Na kraju, ovo je sprdacina od teme...
u prvih 30-tak postova prica je isla eto kao Drina je teska reka za musicarenje, al nije bitno sto se ne upeca, bitno je da si pored nje...
Na kraju Ivke kaze da onaj ko na njoj nije ucio da musicari nije kompletan musicar. A par postova kasnije se ogradjuje i kaze da kad kaze Drina misli na lipljena, jer ga jedino on interesuje.
Nisam ni iz jedne Nebine kategorije, moje poimanje musicarenja se razlikuje od vecine ovde, i, Oholi, to nema veze sa musicarskim stazom, veruj mi...
Meni je musicarenje ventil, bezanje na vodu, u prirodu, po mogucstvu sto dalje od ljudi, sam ili sa jos par kolega eventualno.
Drina je lepa reka, ali mozda vama koji 300 dana godisnje ne sidjete sa asfalta i betona, meni su lepe recice i potoci do kojih ne mogu da dodjem kolima i
gde za dan proveden na pecanju ne cujem zvuk motora,gde nema deponija na obali svakih par kilometara,na kraju ,gde nema ni ljudi. Mozda nekom od vas prija zvuk hiljade vozila
koja tutnje pored Drine dok zamara lipljena, meni ne...
Da li sam ja zbog toga manje kompletan musicar? manje uzivam u pecanju? Ne, prijatelji moji...
Meni nije potrebno da izbacim ceo kanap da bih upecao, radujem se svakoj ribi koju prevarim mojom musicom, i uopste mi nije bitno koliko sam riba upecao tog dana.
e jos nesto... koliko ja vidim, Drinu najmanje hvale i propagiraju oni koji su na njoj rodjeni i na njoj zive. Pitam se zasto?