Majka-kraljica

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
28
veruj da nisi u pravu  :nowink: ko redovno peca i ko ume da peca mnogo upeca . hvataju se ribe od 7 i vise kg redovnoi to vise komada  , i preko 10 nisu redak ulov ...sad cu da ti posaljem jednu sliku na pp da te razuverim  ;)

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
28
jeste  :tbumb: jos kada se nadimi na sljivovini pa se dobro ispece u rerni na papiru ...mmmm prste da polizes  :drool:

jt5lyb.jpg

2hhh9vs.jpg

2ewcg47.jpg

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.635
Maricu pecam iskljucivo slobodnim danima.... isto kako i ti mozes... kad bi smeo [emoji14]

Sale salji ovo brate mili :)

Sent from my LG-D320 using Tapatalk

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
28
sta ce ti ovo kad ne valja nista  :D mora na leto da se organizujemo da naucimo marica kako se peca na pravoj reci moravi . jos kada ga nahranimo sa belunovinom ima da ispadne musicar i po  :D

Mafke Fly

Full member
Učlanjen(a)
17.04.2014.
Broj reagovanja
2
  Samo ko nije probao na Moravi da peca bucova,moze da ga podcenjuje kao ulov. Jaaako jaeban ''protivnik'' .

Na Zapadnoj Moravi i  nekako vest musicar nalovi kojeg lepog,ali na Velikoj  Moravi je Sizifovsko posao.

Zato i ocekujem Saletovo gostoprimstvo,da i ja i moj kolega jagodinac uzivamo malo  :blush:

Smudjeva ima oogromnih na Velikoj Moravi,a Saleja  krenuo i FF priborom na gromade.

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.635
Sale nemoj da se vadis....platicu koliko treba :)
Ja bucka bas volim da jedem. Sad ovde u dunavu ni smudj nije ko sto treba da bude (pricam o ovima sa bg terena)

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
28
jel znate da bi mogli da odrzimo prvo otvoreno prvenstvo u lovu beluna na moravi  :)  prvo ih napecamo a posle kao pravi ribolovci pojedemo sta smo upecali  :D

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.635
Ja bih se rado odazvao na to takmicenje :)
Sale ako budem u prilici ikad dolazim..... da mi budes vodic ;)

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
28
vodim te na najbolje mesto  :tbumb: tu ga ima dosta i uvek je spreman za akciju  :) ali nemoj bez marica da mi dolazis  :nowink: njega cu da odvedem gde ima omladinaca do kilogram . da se prvo na njih navikne da mu neki veci ne odnese stap iz ruke  :D

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
530
Ja bre te od kilogram hvatam na hleb jbt na Tamisu. Ajde bezi bre ja rekoh ti hvatas ozbiljne ribe.

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.635
Plovkaros..... bljak [emoji14]

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
28
maric je napisao(la):
Ja bre te od kilogram hvatam na hleb jbt na Tamisu. Ajde bezi bre ja rekoh ti hvatas ozbiljne ribe.
ja hvatam ozbiljne a ti ces za prvi put te sitne  :D strah me brate da te ne povuce pod vodu ... dok ne naviknes ruku  :doh: srecom oholi je iskusam ronilac moze harpunom da te upeca  ::) jedino ako upadnes u rupu od bagera , tu nema vadjenja  :-*

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
530
Eto ti ga sad. Il 5 il nijedna :) nema od vas nista profesionalci.

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Jedino ako će rićma, u sred sezone, da peca bucove na Moravi.  :D

Vrh Dno