Majka-kraljica

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
28
simpson H je napisao(la):
Moras da shvatis da si sa suvom musicama na nekim rekama potpuni autsajder
da prokomentarisem ovu recenicu i postavim jedno pitanje ...

kod mene u donjem toku morave reka je prilicno velika. glupo je porediti sa drinom ali ima sasvim solidnu brzinu , sirinu i dubinu . veci deo sezone sa suvom muvom mozes da ga duvas . ako naletis na povrsinsku aktivnost to je premija jer je riba po vrucini u brzaku na dnu. pa me zanima sta se desava na drini jer u isto vreme pocetkom jeseni i tamo i ovde proradi na povrsini? moja neka pretpostavka je da bi od juna do septembra sigurno molji rezultat davala mokra muva i nimfa ? pokusava li neko tako da upeca ribu?
sto se tice klena i morave dogovor je pao ...i hocu da ih vracam , mada ce da mi zadrhti ruka  :'(  :D

neba

Hero member
Učlanjen(a)
01.02.2014.
Broj reagovanja
124
Znaci 2007 ili 8 si imao tog S kad i ja elite pro
Pa sta sad ? Mozda sam medju prvih 5 osoba drzao amorfus viskera u evropi i drzavi i testirao na pucanje ,jel me to cini strucnjakom za daiwine stapove koji su brzo prestali da me interesuju?
Pa da iskljucuje me totalno jer mi do takvog ulova nije stalo :-D
Da mi se kokosari ,odem do save ko i juce i na isti fazon se napecam vece i teze ribe ko covek :-D

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Početak jednog novog i divnog prijateljstva na Moravi.  :whistle:

Ko preživi, pripovedaće.  :D

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
529
Stani Nebo sad si i mene iznervirao. Da odes na Savu i napecas se smudjevine a bratu ne doneses makar jednog od 1 kg???

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
A šta ti ne umeš da upecaš smuđa? To je bre najgluplja riba. Tone sam ih u životu uhvatio.

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
529
Ma pecam ja ali nisam toliko dobar koliko sam dobar musicar. Neba i Simpson su bolji smudjarosi nego sto su musicari.

neba

Hero member
Učlanjen(a)
01.02.2014.
Broj reagovanja
124
Nije Baki,to je najteza riba za pecanje  :hammer:
E dobices Maricu :-D nemoj da se nerviras

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
28
Baki-Pa je napisao(la):
Ko preživi, pripovedaće.  :D
ko ne upadne u rupu od bagera  :D i ti baki da podjes sa simpsonom , neces da se pokajes . mozda nije kao na drini ali sasvim je dobro na moravi  :)

dfvj1y.jpg

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
529
Al Simpsone Neba je napravio bolji musicarski stap od onog tvog starog. Za ovaj novi nemam pojma sto si uradio

Vrh Dno