Majka-kraljica

neba

Hero member
Učlanjen(a)
01.02.2014.
Broj reagovanja
124
nikola renegade je napisao(la):
A jesi bio nekad u tom svom previse dugom stazu na Drini?

Brate previse sam u musicarenju da bi imao potrebu da ti priznajem nesto .....ali proci ce vreme i kod tebe pa ces shvatiti ,na reke na kojima idem , mladi musicar moze samo da bere borovnice i da posmatra sou , obidji divlje reke pa kazi kako je lako da ulovis , a za bacanje sto si ispod 36 i kusur metra nije za pohvalu veruj iako od toga fajde nema poz  :bye:

Dexa89FLY

Full member
Učlanjen(a)
24.04.2014.
Broj reagovanja
5
Hahahaha,sta sada napisati a ne z**ebati se  :D ,ja i koristim takve zastite za kombinezon,mora nekada da se klekne,ali na jedno koleno,dok se musicari naravno,bez ikoga ispred  :D  :D  :D  :D  :D

neba

Hero member
Učlanjen(a)
01.02.2014.
Broj reagovanja
124
A moras da pazis i iza sebe  :D zamisli da cucnes na nesto
Zajebana je rabota to cucanje :hammer:

neca011

Full member
Učlanjen(a)
12.11.2013.
Broj reagovanja
5
Bolji su štitnici za rolere. Lako postavljaju i bolje štite koleno ako klečiš po nekom oštrom kamenju.  :tbumb:
Ima i za guzove slična zaštita :hammer:

Dexa89FLY

Full member
Učlanjen(a)
24.04.2014.
Broj reagovanja
5
I neprocenljivi pogledi ljudi koji ne znaju sto izgledas tako kako izgledas sa svom opremom na sebi ..  :D  :D  :D

neca011

Full member
Učlanjen(a)
12.11.2013.
Broj reagovanja
5
Verovatno će da ti priđu i urade selfi sa tobom misleći da si storm trooper  :D

nikola renegade

Full member
Učlanjen(a)
07.01.2013.
Broj reagovanja
11
oholi je napisao(la):
Nikola svestan nisi koliko gresis. Itekako riba u revirima ima momente izbirljivosti. Samo je ima koliko treba da je ima pa dobijas privid da je lako uloviti ribu. Na sjebanim rekama ako znas meszo gde je riba nikakva mudrost nije uloviti je ako jede.
Npr na rzavu dok sam isao znao sam par mikro lokacija gde sam uvek imao desavanja. Ali uvek.
Na visocici sam je lovio a jednom sam bio;
cijevni, mrtvici, tari, zeti, moraci, djetinji, lim ceo tok, drina......

Sent from my LG-D320 using Tapatalk

Oholi izvinjavam se oko revira necu njih da spominjem vise , ali brate koliko vise ribe ima u revirima mnoooogggoo vise nego na obicnim rekama , bar malo je lakse sa tolikim brojem zar ne?

nikola renegade

Full member
Učlanjen(a)
07.01.2013.
Broj reagovanja
11

Nisam bio ni jednom znas zasto ? zato sto imam oko 10 pastrmskih pravih divljih reka na kojima sam pecao kao klinac i pecam i dan danas  :yeswink: eto zato nisam otisao na Drinu jer mi trenutno taj trosak nije potreban sto ne znaci da ne bih voleo  :bye:, koliko ukupno izlaska imas godisnje na bilo koju reku , evo ja cu ti reci ilazim izmedju 40 i 60 u toku sezone mart -septembar

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.635
Nemas se zasta izvinjavati :)
Naravno da je lakse. Al te ribe nisu glupe. Ne znaju da ce biti pustene pa kidisu na muve da bi nama ucinile...a i ovakve gluposti sam cuo. Samo je zakon verovatnoce bolji na revirima.

Sent from my LG-D320 using Tapatalk

neba

Hero member
Učlanjen(a)
01.02.2014.
Broj reagovanja
124
nikola renegade je napisao(la):
Nisam bio ni jednom znas zasto ? zato sto imam oko 10 pastrmskih pravih divljih reka na kojima sam pecao kao klinac i pecam i dan danas  :yeswink: eto zato nisam otisao na Drinu jer mi trenutno taj trosak nije potreban sto ne znaci da ne bih voleo  :bye:, koliko ukupno izlaska imas godisnje na bilo koju reku , evo ja cu ti reci ilazim izmedju 40 i 60 u toku sezone mart -septembar

oko 250 izlazaka svake godine ,sem prosle nisam bio toliko cest na vodi  ;) a po 40 na musicarenju,i prosle i pretprosle

Dexa89FLY

Full member
Učlanjen(a)
24.04.2014.
Broj reagovanja
5
Hehe meni je reka na 5 minuta hoda,kada ne radim idem 2 puta na dan ,kada mi vreme i uslovi dozvoljavaju stalno sam na vodi, 150+ izlazaka za sezonu .. Luksuz je kada imas reku u dvoristu,e sad nadam se boljem stanju na vodi u narednim godinama..  :)

neba

Hero member
Učlanjen(a)
01.02.2014.
Broj reagovanja
124
Radimo Baki,al smo neozenjeni  :hammer: barem ja,jes da malo devojka zvoca,al i na to se ogugla  :hammer:
Svaki dan posle posla se izlazi na dzigovanje  :hammer:

Vrh Dno