Kad bre ti pecas na dunavu? Verovatno vidis dunav samo kad prelazis preko mostamaric je napisao(la):E sad da posaljes dva komada za kaznu da se to proba na Dunavu![]()
Ovakve popere treba probati na adi u onom pojasu iznad trave. Nebi im oprostila one stukice. Bilo bi akcije non stop.oholi je napisao(la):Nego sta sam. Pre par god u svitanje.... I nalovio se silne ribe.... A udarci za pozeleti.... Nisam imao kameru.... Cim je sunce izaslo riba pocela da bezi od popera.... Al jbga nisam hteo da odajem bas sve maricu. Upotrebice na takmicenju to
Sent from my ATH-AL00 using Tapatalk
Super lepak gel je majka , desetak stukica i dostaje .vrana je napisao(la):Baš lepi poperi!
Čime lepiš policelon? I koliko je trajan takav poper, čini mi se da ne može puno "udaranja" da podnese ???
Pa vidis ricma, ja imam pisane i foto dokaze, samo malo prodzaraj po temi o gradcu pa ces se uveriti u to.... Sad imam utisak da bi voleo da si bar 5min u mojoj kozi????maric je napisao(la):Vlado Oholi je na sve pecao a meni tog speciala spremi kao i belog i zutog i milina![]()