Majka-kraljica

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
529
Pa iskreno. Bacati nimfe od 3 gr i orati po dnu je kurac. Vec nimfarenje sa nimficama #20 je nesto drugo

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
529
Al to je tvoje poimanje musicarenja i ja ti skidam kapu jer si ga doveo do savrsenstva. Nikada ti necu reci nemas pojma.

ivke037

Hero member
Učlanjen(a)
11.06.2009.
Broj reagovanja
325
denmil je napisao(la):
Na kraju, ovo je sprdacina od teme...
u prvih 30-tak postova prica je isla eto kao Drina je teska reka za musicarenje, al nije bitno sto se ne upeca, bitno je da si pored nje...
Na kraju Ivke kaze da onaj ko na njoj nije ucio da musicari nije kompletan musicar. A par postova kasnije se ogradjuje i kaze da kad kaze Drina misli na lipljena, jer ga jedino on interesuje.
Nisam ni iz jedne Nebine kategorije, moje poimanje musicarenja se razlikuje od vecine ovde, i, Oholi, to nema veze sa musicarskim stazom, veruj mi...
Meni je musicarenje ventil, bezanje na vodu, u prirodu, po mogucstvu sto dalje od ljudi, sam ili sa jos par kolega eventualno.
Drina je lepa reka, ali mozda vama koji 300 dana godisnje ne sidjete sa asfalta i betona, meni su lepe recice i potoci do kojih ne mogu da dodjem kolima i
gde za dan proveden na pecanju ne cujem zvuk motora,gde nema deponija na obali svakih par kilometara,na kraju ,gde nema ni ljudi. Mozda nekom od vas prija zvuk hiljade vozila
koja tutnje pored Drine dok zamara lipljena, meni ne...
Da li sam ja zbog toga manje kompletan musicar? manje uzivam u pecanju? Ne, prijatelji moji...
Meni nije potrebno da izbacim ceo kanap da bih upecao, radujem se svakoj ribi koju prevarim mojom musicom, i uopste mi nije bitno koliko sam riba upecao tog dana.
e jos nesto... koliko ja vidim, Drinu najmanje hvale i propagiraju oni koji su na njoj rodjeni i na njoj zive. Pitam se zasto?
Nemoj pogresno da me citiras.

nikola renegade

Full member
Učlanjen(a)
07.01.2013.
Broj reagovanja
11
neba je napisao(la):
I na kraju kad sve sumiramo,uglavnom kude reku oni koji nisu ni bili na njoj,ili vole da upecaju po dvocifren broj svaki izlazak na vodu  :hammer:
Ja volim da pecam na teskim mestima,teske ribe,sto recne sto asfaltne ,sto se teze ostvari cilj,to je sladje :-D
Da nije toga ne bi sigurno izbacivao svu strunu iz cekrka za tako kratko vreme musicarenja,niti iza sebe imao toliko lepih riba  :hammer: :hammer: :hammer:

Kad shvatis da ne treba da izbacujes ceo kalem , tad ces i da budes dobar musicar  ;)

ivke037

Hero member
Učlanjen(a)
11.06.2009.
Broj reagovanja
325
Na 30+ strana pokusavate nas nekolicinu ili "manjinu" da ubedite da nam Drina nije "Majka-kraljica" a da pritom ne kazete ime reke koja je "keva" za vas. Sto administrator ne postavi anketu pa da glasamo? Dunav-kralj, Drina- kraljica

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
A Gradac kokošarnik  :D Da se ne uvrede drugari iz Valjeva, ovo je upućeno na drugu adresu.

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
8
denmil je napisao(la):
Drinu najmanje hvale i propagiraju oni koji su na njoj rodjeni i na njoj zive. Pitam se zasto?

Zato sto njima ne odgovara da propagiraju Drinu. To je vec nas mentalitet, dolaze im ljudi sa strane, manje ulova za njih same, veca kontrola od strane savesnih ribolovaca,... Sta ti tu nije jasno?

I mislim da se od samog pocetka ova tema shvata pogresno. Naravno da je tako cim je Maric postavio temu :hammer:

Niko ovde ne propagira Drinu niti ima bilo kakav interes od toga. Nije ni Drina toliko preteska za musicarenje. Vole malo ljudi da pretaraju, jer samim tim i njihov ulov postaje znacajniji.

Sustina je da je to jedna zahtevna reka, zahtevna svojom velicinom, virovima, maticom, rezimom brane. Stvarno nije lako bacati ni 15m stojeci u vodi do butina kada ti visak strune bezi konstantno uhvacen maticom koja dere. Nije lako ni potrefiti musicu, ni stajati na suncu bez hladovine, nije lako ni kontrolisati musicu kroz 3 razlicite brzine struje. Ali je sustina u tome "nije lako" jer jebes ti to kad je lako. Ali nije ni toliko tesko da se ne moze savladati. Pa kad je Maric savladao :D (ako je uopste :hammer:) sto ne bi neko drugi? I lepo Ivke rece, takva pecanja na takvim rekama te nateraju da napredujes, a nista lepse nego ostvariti neke rezultate kao potvrdu licnog napretka. Zato kad uhvatis lepu ribu na Drini, ona ti bude nekako lepsa od drugih, znacajnija, jer je dosla kao rezultat tvog ucenja, rada i truda.

I nije istina da te ometa hiljade vozila. Prvo jer se potpuno iskljucis, niti vidis niti cujes omadjijan Drinom. A drugo sto realno to i nije prometan put, pogotovo B.Basta-Perucac.

Zato imam savet za sve skeptike. Probajte Drinu, ne jednom, ne dva puta. Izadjite na nju 5-6x pa onda procitajte sta ste ovde pisali. I vama ce biti smesno, siguran sam.

becko

Full member
Učlanjen(a)
07.11.2006.
Broj reagovanja
26
e jos nesto... koliko ja vidim, Drinu najmanje hvale i propagiraju oni koji su na njoj rodjeni i na njoj zive. Pitam se zasto?
Rasprava je isuviše stupidna,iako su učesnici u njoj vrhunski.
Drina je istinska kraljica!
Vlasina je najlepsa reka na svetu!

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
8
St.Igor je napisao(la):
Rasprava je isuviše stupidna,iako su učesnici u njoj vrhunski.
Drina je istinska kraljica!
Vlasina je najlepsa reka na svetu!

Eve gi ovaj juznjak na privremenom radu u Zapadnoj Srbiji :hammer: :hammer:

Juzno-nostalgicar :D

becko

Full member
Učlanjen(a)
07.11.2006.
Broj reagovanja
26
Evo sta Drina napravi od čoveka
2005.tek stigao
[youtube]Y53W4GNYSFI[/youtube]
Posle 7-8 sezona na Drini
[youtube]M_6Y9IcNXj4[/youtube]

becko

Full member
Učlanjen(a)
07.11.2006.
Broj reagovanja
26
Eve gi ovaj juznjak na privremenom radu u Zapadnoj Srbiji :hammer: :hammer:

Juzno-nostalgicar :D

Nije južnjački tako lak kao što mislite, nepravilno si upotrebio gi, ono ide u pluralu ,,Evi gi južnjaci.'' ;)
Pozdrav Oholom,jednom od najpozitivnijih likova koje sam upoznao na vodi!

Vrh Dno