Zar ne dobijaš obaveštenja na mail koji si koristio prilikom registracije na forum?Boris P je napisao(la):Ne nije, to mi je od prezimena.
Još živim na Voždovcu ali se polako pripremam da se svakog jutra budim s' pogledom na Medvednik s' jedne a na lovište na koje se direktno naslanjam sa druge strane.
Elem i jezero je tu HA
----------------------------------------------------------------------
Molim Vas objasnite mi zašto ne dobijam informaciju da je neko odgovorio na postove, hvala, Boris
Boris P je napisao(la):Da, 14-15 km od Valjeva, (na koju stranu :) naše šljive, naša zemlja.
Vadim košticu, savršeno čisti sudovi, savršeno čist kazan, JOK šećer 1000000%.
Imam jednu tajnu prilikom vrenja šljive. :-X
Mnogo volim planinarenje i lov, pravim izuzetan gulaš od mešavine srnetine, divlje svinje, junetine, dimljene slanine u ....... , u kotliću, i sa tajnim sastojkom.
Boris.
Ja se ponosim svojom firmom , a to mi je i nadimak, a ne ime.Imem mi je Milan.Baki-Pa je napisao(la):Što uze Impino ime, bolje da je uzeo Famipino. Prvo, za Impu mogu dobro da ga naguze, što verovatno neće u Srbiji, ali je moguće. Drugo, Famipa je uvek pravila bolje noževe od Impe, a pošto sa Kosovom ništa pravno nije rešeno, mnogo manje briga za njega.
Naruči, pa ćeš se lično uveriti.Mi imamo sve pozitivne ocene na kp-u, a s druge strane imaš mišljenje naših kupaca na našem youtube-cannalu.Baki-Pa je napisao(la):Nisi me ubedio.![]()