmedju stapova . naucio sam sam sebe da bacam taman toliko koliko mi treba da upecam ribu i tu sam se zaustavio  :doh:
koliko tebi npr . kao poznavaocu tehnike FC igra ulogu kada promenis stap ? konkretno kada pecas sa sage vt2 i predjes na helios ? koliko bolje i lepse i dalje se baca kanap ? i koliko sve to ima uticaj na konacni cilj ...ulov ?

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
28
simpson H je napisao(la):
Ajde onaj buzdovan sto lupeta, on je i takav nebitan

simpsone najveci poznavaocu pribora ...sto bi rekao ivke  ::) sta je bre tebi ? jel ti stvarno mislis da je tebe bog stvorio da samo ti budes u pravu ? i kada neko nesto drugacije napise da imas pravo da pljujes i vredjas ?
sto sam ja bolji prema tebi ti si sve gori  :( veruj mi da i moje strpljenje ima granicu zato pokusaj da se ponasas normalno

nikola renegade

Full member
Učlanjen(a)
07.01.2013.
Broj reagovanja
11
Ovako kad bi uzeo pritku i s njom bi lovio jer sam siguran u to sto radim , promenio sam nekoliko stapova i svaki ima neke finese neki vise neki manje , ali to je sto meni treba da daje lepsi osecaj, sa nekim stapovima se to postize i to je to da jednostavno lezi u ruci , mislim da neke renomirane marke uspevaju da omoguce to  :yeswink: Grujo kupi stap na koji si bacio smek i merak i gotovo  :tbumb:

ivke037

Hero member
Učlanjen(a)
11.06.2009.
Broj reagovanja
269
sasats je napisao(la):
gresim li ako zakljucim iz tvog posta da si jedan od onih poznavalaca pribora koje simps pominje neki post gore ? stvarno , ali bas iskreno bi voleo da umem da prodrmam stap , bacim nekoliko puta i kazem sage vt2 nije los ali ima boljih stapova od ovog proizvodjaca  :yeswink: ja ne prepoznajem neku posebnu razliku izmedju stapova . naucio sam sam sebe da bacam taman toliko koliko mi treba da upecam ribu i tu sam se zaustavio  :doh:
koliko tebi npr . kao poznavaocu tehnike FC igra ulogu kada promenis stap ? konkretno kada pecas sa sage vt2 i predjes na helios ? koliko bolje i lepse i dalje se baca kanap ? i koliko sve to ima uticaj na konacni cilj ...ulov ?
Gresis. Nisam neki poznavalac ali sam vise stapova isprobao od tebe, sigurno. A da znas osetio bi razliku. To sto "hvatas ribu" hvataj je za sebe.

Gruja

Full member
Učlanjen(a)
08.09.2012.
Broj reagovanja
1
Izbor je pao na dosta sati kasting treninga ove sezone sa stapom kojeg imam, a kad budem izvukao maksimum iz njega, podnovicu se zdravlje boze 2015.god. ;-)

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Znači pucnjava u vazduh  :hammer:  Šta je municije uzalud potrošeno  :D

Gruja

Full member
Učlanjen(a)
08.09.2012.
Broj reagovanja
1
Haha ova tema ostaje za narednu godinu kao i svi postovi u njoj, tako da nista nije bilo badava ;-)

Vrh Dno