Tommy upravo to. Ali probaj da na jednom mestu dugo hranis ribu.... Vrlo brzo ce divlja da se pripitomi. Na vrelu sam imao slucajeva da ono sto pljusne kupi kao luda....dok nimfe jedne obilazi druge jede skoro svaki zabacaj. Te gradacke koje si lovio nisu merodavne jer si ih lovio verovatno brzo nakon poribljavanja tako da nisu imale kad da udju u stos.
U donjem toku.... Gde su mahom divljakuse.... Na policelon kamenjarke, kafene bube.... Imao sam izuzetno dobre ulove divljih riba.... Riba ne zna dal je muva "glupost" kako kazes ili ne. Licno sam gledao pastemku veliku kako lagano pokupi vrbov list, posle sekund ga ispljune....
Da parafraziram G la fontaine-a.... Riba ne trazi mane nasim muvama nego pozitivne strane.
Sto ce reci ako je prezentacija ispostovana i muva je tu negde kao ono stobpegava ocekuje.... Ona ce je pojesti. Inace nase sve muve imaju manu.....iz dupeta im viri gvozdje
Evo garantujem da cu da uhvatim lipljena na drini na kaficu ... Ne uvek..... Ali bice dan ili mesto gde ce to da bude dobitna muva
Sent from my ATH-AL00 using Tapatalk