Majka-kraljica

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
sasats je napisao(la):
postoji teorija da su nemci i jos mnogi drugi nastali od srba , tako da ispada da je dunav najveca srpska reka  :blush: . a ti ivke otvori racun za edukaciju , mada mislim da neces zaraditi ni za kafu  :D ipak je simpson covek enciklopedija  :yeswink:  :D
[/quote

to nije teorija to jd istina. Prvo su nastali Srbi pa amebe i onda redom ostali

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
28
i to je tacno  :yeswink: ima i fotografija  :eek: verovatno su amebe nastale kada se ovaj vanzemaljac ukakio u drinu ... tako je nastao lipljen i sve redom ostalo  :D

2n6ybkz.jpg

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
28
eeee majko kraljico  :blush: sad nadoh jos jedan snimak sa prave majke kraljice  :yeswink: snimak dugo traje ali nisam ga pogledao do kraja  :'( do osmog minuta sam izdrzao sto bi se reklo na nogama , ali od osmog do desetog sam bio totalno nokautiran  :wacko: dalje nisam gledao  :nowink:

https://youtu.be/m_glZGSpw-U

nikola renegade

Full member
Učlanjen(a)
07.01.2013.
Broj reagovanja
11
neba je napisao(la):
otisao sam na Djetinju 8 dana ,pre toga bio jednom na Gradcu,i bas se fino nalovio sa nekim skrnavim muvama sto mi uvalio Vanja
i trebalo mi je celih pola sata da se snadjem i nadjem ribu na tom potoku od reke,i svaki dan sam fino lovio
nekim ljudima jednostavno ide i lov i ribolov ....imaju instikt za to

hteo to da priznas ili ne na maloj reci ce svako da ulovi na velikoj ne  :D

Brate previse sam u musicarenju da bi imao potrebu da ti priznajem nesto .....ali proci ce vreme i kod tebe pa ces shvatiti ,na reke na kojima idem , mladi musicar moze samo da bere borovnice i da posmatra sou , obidji divlje reke pa kazi kako je lako da ulovis , a za bacanje sto si ispod 36 i kusur metra nije za pohvalu veruj iako od toga fajde nema poz  :bye:

nikola renegade

Full member
Učlanjen(a)
07.01.2013.
Broj reagovanja
11
neba je napisao(la):
otisao sam na Djetinju 8 dana ,pre toga bio jednom na Gradcu,i bas se fino nalovio sa nekim skrnavim muvama sto mi uvalio Vanja
i trebalo mi je celih pola sata da se snadjem i nadjem ribu na tom potoku od reke,i svaki dan sam fino lovio
nekim ljudima jednostavno ide i lov i ribolov ....imaju instikt za to

hteo to da priznas ili ne na maloj reci ce svako da ulovi na velikoj ne  :D

Zaboravio sam u revirima pecanje ide dobro i mojoj tetki  :bye:

nikola renegade

Full member
Učlanjen(a)
07.01.2013.
Broj reagovanja
11
simpson H je napisao(la):
Prvo, obrati paznju kako se obracas sagovorniku, ni jednog trenutka ti nisam rekao da lupas.

Ribe nisu posebna sfera inteligencije ali bas zbog tog instikta nije ih lako prevariti u maloj i bistroj vodi pogotovo nije lako voditi musicu valjano. Daleko je lakse u velikoj na 15-20m od sebe. Naravno preduslov je da ribe bude. Lipljan je preterano retard riba, niti se plasi, cesto i uzme musicu koja glisira po vodi, i uopste se ne ponasa ni slicno salmonidama. Ni Gradac ni Djetinja ti nisu merilo malih i divljih pastrmskih voda. Pa cak i na Moravici koja je revir je 3x teze uloviti ribu nego na Gradcu.

Za razliku od tebe ja sam pecao na malo vise reka od tebe, pa vrlo dobro znam sta pricam. Kompletan stav ti je drkoski i po pitanju Drine i po pitanju nekih drugih stvari. Lovio si jebote na 3 reke i to uglavnom na suvu musicu i vec sve znas o svim mogucim tehnikama i taktikama, terenima, operemi. Polako bre, imas ti jos mnogo da gulis. Sem ako se ne zadovoljavas sa 3-4 reke u zivotu.

Mislim da je ovo dovoljno , mozda treba i da mu se nacrta  :tbumb:

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.635
nikola renegade je napisao(la):
Zaboravio sam u revirima pecanje ide dobro i mojoj tetki  :bye:
Nikola svestan nisi koliko gresis. Itekako riba u revirima ima momente izbirljivosti. Samo je ima koliko treba da je ima pa dobijas privid da je lako uloviti ribu. Na sjebanim rekama ako znas meszo gde je riba nikakva mudrost nije uloviti je ako jede.
Npr na rzavu dok sam isao znao sam par mikro lokacija gde sam uvek imao desavanja. Ali uvek.
Na visocici sam je lovio a jednom sam bio;
cijevni, mrtvici, tari, zeti, moraci, djetinji, lim ceo tok, drina......

Sent from my LG-D320 using Tapatalk

Dexa89FLY

Full member
Učlanjen(a)
24.04.2014.
Broj reagovanja
5
Ko zna znaa,stanes cucnes,pogledas,sednes 5 minuta,udjes u vodu okrenes nekoliko kamenova da vidis cega ima,ako znas da citas vodu i da se prilagodis brzo na svakoj reci moze da se ima kvalitetno vreme,ogranicavam svoje iskustvo samo na pastrmski ribolov .. Klena lovim bez problema takodje,e jos samo tog lipca da imam priliku da lovim ..  :'(

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.635
Lipac je najgluplji od nabrojanog. Tacnije najmanje je oprezan. Neverovatno koliko blizu moze da se peca ;)

Sent from my LG-D320 using Tapatalk

Dexa89FLY

Full member
Učlanjen(a)
24.04.2014.
Broj reagovanja
5
Svakako cu da posetim neku Lipljensku vodu ove godine,i on so boduje na takmicenjima,da budem spreman za iducu godinu ..  :)

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
529
Dexa89FLY je napisao(la):
Ko zna znaa,stanes cucnes,pogledas,sednes 5 minuta,udjes u vodu okrenes nekoliko kamenova da vidis cega ima,ako znas da citas vodu i da se prilagodis brzo na svakoj reci moze da se ima kvalitetno vreme,ogranicavam svoje iskustvo samo na pastrmski ribolov .. Klena lovim bez problema takodje,e jos samo tog lipca da imam priliku da lovim ..  :'(

Dexa nemoj da te zajebu i kazu da kleknes ode waders u klinac onda  :hammer: :hammer:

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Stavi odbojkaške štitnike za kolena i nema problema. Jedino je to "klečanje" u poslednje vreme malo diskutabilno.  :D

Vrh Dno