Nikolavb96
Senior member
- Učlanjen(a)
- 18.02.2014.
- Broj reagovanja
- 0
Mrzim ljude koji izvlace samo kontekst ali nebitno, uglavnom povlacim se iz ove rasprave posto nemam zivaca da dokazujem nesto zasta sam upravu.
MudroNikolavb96 je napisao(la):Mrzim ljude koji izvlace samo kontekst ali nebitno, uglavnom povlacim se iz ove rasprave posto nemam zivaca da dokazujem nesto zasta sam upravu.
Nazalost do cetvrtka lepo.... Sutra mi stizu musice majstora Masica tako da ce to morati odmah da se testira.. Voda nije na nekome zavidnom nivou ali bice ulovaado bl. je napisao(la):LJudi hebeli iko ista od vas....?Dajte popijte jedno pivce za zivce
Znam da vam je vrijeme lose i vode velike,ali strpite se sad ce da ugrije i rijeke ce da se povuku
![]()
ivke , da te ne poznajem pomislio bi da se simpsonu uvlacis u dupeivke037 je napisao(la):Za ostale forumase: " Simpson je jedan od najboljih poznavalaca pribora u Srbiji ". Svaki stap koji je opisao opisao ga je do jaja, bez greske. Mnogo pribora (stapova, struna, cekrka...) je proslo kroz njegove ruke. Treba ga poslusati, necete pogresiti. Iz iskustva ovo pricam.
P.S. Ne treba mu advokat. I pustite to malogradjansko vredjanje po forumima .
gresim li ako zakljucim iz tvog posta da si jedan od onih poznavalaca pribora koje simps pominje neki post gore ? stvarno , ali bas iskreno bi voleo da umem da prodrmam stap , bacim nekoliko puta i kazem sage vt2 nije los ali ima boljih stapova od ovog proizvodjaca :yeswink: ja ne prepoznajem neku posebnu razliku izmedju stapova . naucio sam sam sebe da bacam taman toliko koliko mi treba da upecam ribu i tu sam se zaustavioivke037 je napisao(la):Rekao sam da nije los. Ima mnogo boljih stapova od njega i u Sage podici a i od drgih proizvodjaca. A to sto ne bacas " sa heliosom nista ni bolje ni dalje ni lepse " nije problem u stapu nego u bacacu. Stap ne baca nego covek i treba poraditi na FC. A nije isto pecati sa VT2 i sa Heliosom sat vremena a kamoli ceo dan.
Gruja je napisao(la):Hvala Denmil na odgovoru! Konacno jedan odgovor posle 3 strane debate van okvira teme![]()
simpson H je napisao(la):Ajde onaj buzdovan sto lupeta, on je i takav nebitan
Gresis. Nisam neki poznavalac ali sam vise stapova isprobao od tebe, sigurno. A da znas osetio bi razliku. To sto "hvatas ribu" hvataj je za sebe.sasats je napisao(la):gresim li ako zakljucim iz tvog posta da si jedan od onih poznavalaca pribora koje simps pominje neki post gore ? stvarno , ali bas iskreno bi voleo da umem da prodrmam stap , bacim nekoliko puta i kazem sage vt2 nije los ali ima boljih stapova od ovog proizvodjaca :yeswink: ja ne prepoznajem neku posebnu razliku izmedju stapova . naucio sam sam sebe da bacam taman toliko koliko mi treba da upecam ribu i tu sam se zaustavio
koliko tebi npr . kao poznavaocu tehnike FC igra ulogu kada promenis stap ? konkretno kada pecas sa sage vt2 i predjes na helios ? koliko bolje i lepse i dalje se baca kanap ? i koliko sve to ima uticaj na konacni cilj ...ulov ?