pa posle onog šarana od 15,5kg i nekih za koju kilu manje mi delovao ko krpa koja se nešto kao uvija

mada moram priznat i on je pružao otpor da se štap baš lepo savijao skoro do korena i pokšavao se zavuči pod obalu gde su neki drveni stubovi i iza njih su pod-obalne jame. A posto sam mahao celi dan i pretraživao sva somovska mesta meni poznata več sam bio pomalo nasičen toga ribolova na slepo i predviđeno. Tako da sam bez previše nekog očekivanja ipak ustrajo. Več u sam mrak oko 10 sati sam počeo da češljam jedno fino mesto gde je dubina odmah 2-3-4m kako gde...i tako uz obalu, metar po metar...što bliže površini pa i na samom dnu. Ovaj je udario nakon toga što sam pustio strimer da padne na samo dno i jedno pet šest puta sam povukao kao da bi đigovao. Tu je sledio udarac. Zapravo samo sam osetio naglu težinu, zgrabio je i ja sam dao kontru, kako sam kontrirao ladno je krenuo prema površini pa mi bilo več čudno kakva je to mala ribica da bi odmah zatim počeo da pumpa u dubinu i pod samu obalu gde su drveni stubovi i jame. Ja sam ga izforsirao i valjano mi se izuvijao prije nego sam ga spravio na suvo. Kratka ali fina borbica.
Ma nije mi fora nešto mnogo prepričavati za tako malu ribu...ipak to naraste i preko 2,5m

Da mi je sledeči put nekog od 1,5m puna kapa

:

mada mi je i od ovog bilo puno srce
Pribor ko' i skoro uvek kada strimerišem: štap 9' #7/8, čekrk tome primeren i struna RIO OutBound wf 8, lider pleteni konusni i krači predvez 0,40mm. Strimer ste več videli više puta :lol: