denmil je napisao(la):U jbt kakva demagogija... znaci ko ne ode na Drinu ne moze biti musicar![]()
![]()
![]()

ivke037 je napisao(la):Na Gradcu tj. na malim rekama ribu ce uhvatiti i los caster a i onaj ko nije musicar. Na Drini vec nece. Ko nauci na Drini da hvata hvata ce na svim svetskim rekama. Sigurno
To niko ovde nije rekao sem neozbiljnog Marica. Ali ko ne ode mnogo je propustio.denmil je napisao(la):U jbt kakva demagogija... znaci ko ne ode na Drinu ne moze biti musicar![]()
![]()
![]()
simpson H je napisao(la):To niko ovde nije rekao sem neozbiljnog Marica. Ali ko ne ode mnogo je propustio.
Sent from my HTC One using Tapatalk
Znas kako. Ako ne naucis da pecas na Drini nisi kompletan musicar. I vaserasi mogu da se hvale da su musicari.denmil je napisao(la):U jbt kakva demagogija... znaci ko ne ode na Drinu ne moze biti musicar![]()
![]()
![]()
Guideline Highwater #6 ili Med #6. Ovaj prvi trajace koliko hoces. Najbolja struna sa neunistivim coatingom.neba je napisao(la):nego imal neko savet za za strunu za majku kraljicu,potrebna 6ica
sharskin 6 trout je previse lagana
rio nymph 4 da je za pola klase tezi bio bi idealan(sto se tice tezine i duzine glave)
imal neko preporuku?
Zavisi sta ti je meta i odstojanje. Sitni tj. oni ispod 45 cm me ne interesuju a te mozes da navatas dosta na pojedinim mestima.pera je napisao(la):Na Drini kada riba radi može bukvalno svako da uhvati lipca na mahač,(naravno ne računam one koji prvi put uzmu štap u ruke)kada ne radi onda mu tek treba dobaciti,pogoditi muvu i ostalo.
Pričam iz ličnog iskustva da me neko ne razume pogrešno,ne znam da bacam al hvatam,ne previše ali ni premalo.
Ima mesta gde se stoji u vodi do iznad kolena i tada ti kanap ne bežui niz vodu previše,opet ima mesta gde mora da se juri kanap koga voda odnese u PM a mora da se izbaci 12-15 pa i više metara strune.