Majka-kraljica

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
8
maric je napisao(la):
Al Simpsone Neba je napravio bolji musicarski stap od onog tvog starog. Za ovaj novi nemam pojma sto si uradio

U cemu bolji? Novi nisam ni radio, ali me interesuje odakle ti tolika moc procene jer moj stap si samo video i bacio mozda 3x po 12m. Kako zakljuci sta je i u cemu bolje?

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.635
Baki-Pa je napisao(la):
Doduše, most više nego sama Drina, da budemo precizniji.
Upravo to baki.

@mito.... apsolutno tacno

Sent from my LG-D320 using Tapatalk

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
529
Pa naravno da je tacno, ali niko nije rekao da je neko napisao knjigu o Drini kao destinaciji za pecanje. Imas Drina monografija. U Na Drini cuprija se zivot lokalaca bazira na Mostu i Drini. E sad sto se tumaci kako kome odgovara ja nisam kriv.

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
Samo mi objasnite kako ste  od pecanja na kraljici ,pa preko gaženja do grudi,bacanja 30+ m,hvatanja lipljena sem onih sitnih do 45cm i ko zna čega još i završili se na recenzije jebene na drini ćuprije,sve sami knjževni kritičari .

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
Baki-Pa je napisao(la):
Nismo do sada imali književno veče,  pa rekoh ajd i to.  :D

E to je druga stvar,ondak u redu.Koja je sledeća knjiga da se i ja spremim za raspravu?

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
529
Da uradis kompletan prikaz Pero. Nemoj da preskocis nesto. U sustini kako god da okrenes realno Drina je majka. E sad sto je nekima maceha to je legitimno pravo.

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
210
Pod mostom na Zepi love se i dalje pastrmke, ima ih u lepom broju, ne velike po gabaritu al divlje i borbene..

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
PROTA71 je napisao(la):
Pod mostom na Zepi love se i dalje pastrmke, ima ih u lepom broju, ne velike po gabaritu al divlje i borbene..

Jesi li siguran ? :hammer:

Vrh Dno