Majka-kraljica

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
oholi je napisao(la):
Ja bi bojana i sasu za moderatore da postavimo

Sent from my LG-D320 using Tapatalk

Od Bojana može puno toga da se nauči o mušičarenju.  :yeswink:

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.635
Niko nije rekao da ne moze... al od bojana uzivo najvise.

Sent from my LG-D320 using Tapatalk

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
28
ti baki od svakoga ovde mozes puno da naucis o musicarenju  ;)

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
8
sasats je napisao(la):
maricu , gori ste nego zene kada biraju boju zavesa  :D

Pazi ovo je jedan od retkih postova u kome se 200% slazem sa tobom :hammer:

Aj Neba jos i nekako covek je vise pedantan za pribor nego sto je esteta ali ovaj Maric stvarno kao zena kad bira zavese. Zogo takvih nas mnogi varalicari smatraju pederima :hammer: :hammer: :hammer:

Koga bre boli qrac koje je boje stap jebote, vi ste stvarno odlepili. Ja kad kazem "lep stap" mislim na ponasanje, akciju, performanse a ne na estetiku. Koga bre briga kako izgleda stap kao da samo njega gledas a ne ispred njega.

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
28
ja razumem mlade ljude sto su moderni , takvo je vreme danas  :D

VELJKO

Senior member
Učlanjen(a)
17.05.2008.
Broj reagovanja
12
Simpson skroz u pravu si ... kad krene da radi ja ne vidim ni sebe a kamoli stap koji drzim u ruci. :)

ivke037

Hero member
Učlanjen(a)
11.06.2009.
Broj reagovanja
325
simpson H je napisao(la):
Pazi ovo je jedan od retkih postova u kome se 200% slazem sa tobom :hammer:

Aj Neba jos i nekako covek je vise pedantan za pribor nego sto je esteta ali ovaj Maric stvarno kao zena kad bira zavese. Zogo takvih nas mnogi varalicari smatraju pederima :hammer: :hammer: :hammer:

Koga bre boli qrac koje je boje stap jebote, vi ste stvarno odlepili. Ja kad kazem "lep stap" mislim na ponasanje, akciju, performanse a ne na estetiku. Koga bre briga kako izgleda stap kao da samo njega gledas a ne ispred njega.
ej, kad pokupi lipljan, da me bole qrac koji stap imam u ruci. Samo razmisljam da mu dobacim

neba

Hero member
Učlanjen(a)
01.02.2014.
Broj reagovanja
124
Al ja i varalicarske stapove biram po boji,kad vec dajes pare za stap a imas mogucnosti izabira boje ,zasto da ne
Tako neki nisu obracali paznju,kao nas najbolji smudjaros u drzavi pa je dobio roze stap,znas ti Simpsone ko  :hammer:
Kad riba radi sve prolazi sem stapa sa kojeg spada riba  :hammer:

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
8
neba je napisao(la):
Al ja i varalicarske stapove biram po boji,kad vec dajes pare za stap a imas mogucnosti izabira boje ,zasto da ne
Tako neki nisu obracali paznju,kao nas najbolji smudjaros u drzavi pa je dobio roze stap,znas ti Simpsone ko  :hammer:
Kad riba radi sve prolazi sem stapa sa kojeg spada riba  :hammer:

Meni stvarno boja nije bitna pa makar bila i kao Skembavi sto ima. Sta mu fali pa i da je limun zuti. Stap bre ne primecujem niti me zanima kako izgleda samo da nije eva rukohvat ili ovi moderni split grip. Ali to zbog osecaja u ruci a ne zbog izgleda.

Vrh Dno