Majka-kraljica

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
28
haahhaaaha  :D maricu pregledaj malo forum sa ulovima i videces ko onanise po forumu  :D
a ovo sto pominjes moravske bucove... kad bi ti znao kakav je to aktivni ribolov u odnosu na monotono bacanje u tacku na kraljici bez ulova obavezno bi dosao da platis pivo i da te vodim da pecas ko covek  :D

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.635
Mricu procentualno gledano imam mnooooogo vise postova sa ulovima riba, pa i sa drine nego ti. Tako da kad odgledas sve moje slike javi se da cestitas..... samo prvo operi desnu ruku ;)

Sent from my LG-D320 using Tapatalk

neba

Hero member
Učlanjen(a)
01.02.2014.
Broj reagovanja
124
stara srpska posla,ako nisi ispricao(slikao),ko da nisi ni je.o  :hammer:

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
28
zasto baki da odmah predje? nemoj da ga varas da preskoci moravu i mlad predje na cverglane  :D
slucajno imam odlicnu memoriju pamcenja  ;) evo tvoja dva citata iz teme drina raj za musicare  :tbumb:
Baki-Pa je napisao(la):
Drina je čist mazohizam. Pecanje treba da bude uživanje a ne robija.

Baki-Pa je napisao(la):
Gradac je reka snova i raj za mušičare. Ovo na Drini se svelo na dve muve i ko dalje i više puta zabaci. Čisto rmbačenje. Da hoću rmbačenje, ne bi dolazio s posla. Bar bi zaradio dobru kintu.
poziv maricu na pravi ribolov na moravi vazi i za tebe . manite se kraljice i fizickih radova  :D 

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
530
Oholi naravno da imas kad si 356 dana u godini na pecanju i bilo bi glupo da nije tako :) ima da te zagrlim :)

neba

Hero member
Učlanjen(a)
01.02.2014.
Broj reagovanja
124
Maric moze i na dunavu da peca bucova,ih iz camca ima meste ihaha i bucova kolko volis
samo ja bi morao da napustim camac da me neko ne vidi da pecam bucova  :hammer:

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
530
Boli nas stojko sad imas i artiljeriju za to. Al obavezno da se slikamo :)

neba

Hero member
Učlanjen(a)
01.02.2014.
Broj reagovanja
124
ma pusti ti to,da me vidi neko da pecam bucova i da me proziva do kraja zivota  :D

neba

Hero member
Učlanjen(a)
01.02.2014.
Broj reagovanja
124
ma de ne bi,kod nas pecaju bucova oni koji ne znaju da pecaju smudja  :D

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
28
a ko ne zna da musicari peca smudja  :D ej , kad bi znao kakvi se smudjevi hvataju kod mene na moravi ti bi pao na dupe  :)

neba

Hero member
Učlanjen(a)
01.02.2014.
Broj reagovanja
124
ja bi pre reko Sasa ,da se tu godisnje ne uhvati koliko koliko drugar i ja za 10 dobrih dana  :D
baratamo mi varalicari stalno informacijama  :D a Zapadna morava nema tu kapacitet za smudja koliko npr Velika ,a kamoli Dunav

Vrh Dno