nije, 590-4maric je napisao(la):Jel i ovaj 690-4
nije, 590-4maric je napisao(la):Jel i ovaj 690-4
Probao sam mnoge stapove renomiranih firmi. Iz porodice Sage ( SP, XP, SP+, Z-Axis, TCR, TCX, One), od Orvisa Helios 2 i jos neke ( npr. Dan Craft Five River) , sve u kasama 5 i 6, sto se tice "Drinskih" stapova. Svi su odlicni, vrhunski. Z-Axis 690-4 mi je nekako prirastao za srce i ako ga ne posedujem a mogao sam. Najbolje balansirani su Helios 2 ( ko da ga nemas u ruci ). Dan Craft je najbrzi, brzi od TCX-a itd. Jedino mi se nikako nije svideo neki Skot S? koji ima fast taper. Sa tim stapom nisam mogao da zabacim, od 10 pokusaja 9 puta mi se mrsila musica za vrh stapa. O Quick Line necu da pricam. Ima ko ceoholi je napisao(la):A pri tome fenser veze nema
Kad proba dovoljno stapova kao iskusan onda moze da prica.
Ja dan danas nisam siguran u mnoge stvari. Nisam dovoljno stapova probao. A probao sam bar deset u toj klasi 500+e.... za sad sam odusevljen z-axis method mi nije nesto a one je dobar al i dalje sam nezadovoljan u odnosu na axis... skot s4 je stap koji mi se dopao al.ne znam kakav je na ribi iskreno....
Sent from my LG-D320 using Tapatalk
Pacific Bay QuickLine FAF 590-4, blank je tezak 42 gramamaric je napisao(la):Probace se. Koji je blank Ivke i jesi li merio stap slucajno?

maric je napisao(la):CTS 590-4 blank 39 grBoki i ti i ja znamo da tezina blanka nije sad odlucujuca stvar kakav ce stap biti. E sad kazu da je CTS X najpriblizniji Z-axisu ali za nijansu ostriji. E sad moj X je bio nijansa meksi od Nebine #4 ali je brzi od ovog MX 690
pa cemo videti
iskreno za Drinu preferiram #5 iako je sa #6 mnogo lakse ali ja volim da pisam uz vetar
Videcemo
![]()