Majka-kraljica

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
28
i sve dok je tako stalno tamo da ides  :) kada pocnes da postajes svrseni musicar dobro se zamisli sta se dogodilo ? :D

ivke037

Hero member
Učlanjen(a)
11.06.2009.
Broj reagovanja
325
Svako ima pravo da bira, ili da ide na Drinu ili da se sunja uz Moravu.

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
529
Sale imamo razlicite poglede na musicarenje. Ti hvatas i surovi si profesipnalac  kao i dosta njih sa foruma a ja sam rekreativac koji jbg voli skupu opremu a nema blage veze :) i drago mi je zbog toga :)

nikola renegade

Full member
Učlanjen(a)
07.01.2013.
Broj reagovanja
11
maric je napisao(la):
Sale imamo razlicite poglede na musicarenje. Ti hvatas i surovi si profesipnalac  kao i dosta njih sa foruma a ja sam rekreativac koji jbg voli skupu opremu a nema blage veze :) i drago mi je zbog toga :)

Maricu ti si kraljce zato te gotivim  :D :D :D :tbumb:

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
10
maric je napisao(la):

Maricu snobe!  :D :lol: :hammer: :bleh:

;)

MMartic

Hero member
Učlanjen(a)
16.05.2006.
Broj reagovanja
148
maric je napisao(la):
Manekenu beogradski [emoji12]

neba

Hero member
Učlanjen(a)
01.02.2014.
Broj reagovanja
124
I na kraju kad sve sumiramo,uglavnom kude reku oni koji nisu ni bili na njoj,ili vole da upecaju po dvocifren broj svaki izlazak na vodu  :hammer:
Ja volim da pecam na teskim mestima,teske ribe,sto recne sto asfaltne ,sto se teze ostvari cilj,to je sladje :-D
Da nije toga ne bi sigurno izbacivao svu strunu iz cekrka za tako kratko vreme musicarenja,niti iza sebe imao toliko lepih riba  :hammer: :hammer: :hammer:

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.635
Na kraju ja vidim da najvise palamude oni koji najkrace musicare [emoji14]
Cast izuzecima

Sent from my LG-D320 using Tapatalk

denmil

Full member
Učlanjen(a)
07.02.2010.
Broj reagovanja
117
Na kraju, ovo je sprdacina od teme...
u prvih 30-tak postova prica je isla eto kao Drina je teska reka za musicarenje, al nije bitno sto se ne upeca, bitno je da si pored nje...
Na kraju Ivke kaze da onaj ko na njoj nije ucio da musicari nije kompletan musicar. A par postova kasnije se ogradjuje i kaze da kad kaze Drina misli na lipljena, jer ga jedino on interesuje.
Nisam ni iz jedne Nebine kategorije, moje poimanje musicarenja se razlikuje od vecine ovde, i, Oholi, to nema veze sa musicarskim stazom, veruj mi...
Meni je musicarenje ventil, bezanje na vodu, u prirodu, po mogucstvu sto dalje od ljudi, sam ili sa jos par kolega eventualno.
Drina je lepa reka, ali mozda vama koji 300 dana godisnje ne sidjete sa asfalta i betona, meni su lepe recice i potoci do kojih ne mogu da dodjem kolima i
gde za dan proveden na pecanju ne cujem zvuk motora,gde nema deponija na obali svakih par kilometara,na kraju ,gde nema ni ljudi. Mozda nekom od vas prija zvuk hiljade vozila
koja tutnje pored Drine dok zamara lipljena, meni ne...
Da li sam ja zbog toga manje kompletan musicar? manje uzivam u pecanju? Ne, prijatelji moji...
Meni nije potrebno da izbacim ceo kanap da bih upecao, radujem se svakoj ribi koju prevarim mojom musicom, i uopste mi nije bitno koliko sam riba upecao tog dana.
e jos nesto... koliko ja vidim, Drinu najmanje hvale i propagiraju oni koji su na njoj rodjeni i na njoj zive. Pitam se zasto?

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
529
Ja Denmile ne cujem ni Nebu koji je pored mene 5m kamo li automobile. Iskljucim se i postojimo samo reka i ja

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
529
oholi je napisao(la):
Na kraju ja vidim da najvise palamude oni koji najkrace musicare [emoji14]
Cast izuzecima

Ono sto ti radis Oholi na Gradcu je  kokosarenje nema ni M od musicarenja al postujem duze si u ovome od mene

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.635
:thumb:

Vrh Dno