koji qrac mi uopste onda komentarises postove ako neces da polemises ? i ti ces da mi kazes da lazem a nisi u zivotu ulovio koliko ja za sezonu upecamsimpson H je napisao(la):Tebe da ubedjujem? Ko si mi ti da bih se uopste potrudio oko tebe?
Ima koliko hoces merodavnih koji ce uz malo truda da ih rangiraju, ali pitanje je koji je njihov interes od toga?
Pricas nebuloze i lazes, nigde ne tvrdim da postoje dobri i jeftini stapovi. Ponovo dokazujes da si tanak sa citanjem pa procitaj nekoliko puta sta sam prethodno napisao.
Niko ne pominje svemirske karakteristike jer stapovi nisu svemirski brodovi niti imaju bilo kakve veze sa svemirom.
sasats je napisao(la):koji qrac mi uopste onda komentarises postove ako neces da polemises ? i ti ces da mi kazes da lazem a nisi u zivotu ulovio koliko ja za sezonu upecami sada si ti merodavan zato sto si procitao internet i pokupio svo znanje a gotovo da i ne ides na reku
![]()
razlike izmedju stapova su takve da ribolovcu koji ce stap koristiti za pecanje nista ne predstavljaju . stap se koristi za ribolov a ne za livadu i poredjenje karakteristika .
Strelac je napisao(la):Ma kaki ključevi kaki bakrači...
Znate li Vi ljudi koliko je dobar štap Hakuyo Phantom? To je čuma štap. Ja imam dva komada i oba ću da repariram kad-tad i tek da se napecam riba sa njima. Kakvi bre Loopovi i ostali Orvisi i razne druge drške od metle...
Strelac je napisao(la):Ma kaki ključevi kaki bakrači...
Znate li Vi ljudi koliko je dobar štap Hakuyo Phantom? To je čuma štap. Ja imam dva komada i oba ću da repariram kad-tad i tek da se napecam riba sa njima. Kakvi bre Loopovi i ostali Orvisi i razne druge drške od metle...
Moram ovoga puta da stanem u Saletovu odbranu posto je u pravu i savetujem ti da procitas sve sto ai napisao pa onda da potvrdis ili demantujes to.simpson H je napisao(la):Tacno ali tako je kako je. Na nama je da prihvatimo ili ne. Medjutim ima stapova vrhunskih karakteristika koji kostaju skoro duplo manje od onih iz top cenovnih kategorija a nimalo ne zaostaju svojim kvalitetom i izradom za njima.
Nikolavb96 je napisao(la):Moram ovoga puta da stanem u Saletovu odbranu posto je u pravu i savetujem ti da procitas sve sto ai napisao pa onda da potvrdis ili demantujes to.
Послато са LT18i користећи Тапаток 2