Majka-kraljica

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
210
pera je napisao(la):
Jeste Drina teška,jeste zahtevna al nije babaroga ,može se uhvatiti riba,jel tako Slaviša delijo moj (upravljaču motornog čamca)  :hammer:

Ciganin sam, nisam delija....samo da znas  :bleh:

Petre jebivetre, 2016.godina...od juna do oktobra je nasa godina, vreme je nadohnadimo propusteno u prethodnom periodu...muHice se spremaju, potajno se vezuje sve i svasta...bice belaja, usao majmun u tenak  :nowink:

A Ivke i Bojan sve rekose, pre Drina majka....na zalost sve ostalesu nasom krivicom postale macehe...
Meni je Pusta reka najlepsa reka na svetu, al mi se peca u Patagoniji...i Novom Zelandu  :)

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.635
Igore ziv bio :)
Dolazicu ja na drinu ne brini..... :D

Ivke.... ja nisam siguran da mogu da kazem koja je kraljica.... prevelika konkurencija. Nije mi drina krs....daleko je od toga... sta vise, ne secam se da mi je falilo pecanja na njoj ko 2015.... a ove joj se ostrim...

Sent from my LG-D320 using Tapatalk

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
529
Pa i Simpson ponekad uhvati lipca van revira, tako da nije strasno :)

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
529
Jbt kad ja uhvatim, a nisam nista spec bacam samo 25+ .Sta bih radio da bacam 30 ko neki  :hammer: :hammer: evo St Igor nek potvrdi da nisam neki :)

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
529
Ja kad sam postavio temu Majka- kraljica nisam mislio na Cecu Raznjatovic kao pojedini vec na prirodnu lepotu, i sve sto je prati unazad vekovima, odnosno istorije, dogadjaja i nna kraju nas musicara kao nus-pojave :)

neba

Hero member
Učlanjen(a)
01.02.2014.
Broj reagovanja
124
nikola renegade je napisao(la):
Kad shvatis da ne treba da izbacujes ceo kalem , tad ces i da budes dobar musicar  ;)

otisao sam na Djetinju 8 dana ,pre toga bio jednom na Gradcu,i bas se fino nalovio sa nekim skrnavim muvama sto mi uvalio Vanja
i trebalo mi je celih pola sata da se snadjem i nadjem ribu na tom potoku od reke,i svaki dan sam fino lovio
nekim ljudima jednostavno ide i lov i ribolov ....imaju instikt za to

hteo to da priznas ili ne na maloj reci ce svako da ulovi na velikoj ne  :D

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
8
neba je napisao(la):
hteo to da priznas ili ne na maloj reci ce svako da ulovi na velikoj ne  :D

Nebo, nije nikavo pravilo. Da bi to znao moras da lovis na vise malih reka, ne samo na Djetinji i Gradcu koje nisu nimalo zahtevne sto se tice bacanja i vodenja musice. Odes lepo na Krupaju, gornji deo Mlave (iako bas i nije mala reka), obidjes jug i istok Srbije pa onda kazes "na maloj reci moze da uhvati svako". U tome gresis da nisi ni svestan koliko.

Jesi li uhvatio neku ribu u prva dva izlaska na Drinu?

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
8
file.php

Na ovo mislis? :hammer: :hammer:

Ili na skoljke  :D :D

file.php

neba

Hero member
Učlanjen(a)
01.02.2014.
Broj reagovanja
124
simpson H je napisao(la):
Nebo, nije nikavo pravilo. Da bi to znao moras da lovis na vise malih reka, ne samo na Djetinji i Gradcu koje nisu nimalo zahtevne sto se tice bacanja i vodenja musice. Odes lepo na Krupaju, gornji deo Mlave (iako bas i nije mala reka), obidjes jug i istok Srbije pa onda kazes "na maloj reci moze da uhvati svako". U tome gresis da nisi ni svestan koliko.

Jesi li uhvatio neku ribu u prva dva izlaska na Drinu?

ne uhvatio sam je posle 7 dana provedenih na Drini,7mi dan  :D
Simpsone jugoistocne reke mi nisu sfera interesovanja trenutno,Mlavu bi valjalo posetiti

I daj ne lupaj i ti ,gde je lakse naci ribu ? na Dunavu ili u potoku,kad znas gde je ,sve se lakse radi,i nalazi i lovi
Ili su te ribe mozda posebna sfera inteligencije,a nisu samo instiktivna stvorenja koja traze hranu

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.635
maric je napisao(la):
Svi imaju svoje misljenje. Da Drina ne valja ne bi knjige pisali o njoj :)
Maricu vec sam pitao....al da ponovim..... koje knjige?

Sent from my LG-D320 using Tapatalk

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
8
neba je napisao(la):
I daj ne lupaj i ti ,gde je lakse naci ribu ? na Dunavu ili u potoku,kad znas gde je ,sve se lakse radi,i nalazi i lovi
Ili su te ribe mozda posebna sfera inteligencije,a nisu samo instiktivna stvorenja koja traze hranu

Prvo, obrati paznju kako se obracas sagovorniku, ni jednog trenutka ti nisam rekao da lupas.

Ribe nisu posebna sfera inteligencije ali bas zbog tog instikta nije ih lako prevariti u maloj i bistroj vodi pogotovo nije lako voditi musicu valjano. Daleko je lakse u velikoj na 15-20m od sebe. Naravno preduslov je da ribe bude. Lipljan je preterano retard riba, niti se plasi, cesto i uzme musicu koja glisira po vodi, i uopste se ne ponasa ni slicno salmonidama. Ni Gradac ni Djetinja ti nisu merilo malih i divljih pastrmskih voda. Pa cak i na Moravici koja je revir je 3x teze uloviti ribu nego na Gradcu.

Za razliku od tebe ja sam pecao na malo vise reka od tebe, pa vrlo dobro znam sta pricam. Kompletan stav ti je drkoski i po pitanju Drine i po pitanju nekih drugih stvari. Lovio si jebote na 3 reke i to uglavnom na suvu musicu i vec sve znas o svim mogucim tehnikama i taktikama, terenima, operemi. Polako bre, imas ti jos mnogo da gulis. Sem ako se ne zadovoljavas sa 3-4 reke u zivotu.

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
529
Eto Ivke napisa najpoznatiju, onda ne tako manje vaznu Drina monografija :) jebem mu sve al najlepsa je :)

Vrh Dno