muhom na soma

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
eto sad imaš priliku da izčeprkaš kakvoga iz kakve rupe pod obalom  :D

Gogo

Hero member
Učlanjen(a)
26.08.2008.
Broj reagovanja
1
Krenuo sam ga traziti ali sve je pod drezgom, sva je riba u drezgi i tek navece kasno izlaze van, malo mi nezgodno ostajati na toj vodi do kasno, previse je krivolovaca pa bi mogli da se uplase kako zato ostajem da im cackam "alate" pa nevolim sam ostati na vodi do kasno. Inace jucer sam gledao kako mi jedna "podmornica" prolazi ispod camca. Krenio je nekih 10-tak metara iza mene prema trsci, a ja sam mu bio na putu ka rupi, ostavio je trag mjehura sirok nekih 60-tak cm sirine do trske tj. rupe ispod trske, debeli je sloj drezge pa se uopce ne dize za dana a iz istog razloga mu nemozes baciti nista sto bi ga zanimalo kroz tu drezgu. Nezgodna situacija, po svemu sudeci moracu u nocni lov za brkom. Samo da skupim hrabrosti ili nbavim kalasnjikov za svaki slucaj. :hammer: :hammer:

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
hahaha pa to je bar lako, gajbu pive i do borova u neku kafanu i eto brzo ces dobiti neki AK47  :hammer: ali tetka je ipak bolja, manja i mnogo gadna  :D Šalu na stranu, uzmi nekog kompanjona pa juriš po brkatog.

Gogo

Hero member
Učlanjen(a)
26.08.2008.
Broj reagovanja
1
Mali mi je camac  :whistle: ne zelim dijeliti soma s nikim kad ga ufatim ,bice samooooo moooooj  :hammer: :hammer: A ni to ne zelim davide kako se to radi, pa da me tu kopiraju i skidaju ideje :whistle:

Gogo

Hero member
Učlanjen(a)
26.08.2008.
Broj reagovanja
1
Evo ga moooj mooooj samooooo moooooj !!!! :hammer:  60-tak cm , i pliva dalje Puškašom jer je još u zabrani.
Nije nešto veliki  ::) al je som, dakako moje prvo somče na muhu, probio se led, sad bi trebao da bude lakše. Uz njega sam imao još dvije kraće borbe i jedan uredan promašeni raub kraj strimera, ne znam jel promašio moj strimer ili je udario na nešto drugo al me uredno uplašio kad je puko na par metara od čamca.
somnastrimera.jpg

MMartic

Hero member
Učlanjen(a)
16.05.2006.
Broj reagovanja
136
Gogo se vraća... sećam se onih tvojih dooobrih smuđeva od pre par sezona :tbumb:

Gogo

Hero member
Učlanjen(a)
26.08.2008.
Broj reagovanja
1
Hvala momci hvala, eh Milanče to su bila ona dobra stara vremena kad se živjelo na kredit i lovilo skoro svake noći, sad valja krasti vrijeme za ribolov od spavanja i vraćati kredite. Ma nekako ću već da uskladim, makar kunjo na poslu preko dana. :'(

Gogo

Hero member
Učlanjen(a)
26.08.2008.
Broj reagovanja
1
Onaj mali somić me ohrabrio pa sam počeo plesti neke opake planove za ovo ljeto. E pa vezano za to ...

catfishkiler02.jpg

catfishkiler.jpg

A na vaše pitanje: " a čime to bacati ? "  evo čime ...

echoion.jpg

Za ovu "haubicu" Echo Ion 1090-4  10# -ka, pobrinuo mi se Simpson da postanem ponosan vlasnik prekrasnog i prejakog štapa. Koristim priliku i da mu javno zahvalim za trud, kao i kolegi "majstoru od špage" Esox-u  što mi je spojio shoting head i runing line tako da se ne može ni primjetiti spoj, kao da je tvornička izrada  :tbumb: :tbumb:
Čekrk je Vision Koma Kasette 11-ca , interesantno riješenje izmjene tj. "rezervne špulne" koja je iz dva dijela pa se kao kaseta mijenja na kućištu samo vanjski dio koji drži šnjuru.

lazza

Administrator
Urednik
Učlanjen(a)
06.12.2005.
Broj reagovanja
2
Gogo set ti je odlican i mislim da ce moci da odoli i onim najvecim. ;)

Gogo

Hero member
Učlanjen(a)
26.08.2008.
Broj reagovanja
1
Ma samo da dodje brko, ima zubima da ga vadim ako treba, a za komplet i ja mislim da je ok i po preporukama i po nekom mom iskustvu, mislim da ce biti ok.  8)

Vrh Dno