compshop
Hero member
NAzalost ne tom prilikom, zato je se i prisecam. To sebi necu oprostiti, mada je bilo situacija da volovima guram seno u usta 
compshop je napisao(la):Bas na Barosevcu...Evo situacije. Svi pecaju na balerinu, keder itd...Obala nacickana ribolovcima sa po 5-6 stapova svaki. Parkirali se ko na svadbi. Obilazim jezero i ulazim kroz trsku i cicvar. Pojavljujem se iza njihovih plovaka sa suprotne strane jezera kao dnevik 2, pa moraju da me gledaju hteli ili ne. Ceo dan sede pored stapova i nista. Bacam strimera sarenijeg od njihovih balerina i bam,bam,bam...
Za sat i nesto pecanja ih toliko izzivciram da pocnu glasno da komentarisu kako sam im blizu balerina, pa kako nije lepo sto gazim vodu i 1000 drugih idiotskih komentara. Najranjiviji su kad vide kako svaku ribu poljubim i pustim nazadkao kad neko muva devojku celo vece a ti se pojavis, uhvatis je za ruku i odvedes. Pa moraju da te mrze, to su zakoni prirode
![]()
Joj sto volim sto sam primitivaaaan!!!
compshop je napisao(la):Bas na Barosevcu...Evo situacije. Svi pecaju na balerinu, keder itd...Obala nacickana ribolovcima sa po 5-6 stapova svaki. Parkirali se ko na svadbi. Obilazim jezero i ulazim kroz trsku i cicvar. Pojavljujem se iza njihovih plovaka sa suprotne strane jezera kao dnevik 2, pa moraju da me gledaju hteli ili ne. Ceo dan sede pored stapova i nista. Bacam strimera sarenijeg od njihovih balerina i bam,bam,bam...
Za sat i nesto pecanja ih toliko izzivciram da pocnu glasno da komentarisu kako sam im blizu balerina, pa kako nije lepo sto gazim vodu i 1000 drugih idiotskih komentara. Najranjiviji su kad vide kako svaku ribu poljubim i pustim nazadkao kad neko muva devojku celo vece a ti se pojavis, uhvatis je za ruku i odvedes. Pa moraju da te mrze, to su zakoni prirode
![]()
Joj sto volim sto sam primitivaaaan!!!
zvezdan je napisao(la):Danas sam uvideo da se najkrupnije, mama-štuke,kriju u najvećim plićacima.Tačno sam je provalio kako se namestila sa dupetom ka obali a glavom ka otvorenoj vodi radi boljeg pregleda,u vodi dubine 30cm.
tomasini je napisao(la):Danas sa kolegom Sašom idem na jednu prekrasnu vodu punu lopoča, trske i trave. Cijelom duljinom (7 km) okružena je prastarom šumom hrasta lužnjaka, koja pripada poznatom spačvanskom bazenu. Radi se o Virovima, nedaleko Županje. Mušičarit ćemo iz čamca, a pripremio sam i nekoliko novih strimera od polar-fibrea.
Jovanča je napisao(la):Bacam strimera sarenijeg od njihovih balerina i bam,bam,bam...
Za sat i nesto pecanja ih toliko izzivciram da pocnu glasno da komentarisu kako sam im blizu balerina, pa kako nije lepo sto gazim vodu i 1000 drugih idiotskih komentara. Najranjiviji su kad vide kako svaku ribu poljubim i pustim nazad![]()
Koga, lopoča?tomasini je napisao(la):Bacali smo lagane strimere pod lopoče, ali njih tamo jučer nije bilo.