Moravica

ado bl.

Senior member
Učlanjen(a)
21.02.2011.
Broj reagovanja
0
Aha dobra spaga skroz  :tbumb: onda je imam  ::) kontao sam da su jos napravili neke

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
Bice uskoro nekih kanapa pa cu ponuditi viskove...n

Sent from my LG-D320 using Tapatalk

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
Nije dz.... placa se. Al nece puna cena

ado bl.

Senior member
Učlanjen(a)
21.02.2011.
Broj reagovanja
0
Ja sam kupio svoju ljetos prošle godine i imali su samo tri različite jednu za nimfe, drugu switch štapove i i treću za distans bacanje ako se ne varam. I ja kupim tu nymph, i super mi se pokazala. Ponjeo je sa sobom dole u Bosnu na takmičenje i rečeni američki sudac sto je bio sa Jovom Devicem da nije legalna za takmičenja.

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
Legalna je. 0.55 je promer

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Eto Oholi je rekao. Juce smo spikali bas o tome za takmicenje. Ja moram da je probam ne mogu unapred da govorim. Oholi Je ipak u ovom slucaju kompetentniji da govori o ponasanju strune, I svemu ostalom jer je pecao par puta sa njom. Koliko sam skontao iz tekstova koji sam citao, bolja je kontrola I bolji kontakt sa nimfom, sve se oseca, jer mnogo manje kanapa llezi na vodi. Mene kopka ona za distancu I dryfly :)

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
Ta za distancu stize uskoro :D
A ado, ovo je competition  line, dozvoljen je. Mada u ponudi ima i jedan koji nije. Maricu nema kanapa na vodi..... sve je u vazduhu i bez stomaka ja

ado bl.

Senior member
Učlanjen(a)
21.02.2011.
Broj reagovanja
0
E sad sam bas zbunjen  ??? moja ova sto imam nije legalna mjerili smo je bas kod tog sudije iz Usa. Bas me sa interesuju i te legalne...
hajd Oholi kad ih dobjes javi pa da pazarimo koju  ;) spage mi se skroz svidile  :tbumb: kolika ce ima biti cijena..

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Ado izbacili su tu Competition koja je dozvoljena. Ja cekam bolje vreme da je probam.

KLENAROS

Hero member
Učlanjen(a)
14.05.2011.
Broj reagovanja
1
Ako je to ona Oholi sto sam probao kod tebe..nemam rijeci, kakva struna. Vodis nimfu na 10 metara bez ikakvog kontakta strune sa vodom :)

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Razumem Milane da ti vodis nimfu na 10 m a da struna ne pada na vodu jer imas 2 m ali Oholi brate mili jedino hoklicu ako je nosio  :hammer: :hammer: Salim se malo. Ispricao si mi. Jedva cekam da vidim sta su to britanci smislili.

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
ado bl. je napisao(la):
E sad sam bas zbunjen  ??? moja ova sto imam nije legalna mjerili smo je bas kod tog sudije iz Usa. Bas me sa interesuju i te legalne...
hajd Oholi kad ih dobjes javi pa da pazarimo koju  ;) spage mi se skroz svidile  :tbumb: kolika ce ima biti cijena..
Ado stize nadam se za dve tri nedelje. Racunam nekih 60e. Ako.ne.bude neplaniranih troskova

Vrh Dno