Gogo
Hero member
Najjednostavnije rješenje je ne učestvovati u temama koje ti se ne sviđaju 
Ovo pitanje nije nimalo glupo, čovek traži praktičan savet... Ja sam se potrudio mu odgovorim i pomegnem da reši ovu dilemu.Zeko je napisao(la):Da li mogu zajedno da idu i češljaju teren ili je bolje da se raziđu zbog uznemiravanja ribe.
Ovo pitam zato što na vodu idem uglavnom sa dva ortaka koji varaličare ( i ja sam sa njima dosad ) , ali od ove sezone ću da mašem.
Zasto nekoga terati da prestane da varalicari,peca na plovak,dubinku...ako se taj isti peca po pravilima?!?Max je napisao(la):no treba ih preobraćavati da i ono postanu ljudi a ne varalice cijeloga života.
Mixmaster je napisao(la):Varaličarenje je tehnika ribolova kojoj može za pet minuta da se prilagodi svaki plovkaroš, šarandžija ili slučajni prolaznik. To nije nikakva veština, niti poseban sport, već obično korišćenje prilično usavršenih sprava za izlov i nabadanje riba. To mi mušičari najbolje znamo i nikada neće uspeti nijedan varaličar koji se umuva u naše redove ili na ovaj sajt da nas ubedi u suprotno.
ja sam poceo da varalicarim jos kao dete pre 25 godina,i sigurno bi jos to radio da pre 5 god.nisam pronasao sebe u musicarenju.da bi savladao tehniku bacanja mnogo mi je pomoglo prethodno iskustvo,a da ne pricam o poznavanju navika i ponasanja ribe.nikako ne razumem zasto su musicari ljudi a ostali nisu?neki od mojih naj boljih drugova su varalicari i ja to postujem.Max je napisao(la):Baš te i ne njušim previše Mixmasteru ali ti je ova na mjestuvaraličari nek varaju koga hoće, a mušičari love ribu. Može i na istoj vodi zašto da ne, no treba ih preobraćavati da i ono postanu ljudi a ne varalice cijeloga života.