Majka-kraljica

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
529
Najgore su prikrivene pedercine :) ovako sto se tice boje, trip je da imas neku ok boju pa nema visi boje koju vec Sage ili Orvis itd nisu imali na svojim stapovima. Hvala Bogu da je odlucujuci stap tj akcija, performanse a ti Simpsone sto tepas stapovima to ni malo nije cudno, Tito, Miki, Lepi itd. Salim se malo al kad smo vec kod zavesa nemam ih u kuci jbg ali kad imas izbor boje zasto da ne :)

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
8
Ne tepam stapovima, napisem im ime u skladu sa ponasanjem PB 1-4oz se zvao Dusan Silni jer je akav i bio prek i ljut. Tito je bio takodje autoritet, a kad budem uzeo neki pussy stap klase 0-1-2 nazvacu ga Maric :hammer:

tommylee

Hero member
Učlanjen(a)
13.03.2008.
Broj reagovanja
359
Strelac je napisao(la):
Seća li se neko one emisije "Sasvim prirodno" kada Jovan obilazi Drinu i njene pritoke i pronalazi odakle potiču svi oni silni kubici drveta,  raznih plastičnih flaša i ostalih otpadaka? Seća li se neko? Jel to "Majka-kraljica"? Ja je tako ne bih nazvao bez obzira na lepotu reke i koje čega uz nju što ide.... Ta reka je kao i sve ostale, ništa drugo do jedna brzo-protočna deponija!!!
Strelko nema više ni plastike i nju ćemo da "izedemo",stvari idu sporo ali nema toliko smeća.Uz Dirnu se deponije dovode u red.Kod mene se pravi regionalna deponija koja je od vode udaljena ihahaj.U brdima!Sve ostale će deponije da se ukinu.
Izgled da će d arade reciklaću to ce biti BUM za platiku.
Već ima par otkupnih stanica gdje sirotnja donosi plastiku.Ima i po gradu mrežastih kontejnera koji sluze za plasticne boce.
Uglavnom krećemo se u boljem pravcu.

Nažalost iz CG stiže povelika koncetracija otpada :(

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
529
Ja po vama necu nazvati nista jer ni za k..ac niste  :hammer: :hammer:

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.635
Po tvojoj recenici maricu zakljucujem da ti jesi za kurac... sto implicira da si pederas... sto implicira da sa tobom ipak samo na drini pecam.... tamo sam bezbedniji.... kad udjes u vodu ima da se smanji cuna... pa mi neces moci nista :)

Sent from my LG-D320 using Tapatalk

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
529
Pa s kim si onakav si jbg. A i moderno je :) Ne znam ja ko od nas lakira nokte  :whistle:

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
529
I zapamti nije derpe onaj koji kara nego onaj koji prima. Veruj mi i moja smanjena cuna ce za tebe biti bombonica :)

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
28
ovo ces da upecas na drini  :D :hammer: :bleh:

doqgp5.jpg

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.635
Ricma samo se ti tesi da nisi derpe.... tobdzija ili furundzija derpe si ;)
Mislim da se necemo vidjati neko vreme..... bolje po moju bezbednost [emoji14]

Sent from my LG-D320 using Tapatalk

Vrh Dno