Musicarenje bucova

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
Milanče je napisao(la):
Juče popodne na Tamišu ni traga ni glasa od bucova... izgleda da ću morati da čekam proleće :'(

pa pecaj beovice sa sto finijim stapom kojega imas :lol: :lol:

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Ni kod mene nema naznaka,međutim,udaljio se,čeka i treba ga pogoditi!Juče nisam mušičario zbog vetra,ali danas izlazim sigurno.Dunav je miran,bacaću gurgler sa crvenim petlom za telo,crnim leđima i belom lisicom u vidu repa.Posle tri idem na vodu, pa do mraka,baciću i smuđu malo!

MMartic

Hero member
Učlanjen(a)
16.05.2006.
Broj reagovanja
136
Odosmo u off... ma i ja uhvatih 3 štukice i jednog smuđarca ali nema mojih domaćih okolosplavskih bucova koji su mi cele sezone svakodnevno pravili društvo  :'( :'( :'(

Goci

Hero member
Učlanjen(a)
03.04.2007.
Broj reagovanja
1
Na Dunavu u Golubcu radi sitan (100-500 g) ko blesav. Bukvalno možeš uhvatiti 50 za dan.

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
0
Danas je bio po koji raub na mutnom  tamišu u najtoplijem delu dana ,p'rimetio sam da napada retko i mlitavo kedera a strimer neće ni da pipne ...većinom su svi na sred reke ,za 2 sata -ništa - nula - zero ..

Djole Nis

Hero member
Učlanjen(a)
24.10.2007.
Broj reagovanja
1
Alo gde su BRE te tamiske stuke nestale, pa ja sam najvece i najvise mozda, brojcano gledano, uhvatio bas na Tamisu

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
0
ubiše boga u njima ,a ponajviše 2006 godine ,odnosili su ribolovci  pune čuvarke ,ribokradice pune mreže ,radila je kao luda ,sledeće godine samo sitna ,i nju su satrli pošto nije bilo ništa bolje ,sledeće skoro ni toga ..i tako ...sreća da im bucov nije zanimljiv ...

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
0
strashni je napisao(la):
a jel se vi zovete samo medju sobom ili je dobrodosao bilo koji kolega koji bi da se druzi i ufati lepog bucova sa vama  ;)

kasno videh  :doh: javi se ...

Djole Nis

Hero member
Učlanjen(a)
24.10.2007.
Broj reagovanja
1
Šone je napisao(la):
ubiše boga u njima ,a ponajviše 2006 godine ,odnosili su ribolovci  pune čuvarke ,ribokradice pune mreže ,radila je kao luda ,sledeće godine samo sitna ,i nju su satrli pošto nije bilo ništa bolje ,sledeće skoro ni toga ..i tako ...sreća da im bucov nije zanimljiv ...

Ono cega se secam da kad god sam dolazio cuvarska sluzba radi po PS u, "NAPLACUJE" dnevne i gleda god. dozvole ali nema nicega drugog iako se peca po coveku na 6-8 stapa (balerina) a broj stuka ... kao da na svakom metru pise lovi koliko mozes da izdrzis. . Bitno je da se ima uredno placena dozvola  :doh:

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
voleo bih da vidim plivajuce muve za bucova koje se koriste,mnogi od vas kazu da su ga dobijali na plivajuce muve pa me interesuje kako izgledaju...... :drool:, planiram da probam da ga jurim na leto po drini i dunavsim naperima(sporovima)...please..... :bye:

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Evo nesto vrolo jednostavno,a lovno!

Prilozi

• index.php.jpeg
    index.php.jpeg
    71,9 KB · Pregleda: 218

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
hvala zvezdane........kako si ti prolazio sa tom muvim????? jel je pustas samo niz maticu ili je i povlacis????
ja nisam do sada pecao bucova ali i to ce biti ispravljeno.......hvala jos jednom

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Dobro sam prolazio.Vučeš je umerenom brzinom,možeš da je stopiraš,trzneš,potopiš.Probaj!

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
0
evo ni ovo nije loša kombinacija Gegula glava od Gurglera ,malo petla i crveni buck tail ,bacao sam ga iznad jata crvenperki ,kupio ga je fino bucov ..

Prilozi

• red hat.jpg
    red hat.jpg
    139,9 KB · Pregleda: 182

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
0
Takozvani zimski bucov nabujalih ,hladnih i mutnih vojvodjanskih voda ..

12112009638.jpg

Vrh Dno