milan impa knives
Junior member
- Učlanjen(a)
- 13.03.2016.
- Poruke
- 89
- Broj reagovanja
- 0
Poštonvani članovi foruma, dopuste mi da vam predstavim svoje nove radove:
1)
IMPA LOVAČKI KARBAMIT- IMK-48
Ажурирано: 17 minutes ago
Specifikacija:
Čelik-SiC; monokaljen na 60 hrc-a; dužina/širina/debljina- 140/25/5mm; kvalitet obrade-visoki sjaj; žilet ošrina sa ojačanim rezom da duže drži oštrinu.
Drška- šljiva/jasen; bajc- svinjska mast/pčelinji vosak; kvalitet obrade drške- saten finiš.
2)
Impa lovački derač- IMD-45
Specifikacija:
Sečivo: SiC- monokaljen na 60hrc-a; dužina/širina/debljina-150/25/5mm; kvalitet obrade sečiva- visoki sjaj; žilet oštrina sa ojačanom ivicom da duže drži oštrinu.
Drška- šljiva/brest; bajc- svinjska mast/ pčelinji vosak; kvalitet obrade- visok saten finiš.
...i treći
3)
Univerzalni lovački nož-IMU-32
Specifikacija:
Čelik: SiC -čelik; monokaljen na 60hrc-a; dužina/širina/debljina-120/25/5mm; kvalitet obrade -visoki sjaj; žilet oštrina, sa ojačanim rezom da duže drži oštrinu.
Drška- šljiva/brest;bajc-svinjska mast/ pčelinji vosak; kvalitet obrade -saten finiš.
To bi bilo to za sada.Biće još radova -uskoro
1)
IMPA LOVAČKI KARBAMIT- IMK-48
Ажурирано: 17 minutes ago
Specifikacija:
Čelik-SiC; monokaljen na 60 hrc-a; dužina/širina/debljina- 140/25/5mm; kvalitet obrade-visoki sjaj; žilet ošrina sa ojačanim rezom da duže drži oštrinu.
Drška- šljiva/jasen; bajc- svinjska mast/pčelinji vosak; kvalitet obrade drške- saten finiš.


2)
Impa lovački derač- IMD-45
Specifikacija:
Sečivo: SiC- monokaljen na 60hrc-a; dužina/širina/debljina-150/25/5mm; kvalitet obrade sečiva- visoki sjaj; žilet oštrina sa ojačanom ivicom da duže drži oštrinu.
Drška- šljiva/brest; bajc- svinjska mast/ pčelinji vosak; kvalitet obrade- visok saten finiš.


...i treći
3)
Univerzalni lovački nož-IMU-32
Specifikacija:
Čelik: SiC -čelik; monokaljen na 60hrc-a; dužina/širina/debljina-120/25/5mm; kvalitet obrade -visoki sjaj; žilet oštrina, sa ojačanim rezom da duže drži oštrinu.
Drška- šljiva/brest;bajc-svinjska mast/ pčelinji vosak; kvalitet obrade -saten finiš.


To bi bilo to za sada.Biće još radova -uskoro