Loop OPTi Stream

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
28
simpson H je napisao(la):
Tebe da ubedjujem? Ko si mi ti da bih se uopste potrudio oko tebe?

Ima koliko hoces merodavnih koji ce uz malo truda da ih rangiraju, ali pitanje je koji je njihov interes od toga?

Pricas nebuloze i lazes, nigde ne tvrdim da postoje dobri i jeftini stapovi. Ponovo dokazujes da si tanak sa citanjem pa procitaj nekoliko puta sta sam prethodno napisao.
Niko ne pominje svemirske karakteristike jer stapovi nisu svemirski brodovi niti imaju bilo kakve veze sa svemirom.
koji qrac mi uopste onda komentarises postove ako neces da polemises ? i ti ces da mi kazes da lazem a nisi u zivotu ulovio koliko ja za sezonu upecam  :D i sada si ti merodavan zato sto si procitao internet i pokupio svo znanje a gotovo da i ne ides na reku  :doh:
razlike izmedju stapova su takve da ribolovcu koji ce stap koristiti za pecanje nista ne predstavljaju . stap se koristi za ribolov a ne za livadu i poredjenje karakteristika .

Gruja

Full member
Učlanjen(a)
08.09.2012.
Broj reagovanja
1
Auu dajte kljuc na ovu temu pa da otvorimo neku lepsu! Ovde mogu i glave da lete  :hammer: :hammer:

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
28
nikako kljuc  :nowink: ovde je  u toku polemika na nivou  praksa protiv teorije i internet manipulacija . ja ti garantujem da ces kod tebe na tvojim terenima sa bilo kojim stapom zadovoljavajuceg kvaliteta u smislu da ti se ne polomi isto pecati i prezentirati muvu kao sa no1 na internet  testiranju . ko misli suprotno neka iznese argumente na videlo i neka me ubedi da testiranja nisu trgovacki trikovi

strelac

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
19.05.2007.
Broj reagovanja
356
Ma kaki ključevi kaki bakrači...

Znate li Vi ljudi koliko je dobar štap Hakuyo Phantom? To je čuma štap. Ja imam dva komada i oba ću da repariram kad-tad i tek da se napecam riba sa njima. Kakvi bre Loopovi i ostali Orvisi i razne druge drške od metle...

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
sasats je napisao(la):
koji qrac mi uopste onda komentarises postove ako neces da polemises ? i ti ces da mi kazes da lazem a nisi u zivotu ulovio koliko ja za sezonu upecam  :D i sada si ti merodavan zato sto si procitao internet i pokupio svo znanje a gotovo da i ne ides na reku  :doh:
razlike izmedju stapova su takve da ribolovcu koji ce stap koristiti za pecanje nista ne predstavljaju . stap se koristi za ribolov a ne za livadu i poredjenje karakteristika .

Ne da lazes nego jednom zines a najmanje 7 lazi izadje iz tvojih usta :)

Evo i sad si slagao jer ti nigde nisam napisao da sam JA merodavan, napisao sam da ima "koliko hoces" merodavnih. To sto ti zelis da predstavis drugacije je ili tvoja ogranicenost ili nepismenost da shvatis proste recenice.
A razlke izmedju stapova nikad neces shvatiti jer si ih probao 3 u zivotu i sto te uopste ne interesuje ta tema a mesas se u nju samo da bi sebi dao na nekakvoj vaznosti. Iako si potpuno nebitan lik. Koliko god lovio i ulovio ostaces buzdovan.

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Strelac je napisao(la):

Znate li Vi ljudi koliko je dobar štap Hakuyo Phantom? To je čuma štap. Ja imam dva komada i oba ću da repariram kad-tad i tek da se napecam riba sa njima. Kakvi bre Loopovi i ostali Orvisi i razne druge drške od metle...

Strelce koliko god se zajebavao ipak si u pravu. Danas nema losih stapova. Ima dobrih i boljih.

Ritchie3

Senior member
Učlanjen(a)
24.07.2013.
Broj reagovanja
0
Strelac je napisao(la):

Ja sam početnik i nisam isprobao nešto puno štapova, a i da jesam nikakva mi korist od toga jer treba puno znanja i iskustva da bi netko mogao reći što je uistinu dobro a što nije. Tehnički štap može biti savršen a da čovjeku ne leži . Ostaje samo isprobati što više štapova i ako možeš dobro baciti s njima a nije ti bitno da ti se dive ,kupuj što ti štima . Eto ja imam jedan behr 6 9'' , trabucco 6 9'' i redington dh dually 7 13'' i na sve lijepo hvatam ribe što je i jedina svrha štapa . Bar meni :) ... Nije mi bitno što su štapovi ranga 30 eura .Moj zaključak je da čovjek ne treba gledati toliko na ime nego više dali mu štap štima ...naravno da prihvaćam da nas ima i drugačijih pa mek oni učine po svom :) ... Pozzz ...

ivke037

Hero member
Učlanjen(a)
11.06.2009.
Broj reagovanja
269
Sage je Sage, Orvis je Orvis. A ima i drugih odlicnih i manje dobrih stapova. I svi hvataju ribu. Samo je stvar komoditeta, sigurnosti .... I Ficom se vozis ali sa Meckom ili BMW vozis se brze, sigurnije, udobnije....

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Štap treba da ti "legne" u ruku i pruži ono što želiš od njega. Dal'  je to Orvis, Sage ili neki treći, četvrti, peti, uopšte nije bitno. Sve ostalo je foliranje.

Nikolavb96

Senior member
Učlanjen(a)
18.02.2014.
Broj reagovanja
0
simpson H je napisao(la):
Tacno ali tako je kako je. Na nama je da prihvatimo ili ne. Medjutim ima stapova vrhunskih karakteristika koji kostaju skoro duplo manje od onih iz top cenovnih kategorija a nimalo ne zaostaju svojim kvalitetom i izradom za njima.
Moram ovoga puta da stanem u Saletovu odbranu posto je u pravu i savetujem ti da procitas sve sto ai napisao pa onda da potvrdis ili demantujes to.

Послато са LT18i користећи Тапаток 2

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Kada bi štapove ošmirglali, da se ništa ne vidi od oznaka, garantujem da 90% pecaroša ne umeju da naprave razliku između kvalitetnih i manje kvalitetnih štapova. Kao što Simson kaže, postoje manje i više kvalitetni štapovi, loše više niko ne pravi.

MM

Hero member
Učlanjen(a)
14.02.2009.
Broj reagovanja
760
Orvis Helios 586 je težak 60 grama. Vision Vipu iste dužine i klase je težak 109 grama.

Razliku izmedju ta dva štapa neće osetiti samo neko ko se šlogirao, pa mu je ruka kojom baca oduzeta. Što ne znači da je taj Vipu loš štap.

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Nikolavb96 je napisao(la):
Moram ovoga puta da stanem u Saletovu odbranu posto je u pravu i savetujem ti da procitas sve sto ai napisao pa onda da potvrdis ili demantujes to.

Послато са LT18i користећи Тапаток 2

Zao mi je sto uopste moras da se svrstavas na bilo kakve strane. Ali ni tebi citanje nije jaca strana. Ako nesto kosta duplo manje od necega iz top cenovne kategorije, jel to jeftino? Ako top Orvis ili Sage kosta 800$, tebi je 400$ jeftino? Meni nije niti poznajem ljude koji ce da kazu "uh 400$ bas je jeftino, skoro dzabe". Moja kategorija "jeftino" je cifra ispod 100e za stap, isto i vecini onih koje poznajem, ali 300e nikome nije "jeftino".
Jel sada nesto jasnije?

Takodje sam napisao da nema losih stapova danas, ali to ne znaci da su svi dobri i da nema boljih i losijih. Jel i ovo jasnije?

Jel ima jos uvek nesto da ti nije jasno u onome sto sam napisao, uopste mi nije problem da ti pojasnim?

Vrh Dno