Magazin "Mušičar"

Djole Nis

Hero member
Učlanjen(a)
24.10.2007.
Broj reagovanja
1
Danas mi je poslat PRVI BROJ MUSICARA  :drool:. Ako sutra dodje a plus lepo vreme pravac neka bastica uz sve sto ide.  :bye:

Kuzma

Hero member
Učlanjen(a)
08.12.2005.
Broj reagovanja
15
    ......i da ti samo tako izbalavimo divan casopis :hammer:

Djole Nis

Hero member
Učlanjen(a)
24.10.2007.
Broj reagovanja
1
:) Casopis mi je upravo stigao i ukratko prvi utisci. Nije se zalilo na kvalitetu stampe i broju stranica :tbumb:. S moje strane dovoljno da ne uobrazim urednika casopisa  :D. Via prvi cafe. Kohnru kratko: NASTAVI DRUZE!!! I BISTRO I NA POSLOVNOM PLANU.  :tbumb:

Djole Nis

Hero member
Učlanjen(a)
24.10.2007.
Broj reagovanja
1
Evo i detaljnije. Casopis vredi svakog datog dinara. Na 50 tak strana su smestene sve tematske oblasti iz musicarskog sveta. Cita se od pocetka do kraja bez ijednog teksta za koji bih mogao da kazem da me smorio. Lepa strana je sto casopis nije lokalnog ili nase zemlje list vec pokriva ljude, vode i dr od. sl., preko hr., bih, Srb, cg, sem sto nisam primetio deo koji pokriva makedoniju. vidim da ima jos puno mesta za teme koje su meni zanimljive i da ce svaki novi broj donosti nove, sveze i isto tako dobre clanke. Toplo preporucujem da imate takav casopis uza sebe.

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
6
I meni se dopao. Svaka stranica je zanimljiva, za razliku od ostalih naših časopisa, gde smo preskakali 90 % tekstova. Ovde je sve vezano za mušičarenje, dobro odštampano i lepo uređeno. Dopao mi se više od bilo kog stranog časopisa, čija ogromna gomila preti da nadvisi moj krevet, zato što ne moram da uključujem i deo mozga koji treba da prevodi i razume engleski ili nemački jezik.
Pretpostavljam da je Korhnerov posao veoma težak i da mu tek predstoje poteškoće. Istraje li u svojoj nameri da ustoliči prvi štampani mušičarski magazin na našem jeziku, zaslužuje veliko poštovanje svih nas.

Mefisto018

Hero member
Učlanjen(a)
30.12.2006.
Broj reagovanja
0
Moje misljenje je da je casopis vrhunski ,drzi te prikovanog za stolicu sve dok ne procitas ceo casopis,a Korhner  vec uziva veliko postovanje koliko sam ja mogao da primetim?

Cori

Senior member
Učlanjen(a)
21.12.2006.
Broj reagovanja
0
Dogodilo se. Promocija lista MUŠIČAR je bila na Ribniku, BiH, prvog marta kada je otvorena sezona ribolova na pastrmku u reviru. Promocija je bila u restoranu AQUA i bila je dobro posećena. Puno ribolovaca je uzelo godisnje pretplate, ali je bilo i onih koji su uzimali samo jedan list. List se moze nabaviti za sada na Ribniku (AQUA i recepcija), kod Brke u BL i uskoro i u Sarajevu. Takodje se moze nabaviti i kod urednika u Novom Sadu ([email protected]). Ubrzo i sajt www.musicar.rs. Vise informafcija o listu na sajtovima http://www.bistrobih.ba i http://www.lipljen.com. Bistro Ivan Korhner

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
6
Mušičarska sekcija iz Niša očekuje još jednu promociju ovog časopisa u okviru Izložbe veštačkih mušica, 22. marta 2008.

rabbit

Full member
Učlanjen(a)
07.07.2007.
Broj reagovanja
0
Imaš nešto da najaviš,Mix?Ili je to strogo regionalnog karaktera?

Moja greška,izvinjavam se,Mix.

Djole Nis

Hero member
Učlanjen(a)
24.10.2007.
Broj reagovanja
1
http://www.musicarenje.org/forum/index.php?topic=1594.0  IZLOŽBA VEŠTAČKIH MUŠICA I FLY TYING COMPETITION 2008 Imas ovde info. I da dodam, naravno da nije regionalnog karaktera.

dare

Senior member
Učlanjen(a)
22.01.2008.
Broj reagovanja
0
Da li ko od vas moze da mi kaze ima li negde da se kupi ovaj casopis??

Djole Nis

Hero member
Učlanjen(a)
24.10.2007.
Broj reagovanja
1
dare je napisao(la):
Da li ko od vas moze da mi kaze ima li negde da se kupi ovaj casopis??

Mozes da kupis jedino putam pretplate ili dodji na izlozbu musica 22 gog bice i vlasnik Musicara pa tada ces mozda moci da kupis makar taj prvi broj.

Cori

Senior member
Učlanjen(a)
21.12.2006.
Broj reagovanja
0
Postovani prijatelji sajta i mušičari obaveštavam vas, da ću u sklopu 6. izložbe veštačkih mušica 22.marta u Nišu upriličiti promociju lista Mušičar. Pozvan sam od strane organizatora. Moći ćete na izložbi kupiti svoj primerak lista ili se pretplatiti.
Ivan Korhner

Goci

Hero member
Učlanjen(a)
03.04.2007.
Broj reagovanja
1
Odlično!  :tbumb:

Bio sam dovoljno lenj da se do sada ne pretplatim, pa mi ova instant varijanta veoma odgovara. Rezerveši jedan primerak prvog broja na moje ime, a ja ću doneti pare za prvih 6 komada, kao i adresu na koju ćeš mi poslati ostalih 5. See you dude!  :bye:

Cori

Senior member
Učlanjen(a)
21.12.2006.
Broj reagovanja
0
List MUŠIČAR se može nabaviti u Paraćinu i od sutra u Vranju (STR "Kaća") izvinjavam se na pogresnom nazivu firme, sorry. Normalno i kod autora u Novom Sadu, putem pretplate. Požurite po svoj primerak. Bistro

Vrh Dno