Magazin "Mušičar"

Jr

Administrator
Urednik
Učlanjen(a)
15.06.2007.
Broj reagovanja
144
Ja pročitao sve još na Ribniku. Mogu da kažem da sam vrlo zadovoljan sadržajem i da nisam očekivao tekstove ovog kvaliteta. Stvarno, kad će taj treći broj? :mad:

Cori

Senior member
Učlanjen(a)
21.12.2006.
Broj reagovanja
0
Hvala na lepim rečima i porukama o listu. List Mušičar izlazi, za sada, jednom u dva meseca (neparni meseci). Sledeći broj, No3, će kod pretplatnika biti krajem juna, a kod ostalih početkom jula. Strpite se. Do tada pogledajte sajt http://www.musicar.rs
Pecajte, slikajte, puštajte, pišite i podelite sa nama čari ribolova.
Bistro!

Goci

Hero member
Učlanjen(a)
03.04.2007.
Broj reagovanja
1
Stigo sam samo da prelistam broj 2, ali deluje jako dobro!  :tbumb:

Meni lično se jedino ne sviđa naslovna strana. Nisam bio oduševljen ni naslovnom prvog broja, pre svega zato što je crtež, a zatim i zbog one košarice koja mene asocira na crknute pastrmke.  :(

Ova druga mi se još manje sviđa.

Moj predlog je da odustanete od crteža i da za naslovnu odaberete neku lepu fotografiju sa mušičarskim motivom.

Ako želite možemo otvoriti temu na forumu gde ćemo 2 meseca postavljati slike-predloge za naslovnu, pa vi odaberite neku ako vam se svidi. Verujem da bi se za 2 meseca skupilo tu podosta lepih sličica.  :yeswink:

100ka

Hero member
Učlanjen(a)
27.06.2007.
Broj reagovanja
27
Mislim da je Gocijev predlog odličan :tbumb:
Sad samo da vidimo šta kaže "mr. Mušičar"?

Goci

Hero member
Učlanjen(a)
03.04.2007.
Broj reagovanja
1
Polako čituckam tekstove iz broja 2... Upravo sam pročitao text Vladimira Mikeca "Uhvati i pravilno ispusti". Odličan prilog! Klasa!  :tbumb: Plus ilistrovanon predivnim fotografijama! Svaka čast!

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
8
Kupio sam i drugi broj i sve tekstove pažljivo pročitao.
Ispašće da se udvaram Alpu, ali ono što je on napisao je vrhunski tekst, jer opisuje sopstvena iskustva iz mušičarenja i otkriva tajne nepoznate većini mušičara ovog sveta, pa čak i većini klenaroša. Svaki drugi članak iz ovog časopisa mogao je da napiše bilo koji mušičar iz celog sveta, ali ovaj Alpov je mogao samo vrhunski poznavaoc jedne od najpopularnijih mušičarskih riba (samo) na Balkanu. Kada je nešto originalno onda zaslužuje posebno visoku  ocenu kritičara (u ovom slučaju mene  :puke:). O pravilnom oslobađanju riba, lovu pastrmki, lipljena, majskim muvama, stegama, livadskim zabačajima...pišu hiljade autora, ali o mušičarenju krupnog klena, sa ovako preciznim uputstvima i detaljima NIKO NIKADA nije pisao. To, zbog svog nemara i lenjosti nikad nisam učinio ni ja, a sada bi bilo smešno da napišem bilo šta jer bi to bio skoro identičan tekst Alpovom, čija je svaka reč upravo ono što bih i ja napisao. Ne žalim zbog toga, jer bih ja nešto možda i zaboravio... Stari as, Alp, me je potpuno oborio sa nogu. Članak-svetski vrh!
Časopis "Mušičar" je vrhunski jer ugađa svim potencijalnim čitaocima. U njemu mogu da uživaju apsolutni početnici, ali i profesionalci. Nisam se pokajao što sam dao simboličnih i (pretpostavljam, nedovoljnih) 400 dinara za prva dva broja. Trebalo bi da košta bar duplo!
Butterfly, dobio sam inspiraciju da i moja reč bude otisnuta na stranice tvog časopisa. Imaš li nešto protiv da ti napišem jedan članak o reci Nišavi, pa da ga objavimo istovremeno i na www.musicarenje.org i "Mušičar"?

Cori

Senior member
Učlanjen(a)
21.12.2006.
Broj reagovanja
0
Mixmaster je napisao(la):
Kupio sam i drugi broj i sve tekstove pažljivo pročitao.
Ispašće da se udvaram Alpu, ali ono što je on napisao je vrhunski tekst, jer opisuje sopstvena iskustva iz mušičarenja i otkriva tajne nepoznate većini mušičara ovog sveta, pa čak i većini klenaroša. Svaki drugi članak iz ovog časopisa mogao je da napiše bilo koji mušičar iz celog sveta, ali ovaj Alpov je mogao samo vrhunski poznavaoc jedne od najpopularnijih mušičarskih riba (samo) na Balkanu. Kada je nešto originalno onda zaslužuje posebno visoku  ocenu kritičara (u ovom slučaju mene  :puke:). O pravilnom oslobađanju riba, lovu pastrmki, lipljena, majskim muvama, stegama, livadskim zabačajima...pišu hiljade autora, ali o mušičarenju krupnog klena, sa ovako preciznim uputstvima i detaljima NIKO NIKADA nije pisao. To, zbog svog nemara i lenjosti nikad nisam učinio ni ja, a sada bi bilo smešno da napišem bilo šta jer bi to bio skoro identičan tekst Alpovom, čija je svaka reč upravo ono što bih i ja napisao. Ne žalim zbog toga, jer bih ja nešto možda i zaboravio... Stari as, Alp, me je potpuno oborio sa nogu. Članak-svetski vrh!
Časopis "Mušičar" je vrhunski jer ugađa svim potencijalnim čitaocima. U njemu mogu da uživaju apsolutni početnici, ali i profesionalci. Nisam se pokajao što sam dao simboličnih i (pretpostavljam, nedovoljnih) 400 dinara za prva dva broja. Trebalo bi da košta bar duplo!
Butterfly, dobio sam inspiraciju da i moja reč bude otisnuta na stranice tvog časopisa. Imaš li nešto protiv da ti napišem jedan članak o reci Nišavi, pa da ga objavimo istovremeno i na www.musicarenje.org i "Mušičar"?
Može, potrudi se da bude pravi.

Cori

Senior member
Učlanjen(a)
21.12.2006.
Broj reagovanja
0
Od ponedeljka u Vranju u STR "Kaća", Bore Stankovića 3. i STR "Kaća" Bratstva i jedinstva bb list MUŠIČAR. 

Cori

Senior member
Učlanjen(a)
21.12.2006.
Broj reagovanja
0
Stigao sam sa prezentacije SAMEO opreme i pribora u organizaciji Monarch Dok firme iz Vukovara-Hrvatska. Prezentacija je bila na reci Krušnici Bosanska Krupa, a pored velikana sa ovih prostora (EXYU) Ace Ivanovića (EFFA basic instructor), Ediba Džaferbegovića, Aleksandra Puškadije, Antun Mateša, samog Milana Marijana Pocrnje (Monarch Dok), Senada Kurtagića, Timija Ećimovića, Pašalić Ibrahima-Džonija, Hikmeta Harbaša, Marinko iz Knina, i ...... bili su i vlasnici Sameo iz Švedske Patrik (EFFA basic instructor) i Ken. Bila je ekipa iz Nemačke, momci koji vode i drže Voodooflyfishing Ltd. - izrada i prodaja muha (Werner, Ulf i Kristian). Pošto je list Mušičar broj 3. gotov pristupio sam pakovanju i slanju istog preko pošte za pretplatnike i saradnika lista Mušičar, u Evropi. Broj tri je isti po obimu kao broj dva. Svi koji su se pretplatili dobijaju danas, sutra ili prekosutra, što zavisi od pošte. Nekima sam lično njihov primerak predao na Krušnici u Bosanskoj Krupi.

Uzivajte u čitanju, pecajte, slikajte i pisite. Posaljite po nesto i na moj email.

Pogledajte na http://www.musicar.rs. Tamo je naslovna i sadržaj. Bistro!

100ka

Hero member
Učlanjen(a)
27.06.2007.
Broj reagovanja
27
Možeš sutra u Galovici ako Ivan ponese, tj. ako bude dolazio sutra.

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Ako se ne pojavi Ivan u Galovici, bice nesto casopisa kod mene u radnji u ponedeljak-utorak. Ako si propustio imam i prva dva broja jos uvek.

ttttt

Full member
Učlanjen(a)
01.04.2006.
Broj reagovanja
1
Zelim da pohvalim casopis. Odlicni tekstovi, slike a i kvalitet papira. Samo nastavite tako.  :tbumb:

Vrh Dno