milan spiric

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.479
Baki, ne vredjaj ga. Nije te direkt uvredio.

Sent from my ATH-AL00 using Tapatalk

milan impa knives

Junior member
Učlanjen(a)
13.03.2016.
Broj reagovanja
0
...hehehe.Jer gledate onu emisiju" sve za ljubav".Evo , od mene za ljubav vašu i zalijmo uz po jednu čašiću rakije:
https://www.youtube.com/watch?v=_1KCPPVxKrg&t=145s

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.479
E za ovo skidam kapu
Snimak moze malo lepse da se odradi al da ne jedem g.vna.
Laik sam al celik deluje opasan. Estetika i dalje jok

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.479
Milane skoro svaka roba nadje svog kupca.
Nozevi su se od pamtiveka ukrasavali. Tako da nasminkan noz je jos bolji noz. Bolji jer u svakom segmentu tog alata postoji nesto sto ti prija, funkcija, estetika, cinjenica da je rucni rad.....
Ja tvoj noz, iako verovatno kvalitetan ne bih kupio. Iskreno sekiru imam na selu. 30e nije mnogo. Al da ga nasminkas..... Eeeee to je vec prava stvar.

milan impa knives

Junior member
Učlanjen(a)
13.03.2016.
Broj reagovanja
0
Ukrašavanje je nešto drugo u smislu graviranja i sl. To ne radim, niti znam, niti volim, kao što ne volim tetovaže po telu.A , uzgred budi rečeno , ja noževe moje " šminkam" kvalitetnim materijalima, a ne onako kako ti misliš.Da do izržaja dodju prirodne boje , a ne veštačko , jer se to odmah vidi na oko da je našminkano za prodaju.S, druge strane , naši noževi su sa najnižom cenom u ovom kraju.O kvalitetu neću da pričam.Tako da za kovani nož- dati 30 evra nije ni malo mnogo_Oni mnogooo više vrede.Ostalo je na vama, ja neću biti nametljiv.
Toliko .....

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.479
Milane, ti si tvrdoglav kao ovan. Covece, ne pricam o graviranju. Nego: lepsu obradu seciva...
Mnooooogoooo lepsu obradu drske. Evo ja cu sa nozem i smirglom da napravim 1000x bolju drsku za noz. Iako sam samo jednu uradio jos dok sam srednjoskolac bio. Covece budakom da si je radio bolje bi ispala.
A o nametanju ne bih govorio. Ti jos dva posta i ima da se plasimo iz frizidera da ne iskocis ko AV

milan impa knives

Junior member
Učlanjen(a)
13.03.2016.
Broj reagovanja
0
Kupac koji je naručio maćetu je prezadovljan! Oduševljen je.Tako da ću dobiti još porudjbina od njega.Meni je najvažnije da su moji kupci srećni, kao i ja naravno.Za ostalo se ne sikiram ....

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.479
Milane naravno. Samo napred. Kao sto rekoh, skoro svaka roba ima svog kupca.
Juce si je napravo, danas mu nije mogla biti dostavljena.... Ne znam samo cime je zadovoljan?

milan impa knives

Junior member
Učlanjen(a)
13.03.2016.
Broj reagovanja
0
Video je na YT-u.Ja svoje radove redovno prezentujem, da vide kupci , budući vlasnici-šta imaju u rukama!

nespetro

Hero member
Učlanjen(a)
25.09.2009.
Broj reagovanja
348
              Milane, za sve ljubitelje prirode, a narocito za nas ribolovce je tezina noza itekako bitna. A od svih ribolovaca smo ti mi musicari mozda najosetljiviji sto se tice tezine celokupne opreme. Ne zato sto smo azdisali, mada ima i takvih  :D, nego sto je nas nacin pecanja specifican i zato sto smo veoma aktivni prilikom pecanja.

Prelazimo velike daljine, gazimo po sredini reke i jednostavno se mora voditi racuna o svakom gramu. Cokule da su lake, pribor, ranac... pa i noz. Pogledaj ovaj moj noz:

https://www.flickr.com/photos/124160013@N03/shares/g9L5dB

Pisem ti ovo da bi video kakav otprilike noz trebas ovde ponuditi. Moras razmisljati da se njime moze filetirati riba, znaci tanan, jak, jer ne znam sta sam sve sekao njime i nema ni najmanji znak upotrebe. Izuzetno je ostar bez da sam ga doostravao do sada.

Posto volis izazove, evo ti zadatak. Uradi nesto slicno i mozes ocekivati neku kupovinu ovde.

Znaci noz tezine 48gr (zajedno sa futrolom 102gr), ostrica 13cm i debljine 1.5mm kod najdebljeg dela. Drska od plute mu ne dozvoljava da tone.

Malo li je? Mnogo li je?

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
milan impa knives je napisao(la):
...hehehe.Jer gledate onu emisiju" sve za ljubav".Evo , od mene za ljubav vašu i zalijmo uz po jednu čašiću rakije:
https://www.youtube.com/watch?v=_1KCPPVxKrg&t=145s

Evo i ja skidam kapu. To je već nešto.

Vrh Dno